Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 08 feb 37 reacties

Goeie keuze: Amalia draagt avondjurk van Erdem

Voor een receptie in de ambstwoning van de gouverneur trokken Máxima en Amalia wat nieuws aan.

Amalia droeg een prachtige avondjurk van Erdem. Wat staat dit model -met korte mouw- haar goed!

(c) Bruno

De sandaletten met verborgen sleehak zijn van Schutz.

De groene clutch is Amalia’s grote favoriet en is ontworpen door Jacquemus.

Mode koningin Máxima

Koningin Máxima draagt een gouwe ouwe. Haar jurk met volantmouwtjes is van Valentino en werd al gedragen in 2011.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
37 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Máxima wauw! Prachtige jurk. Staat haar goed. Zo’n jurk raakt niet uit de mode.

Ik snap niet waarom er gewone jurken én avondjurken worden gedragen. De jurk van Amalia vindt ik ook niet echt een avondjurk. Ze heeft leuke sandalen aan. De gebloemde jurk is op zich mooi, maar niet geschikt voor iemand van Amalia’s leeftijd.
Leuk dat Máxima deze mooie jurk weer eens draagt.

Ik heb het idee dat Amailia zelf een grote stem in wat ze aan wil trekken en dat ze nog zoekende is naar wat ze wil dragen. Dus het is haar keuze en ik vind het best ok mooi patroon bloemen. En avondkleding op Antillen is wat anders dan hier. Feestelijk is het meer.

Amalia heeft precies een slaapkleed aan en het kleedje van Maxima is echt passè

Wat een leuke jurk heel Amalia aan, staat haat goed. En die sandalen, geweldig hoe leuk die zijn. Máxima minder, dit jurkje kan wat mij betreft wel weg.

Amalia geweldig! Máxima haar haar zit erg mooi, jurkje misschien te vaak gezien, voor mij geen wauw factor.

Ze zien er alle twee mooi uit, maar op 1 of andere manier is de jurk van Máxima het net niet meer. Zou leuk zijn deze terug te zien bij Alexia of Ariane, ik denk het veel beter bij hen matcht. Amalia leuke trendy jurk en haar schoenen zijn echt toppers!

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Sorry hoor, maar ik wist niet wat ik zag, het is net of de foto van Maxima gefotoshopt is. Dit kan echt niet meer, het is niet eens zozeer de lengte van de jurk, maar het model en de stof, in combinatie met haar leeftijd en positie, oeps oeps,..Amalia ziet er heel leuk en fris uit in deze maxi jurk (vind het geen avond jurk), met hele sprekende ogen!

Last edited 1 jaar geleden by Catherine

Beide outfits vind ik matig, over de jurk van Máxima is alles al gezegd, te kort, te klein en uit de mode. Ik vind de bloemenjurk niet elegant staan bij Amalia, maar hij is wel geschikt voor de gelegenheid en voor een warm land.

Ik vind de schoenen van Amalia erg leuk. Die wil ik ook wel en die mooie groene tas ook wel. Leuk!!

Ik kan er niets aan doen, maar ik word bij Maxima naar de bovenkant getrokken met mijn ogen. Of ze heeft géén bh aan of een hele beroerde. De jurk vind ik niet haar beste kledingstuk. Leuk voor een high tea in eigen tuin.

En ik vraag me af of er nu echt niets anders mogelijk is voor Amalia dan dit soort jurken. Niets mis mee, maar dit lijkt vooral een erg veilige keus.

Een jumpsuit die mooi om haar heen waaiert bijvoorbeeld. Of een aansluitende rok tot net boven de knie met een lange wijde bloes erboven. Het “glamour”gehalte mag wat groter .

Vind deze jurk van Máxima teveel een poppenjurk voor onze stoere elegante koningin.
Amalia heel fris maar vind het wel veel stof die rok. Hoe zouden grote patronen haar staan?

2x op 1 dag een kledingwissel zien we ook niet zo vaak, beide dames opnieuw keurig, Máxima heeft vrij veel jurken op deze lengte, ook op deze trip al gedragen, op zich prima, ze kan t hebben, maar dit zou nu toch beter zijn voor een van de Prinsessen, iets te “jeugdig”!

Last edited 1 jaar geleden by P J Hoogeveen

Beiden erg sterk in gebruik van accessoires. Inspirerend

Amalia ziet er goed uit. Deze bloemetjes beter. En kapsel heel mooi.
Nog 1 eiland te gaan?
Wat een inspanning! Bravo voor hun inzet!

2, Saba en St. Eustatius.

Ben ik helemaal met je eens Siobhan!

Amalia…. een bloemrijke en stralende verschijning tijdens deze avond!
Keurig verzorgd van top tot teen, en wát een mooie jurk!
Chapeau!!
Maxima…. prima kapsel, goed gekozen sieraden, maar de keuze voor dit jurkje van weleer is in mijn ogen een vergissing. Jammer, juist voor deze bijeenkomst.

Amalia’s beste outfit deze reis. Deze kleuren staan haar beter en passen beter bij haar leeftijd.
wat een prachtig kapsel en mooie make-up heeft Maxima! De jurk is al genoeg over gezegd. Wat me vooral fascineert is hoe Maxima er jaar in jaar uit in slaagt op hetzelfde gewicht te blijven, terwijl ze van het ene staatsbanket naar het andere feest gaat. Zou graag haar geheim willen weten….

Amalia; prachtig! In bewegend beeld nog mooier dan op de foto’s. Maxima; te jong gekleed. Een poppenjurkje vind ik het. Als koningin op deze leeftijd vind ik deze lengte niet meer kunnen. Wel prachtige haren.

Maxima had dit jurkje veel eerder moeten herdragen. Zoals vaker,
” Hangt” ze erin, zoals eerder Jaqueline al schreef.
Amalia , een lieve persoonlijkheid in ontwikkeling, o.a. wat kleding betreft.
Kleding nu voor haar nog ondergeschikt wat mij betreft.

Ik hoor bij de groep die dit Valentino jurkje ook niet meer de beste keuze voor de Koningin vindt… Inderdaad wat gedateerd, te kort, en te meisjesachtig.

De jurk van Amalia weer hartstikke leuk, vrolijk, feestelijk. Zelf had ik het gecombineerd met een andere riem, maar het is helemaal geschikt voor de gelegenheid. Mooi gekruld kapsel.

Een gezellige keuze van Amalia. Ik vind het leuk met die riem eromheen. Wellicht had het tasje een matchende kleur kunnen hebben met de riem? Of andersom een groene riem. Hoewel de kleur groen wel in de stof zit, vind ik het minder. Maxima wederom een Nee mét hoofdletter. Ik vind dit wel zo’n oubollig en gedateerd jurkje. Daarbij zit hij ook nog eens niet goed passend, te krap en te kort. Ze hangt’ gewoon in dit jurkje.

Last edited 1 jaar geleden by Jacqueline

Ik had dezelfde gedachte. Ik zou deze bloemetjesjurk graag eens zien met rode accessoires. Rode riem, rood avondtasje en rode sandalettes of pumps.

Bloemenjurk van Amalia vind ik niet zo mooi. Maakt een beetje ouwelijk en lijzig. Jammer dat ze haar haar niet laat opsteken. Ik vind dan dat haar gezicht beter uitkomt.
Máxima heeft een leuk jurkje aan maar te kort en meer voor haar jongste dochter. Ze ziet er wel mooi uit. Kapsel mooi.

Oh hier word ik blij van! Amalia ziet er beeldschoon uit. Dit is echt haar stijl. Ik zou zeggen plak deze foto op je kledingkast en breid je garderobe heerlijk uit in deze stijl. En de donkere bloemetjesjurken aan de kant. Ook geweldige schoenen en persoonlijk vind ik deze clutch veel mooier dan al die strooien tasjes! Hoewel die leuk zijn voor sommige gelegenheden en passend bij haar leeftijd. Goed gedaan!
Maxima vind ik er fantastisch uitzien al is de jurk wel te kort. Ze wordt ook al zo mooi bruin, ze heeft toch ook alles mee. Ik ben zo blij met alle mooie kapsels tot nu toe! Bij de eerdere fotos van de jurk zie je hoeveel verschil dat maakt. Maxima, je zou velen van ons blij maken als je dit ook in Nederland volhoudt. Het moet toch ook een fantastisch gevoel geven, niet voor niets zeggen wij vaak, als je haar maar goed zit.
En dan lekker prive het haar losgooien, want dat begrijp ik ook.

