Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 24 aug 0 reacties

Geen anderhalve meter, wel een hele toffe zomerjurk

Of hij nou in de Ridderzaal een troonrede voorleest of in zijn zwembroek op een Grieks strand ligt: zijn job als koning kan Willem-Alexander geen minuut negeren. Dat bleek ook wel dit weekend, toen er een opvallende vakantiefoto uitlekte. 

Slechts drie uur na de zomerfotosessie vertrok het regeringsvliegtuig vanaf Schiphol naar Griekenland. Aan boord het koninklijk gezin, met koffers vol bikini's, zwembroeken en heerlijke zomerjurken. Een paar weken rust stond ze te wachten, maar ik vraag me nu wel af of de koning gisteren echt heeft kunnen genieten van zijn vrije dag. Op sociale media werd namelijk een recente foto van het koningspaar gedeeld, en daarop was duidelijk te zien dat zij geen afstand hielden van de restauranteigenaar. 

Inmiddels heeft het koningspaar gereageerd via sociale media: 

‘In media verscheen een foto waarop we te weinig afstand houden. In de spontaniteit van het moment hebben we daar niet goed op gelet. Dat hadden we natuurlijk wel moeten doen. Want ook op vakantie is naleven van coronaregels essentieel om het virus eronder te krijgen’-WA & Máxima

Ik hoop dat de kous daarmee af is en dat de koning en koningin in alle rust kunnen genieten van het staartje van hun vakantie. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze week mijn schoonzus ook spontaan knuffelde en erna uitriep: o ja, anderhalve meter. Van deze kant dus herkenbaarheid, en ik denk dat ik vast geen uitzondering ben. Laten we daarom maar afsluiten met wat modenieuws. De té toffe jurk van onze koningin (zonder make-up) komt van Ulla Johnson. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments