De Hertogin van Cambridge heeft tijdens de corona pandemie het project ‘Hold Still’ bedacht. Hierbij konden de inwoners van het Verenigd Koninkrijk een foto insturen die voor hen de coronapandemie typeerde. Eén van de beelden die hierbij werd ingezonden en veel publiciteit kreeg, was de foto van Mila: een vijfjarig meisje met leukemie die het raam kust waar haar vader achter staat.

Het beeld dat veel Engelsen raakte, werd uiteindelijk opgenomen in het fotoboek van de Hertogin van Cambridge. Naar aanleiding hiervan belde Catherine met Mila en haar familie. In dit gesprek vroeg Mila aan Catherine of ze een prinsessenkostuum droeg. Hierop moest Catherine Mila teleurstellen. Mila vertelde vervolgens dat roze haar lievelingskleur is en daarop beloofde Catherine een roze outfit te dragen als ze Mila zou ontmoeten.

Gisteren was het zover en ontmoetten Mila en de Hertogin elkaar en Catherine was hun gesprek niet vergeten. De hertogin die over het algemeen vrij ingetogen kleding en kleuren draagt, had niet alleen een zuurstokroze jurk van ME + EM aangetrokken, maar ook roze suède pumps aan van Emmy London. Ook haar accessoires zoals oorbellen en riem waren roze. Mila had voor de gelegenheid haar prinsessenkostuum aangetrokken én een kroontje opgezet!

De pumps van Emmy London: 

Over de auteur: Linda van Deventer is tekstschrijver en maakt als hobby schoenen en tassen. Schrijven over modeaccessoires is haar dan ook op het lijf geschreven. Op ModekoninginMáxima vertelt ze graag over modemerken en geeft ze tips over pasvorm en maakwijzes.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van oranjefan

oranjefan

zaterdag 29 mei 2021 - 09:01

Catherine ziet er altijd verzorgd en stijlvol uit.
Misschien soms een tikje te klassiek, maar ik denk dat dat ook wel bij Engeland hoort.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 28 mei 2021 - 19:40

Kate maakt met haar echtgenoot een rondtour door Schotland en daarmee een outfit tour. Heerlijk! Altijd topverzorgd!
Deze jurk komt beter uit de verf staande door de diverse kleuren roze.
Zo schattig met dit meisje dat zo ziek is geweest.
Veel van Kate dr outfits ver over de knie, maar ook een mooie blauwe Catherine Walker op de knie.
Mooie roze schoenen linda!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?