Avatar foto Door Josine Droogendijk
Koninginnenmode 22 aug 0 reacties

In the picture: koningin Letizia

Koningin Letizia heeft een nieuwe styliste en dat is te zien aan haar garderobe. Het afgelopen jaar trakteerde ze ons op een hele rits elegante, gewaagde en soms ook budgetvriendelijke outfits. Nummer16 van onderstaand overzicht hing enkele weken terug bijvoorbeeld nog in de rekken van Zara voor slechts €19,95. Koopje toch?

Outfit 1 lijkt sterk op een kaftan en dat is geen toeval. Zowel outfit 1 als outfit 2 (haar verlovingspak van 15 jaar geleden) werden gedragen in Marokko. 


Foto's: PPE/Thorton/ea

Doordat Letizia heel slank is en een vrij scherpe kaaklijn heeft, vind ik zachte en romantische ontwerpen mooi bij haar staan. Nummer 6 bijvoorbeeld, terwijl ik nummer 5 weer te hard voor haar vindt. Maar dat is natuurlijk ook smaakgebonden, dus laat het maar weten als je het niet met me eens bent. 

Op een bad hair day zullen we koningin Letizia niet zomaar kunnen betrappen en ook de rest van haar voorkomen is tot in de puntjes verzorgd. Wat dat doet met het totaalplaatje kun je hieronder zien. Bij nummer 11 draagt de koningin gewoon een T-shirt en toch ziet ze er verzorgd uit. Casual chic zullen we het maar noemen. Wel mis ik soms een vleugje humor of een verrassend effect. Een mooie broche bij nummer 9 bijvoorbeeld, of een kleuraccent bij nummer 11. Maar goed, ook dat is weer smaakgebonden. 

Nummer 16 komt van Zara en kostte in de sale slechts €19,95. Dat zie je er echt niet aan af. 

Elk figuur heeft zijn sterke kanten en zijn struggles. Ik moet zeggen dat ik mouwloze japonnen bij koningin Letizia niet zo mooi vind. De aandacht wordt erg naar haar gespierde en slanke armen getrokken, terwijl outfit 21 en 23 de aandacht bij haar gezicht houden.

Foto's met dank aan PPE/Thorton

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments