Avatar foto Door Josine Droogendijk
Noorwegen 01 feb 0 reacties

Hertog en Hertogin van Cambridge op 4-daags bezoek in Zweden en Noorwegen – dag 3 Noorwegen

Dag 3 van het officiele bezoek van de Hertog en Hertogin van Cambridge! Vandaag en morgen is de beurt aan Noorwegen!Bij een deel van het programma was ook Prinses Ingrid Alexandra aanwezig! Zij droeg donkerblauwe mantel van Armani Junior, waar we haar al verschillende keren eerder in gezien hebben. Ook de Belgische Prinses Elisabeth heeft deze mantel.

Outfit Catherine

Japon van Seraphine en mantel van Catherine Walker.

Hertugen og Hertuginnen av Cambridge ønskes velkommen til Det kongelige slott. Handoutbilde fra Det kongelige hoff publisert i anledning Hertugparets besøk til Norge 1. - 2. februar 2018. Bildet er kun til redaksjonell bruk - ikke for salg. Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff

Prachtige blauwe mantel met een bruine bontmuts van Troy Londen:

Avondprogramma:

Witte galajapon met grijs borduursel van Alexander McQueen:Outfit Kroonprinses Mette-Marit

Zij wisselde overdag verschillende keren van kleding, en droeg maar liefst 3 outfits! Plus een galajapon tijdens het avondprogramma!

Outfit 1:

Een donkerblauwe robe manteau, ontwerper onbekend.

Outfit 2:

Zelfde rok maar nu met een donker coltruitje en een andere mantel, een kort wit exemplaar uit 2006:

Outfit 3:

Pumps van Manolo Blahnik:

Galajapon, mogelijk van TSH:


Outfit Prinses Martha Louise, Koningin Sonja en Prinses Astrid:

Prinses Martha Louise draagt een zwart gebloemde halterjapon tijdens het avondprogramma. Koningin Sonja draagt de paarse japon die ze eerder droeg tijdens de viering van het 25-jarig Regeringsjubileum van Koning Harald. Prinses Astrid draagt een koraalrode japon.Foto's ©Sven Geruldsen, Det Kongelige Hoff. Info met dank aan ©HeavenLM en ©WhatKateWore op twitter.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments