De puzzel

De puzzel

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (112 stemmen, gemiddeld: 3,35 van de 5)

Tijdens het staatsbezoek aan Frankrijk (2016) draagt de koningin een extravagante avondjurk van fluweel, satijn-zijde en snijgarens (op lengte gesneden filamenten, die op een sierband zijn bevestigd.) Bij elke beweging deinen ze zachtjes mee. Een bijzonder effect, dat op bewegend beeld nog veel beter overkomt.
Het gezicht achter de uitbundig glamoureuze japon is de Amerikaanse ontwerper Tom Ford. Als geen ander weet de ontwerper avondjurken te ontwerpen met een dramatisch en sensueel effect. Dat blijkt ook wel uit Máxima’s japon, want wie verder kijkt dan de snijgarens en het opvallende patroon, ziet ook nog een hoge split aan de achterzijde en een -voor koninklijke begrippen- diep decolleté.

Gebruikte tags
Modekoningin Máxima
Modekoningin Máxima
Altijd de laatste trends
Leukste fashion items
Leukste fashion items
In Máxima's style
Kijkje in de kledingkast
Kijkje in de kledingkast
Van Máxima
Vertrouwde partners
Vertrouwde partners
Zorgvuldig geselecteerd

Wat vinden jullie?

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (112 stemmen, gemiddeld: 3,35 van de 5)
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
12 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Oh komt deze jurk weer voorbij!
Geweldige jurk en door de patronen lijkt Maxima nog langer.
Snap niet dat deze jurk in de kast is blijven hangen, tenminste, ik kan mij niet herinneren deze ooit nog gezien te hebben. Jammer hoor.

De ware de ‘va va voom’….

‘Franser’ kon het niet… in Parijs ! Zo ook het kapsel en de Louboutins : wat een adembenemende, heel wereldse verschijning : een voltreffer van verbluffende chic en zwierige elegantie ! Josine/Petra, laat je ons ook nog een keertje de rugzijde zien, bij het bestijgen van die trap ?

Geheel mee eens, Maxima als power queen.

Van mij mag deze jurk mee naar Amerika!

Wat een mooie look. Het is van een Amerikaanse ontwerper, dus ik zou zeggen, in september mee in de koffer.

Ja he, het plaatje is hier zo ‘af’ dat ik het moment vrees als ze het met coupe wanhoop combineert. Dat doet dan zó afbreuk aan het beeld van de jurk. Net zoiets als toen ze de inhuldigingsjurk nog een keer droeg (al is dat natuurlijk van een andere orde). Dat was één keer perfect, en dat moet je dan zo houden.

De waanzinnig mooie inhuldigingsjapon van Taminiau werd door koningin Maxima in Denemarken voor de tweede gedragen uit respect voor koningin Margrethe, de peettante van koning WA. Aangezien zij niet aanwezig was bij de inhuldiging van onze koning – en Margrethe de japon prachtig vond – een zeer respect- en liefdevol gebaar.

https://www.linda.nl/lifestyle/mode/maxima-herdragen-kleding-looks/

wat n beauty. ik blijf t zo,n mooi plaatje vinden

.Hele mooie creatie misschien een kanshebber voor Texas?

Jaaaa inclusief het door Josine genoemde perfecte kapsel, wat een super outfit overall!