Avatar foto Door Moderator Petra
Denemarken 08 jul 10 reacties

Heerlijk relaxt koningspaar op slotdag Groenlandreis

Zaterdag was de 8e en laatste dag van de reis van koning Frederik en koningin Mary door Groenland. Wij blikken nog even terug.

Zaterdagochtend kwam het koninklijk paar aan in Narsaq, waar ze ontvangen werden door de burgemeester en leden van de gemeenteraad. De koning plantte een boom. De plaats Narsaq wordt omring door de fjorden Tunulliarfik en Ikersuaq: dit gebied was de thuisbasis van Inuit en Noorse mensen. Aansluitend bracht het koninklijk paar een bezoek aan de sporthal en het voetbalveld, waar ze een ontmoeting hadden met leden van de sportclubs uit de stad. Ook waren ze aanwezig bij een lunchreceptie.

Foto’s ©Kongehuset

’s Middag arriveerden koning Frederik en koningin Mary in het plaatsje Qassiarsuk. Het koninklijk paar werd rondgeleid in het dorpje, waar slechts 65 mensen wonen. Aansluitend volgde een koffiemoment. Helaas is daarmee het bezoek aan Groenland al weer voorbij. Frederik en Mary hebben zo te zien genoten!

Outfit Mary

Koningin Mary draagt haar groene outdoorpak van Laksen, gecombineerd met een geruite pet. Verder draagt ze een grijs coltruitje met binnen tijdens de sportactiviteit een donkerblauwe bodywarmer van Moncler.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
10 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik heb genoten van de verslagen van deze reis, echt zó leuk! Dank je wel!

Wat een leuke foto’s. Die foto van het echtpaar met hun tweeën op de rots deed mij meteen denken aan de foto van Charles en Diana die bij de rivier staan op het landgoed Balmoral ik dacht op hun huwelijksreis ook in casual kleding. De omgeving is wat anders maar hun pose is hetzelfde

Leuk om hen te zien in casual kleding. Leuk, vlot stel en ze komen zo gewoon over.

Wat een lang verblijf! Heerlijk

De foto van hun samen op de rotsen is mooi. Lekker veel casual gekleed deze reis, wat past bij de bezoeken.

Erg mooie reis! met aan het eind een Douwe Egberts momentje 😉 Dank voor de dagelijkse verslagen en leuke foto’s!

Wat een leuke foto van Frederik en Mary zittend naast elkaar😍
Mooi bezoek geweest.
Voor wie niet genoeg van Groenland heeft; a.s. donderdag “Floortje terug naar het einde van de wereld”, gaat ze terug naar Groenland.