Valentino jurk blijft mooi en staat Maxima goed. Beetje aan de korte kant inmiddels maar met zulke benen… Who cares. Eindelijk een outfit bij Amalia waarvan ik zeg…. . Staat haar leuk en maak niet zo massief.

Ik kan hier niet enthousiast over zijn. Maxima haar jurk erg gedateerd. Amalia weer in een bloemetjes jurk, niet mijn smaak. Als de korter korter zou zijn geweest zou het beter staan. Verder een potpourri van kleuren, beige riem, witte schoenen en een groen tasje. Erg rommelig.

Wauw, deze jurk staat Amalia erg mooi! Heel fris, en goede keuze om de riem toe te voegen. Wat mij betreft 1 van haar mooiste outfits tot nu toe. Prachtig totaalplaatje! Dat de koningin haar jurken meerdere keren draagt vind ik prijzenswaardig. Maar deze is in mijn ogen nu wat gedateerd en te kort.

Amalia’s jurk staat haar goed, maar doet voor mij meer aan als een strandjurk dan een avondjurk.
Maxima’s jurkje vind ik te kinderlijk voor haar.

Last edited 1 jaar geleden by Juffrouw Annie

Ben ook geen bloemetjesfan maar deze jurk met witte achtergrond staat amalia mi beeldig.
Deze jurk staat haar zooooooveel beter dan de donkere bloemetjesjurk die ze eerder deze week gedragen heeft. Bij deze jurk zouden de gele oorbellen van eerder deze week ook zeer goed matchen . Amalia kan duidelijk heldere kleuren dragen.
Ook haar schoenen zijn apart en mooi.
De jurk van maxima is mi gedateerd en te kort.

Beide dames zijn prachtig!! De jurk van Maxima vond ik altijd al prachtig en ik houd, net als Amalia blijkbaar, van lekkere lange (bloemetjes)jurken… zijn altijd in de mode, dragen lekker en comfortabel en staan altijd gezellig!! Goed plaatje👌

Amalia ziet er leuk uit, jurk met frisse kleurtjes, die riem doet het ook heel goed, top! Tas en schoenen hou ik ook van, net als van de jurk van Maxima, erg mooi, een tikkie kort, maar ze kan het hebben.

Nog 2 dagen en de kennismakingsreis voor Amalia zit er op. Vandaag was t weer een vol en druk programma, dat eist z’n tol. Logisch.
En dan weer omgekleed voor een receptie.
Amalia ziet er netjes uit in deze jurk, leuk model, maar t is niet mijn smaak. Ik vind deze bloemenprint niet mooi. Wel leuk dat ze er een ceintuur bij draagt. Máxima heeft voor een cocktailjurkje gekozen. Mwwa nee dit jurkje vind ik haar niet mooi staan. Sorry t doet me te veel denken aan een babydoll. Door de lengte, t zwarte strikje en de stof. Ik hoop dat ze een leuke avond hebben gehad. Op naar morgen.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Ze zien er prachtig uit! Jurk staat Amalia inderdaad erg goed, de Valentino van Maxima is één van mijn favoriete jurken van haar. Hij is zoals een ander schrijft inmiddels wel een beetje kort, maar dat kan voor mij de pret niet drukken:)

Oe ja! Deze jurk staat Amalia prachtig inderdaad. Fris en fleurig, goede riem, haren in de krul, en mama Maxima staat hier in de schaduw.

Amalia ziet er mooi uit in deze vrolijke bloemenjapon. Ze houdt nu eenmaal van bloemenprints en het model staat haar geweldig! De jurk van Maxima is nog steeds erg leuk alleen vind ik hem in deze tijd wat kort, zeker voor een officiële receptie.