Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 09 jul 44 reacties

Een jurk, drie royals: deze jurk kan rekenen op koninklijke goedkeuring

Een jurk, drie royals én drie haardecoraties. Ze het maar: wie heeft deze jurk van Emilia Wickstead het mooist gecombineerd?

De jurk is gemaakt van zachtroze crêpe met een subtiele textuur. Op de mouwen zijn stroken zwart macramékant aangebracht. Het kleurenpalet verwijst naar werken van Picasso.

Van links naar rechts zie je de royals die voor het ontwerp vielen: hertogin Sophie, prinses Beatrice en prinses Mette-Marit. Eerstgenoemde combineerde hem met een cocktailhoed in dezelfde tinten. Beatrice koos op haar beurt voor een zwarte hoed met witte roos en hekkensluiter Mette Marit viel voor een haarband met aan beiden kanten een bloemdecoratie.

BSR

Zeg het maar: welke combinatie van hoed en jurk vind jij het meest geslaagd?

Ik ga voor de combinatie van....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
44 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Op zich een leuk jurkje waarmee Sophie het beste wegkomt ook in combinatie met het leuke hoedje! De kleur doet minder voor Beatrice en Mette Marit: niet meer aantrekken, een veel te leuke vrouw die niet tot haar recht komt in deze outfit. Negatief?! So be it!

Tja… ik vind m doordat ie uitloopt extra breed makend. En het bovenstuk is snel te kort waardoor een wat trekkend effect kan ontstaan.
Beatrice ondervangt het enigszins door met ceintuur haar slanke taille te onderstrepen.
Is sowieso erg lang, dat is jammer
Ik ben fan van roze met zwart, zeker deze zachte kleur roze. Dus de jurk zelf vind ik erg mooi maar moet op t lijf worden gemaakt.

Hoi siobhan,
Ik hoopte en dacht: “misschien vind ik de jurk nu leuker”, maar helaas 🤷‍♀️

😀

Dank voor de link! Zoals zij daar de jurk draagt, met een ander hoedje (met zwart vooraan op het hoofd) en de zwarte riem, vind ik het veel mooier en leuker dan op de foto’s bij dit artikel! Het zwart komt dan vaker terug en dan vind ik het wél leuk.

Volgens mij is trouwens dat kant op de mouw opengewerkt? Dat meen ik te zien op de foto hier van Beatrice.

Tja, als ik dit zie … en wij hebben allemaal beloofd positief te blijven…. Dan kan ik niet anders zeggen dan dat ik blij ben dat ik mezelf ben 😁 (en deze jurk niet aan hoef).

Komisch 🤓

😂😂😂Geweldig omschreven👍

Jurk is niet mijn smaak, maar Sophie vind ik dan het beste geheel.

Deze jurk is niet mijn smaak. Ik vind hem eigenlijk bij niemand van hen echt goed staan.

Mee eens. Geen jurk om te onthouden, zullen we maar zeggen.

Sophie , mooiste styling. Hoewel ik het geen bijzondere jurk vind. Beetje saai model en “stijve” stof. Maar door de styling van Sophie wordt hij wel naar een hoger level getild😉

Het gebeurt me niet vaak, maar ik zou nu echt niet weten op wie ik moet stemmen. Ik vind deze jurk bij alle 3 gewoon niet mooi.
Ook ik krijg het benauwd van de hoge hals en daarbij de stijve stof, de lange mouwen. De haardecoraties maken het voor mij niet veel beter, slechter eerlijk gezegd, ik zou ze alle 3 niet op m’n hoofd willen zetten 😉
Wel heb ik nagedacht over de opmerking van Doro: deze jurk bij iemand anders, zou ik hem dan wel mooi(er) vinden? Ik kom dan toch uit bij Catherine of Letizia, misschien door hun ultraslanke figuur dat de jurk dan wat minder moeke-achtig wordt voor mij en het zou voor hen dan juist passen. Misschien ook door hun donkerdere haarkleur, dat maakt het minder saai. En dan gecombineerd met mooie accessoires… dan zou het voor mij in ieder geval een stuk beter zijn.

Ja precies Anne-Roos, zo zie ik het voor me inderdaad. Dank voor het verder invullen

Mijn stem gaat naar Mette-Marit. Dat lichtroze staat haar het allermooist en de zwarte haarband steekt er juist mooi bij af en benadrukt haar mooie blonde haarkleur.

Zoals Sophie de jurk draagt, vind ik het een stijlvolle, klassieke outfit.
Eenvoudig model, maar keurig netjes.
De hoed die zij hierbij draagt tilt hem naar een hoger, wat chiquer niveau!
Het is ook best een model wat bij de stijl van Mette Marit past, maar dan niet zó, maar met een betere op maat gemaakte pasvorm, en gecombineerd met een leuke, wat opbollende haarband zónder “oordopjes”.
Toen ik naar Beatrice keek moest ik glimlachen.
Ze doet mij denken aan een actrice in een Engelse speelfilm van vroeger….

Hier heb ik geen seconde over getwijfeld.
Met stip bovenaan, Sophie.
Het hele plaatje klopt, pasvorm, accessoires, kapsel. Heel mooi .!!!
Ik zou wel meer kleding van haar willen zien, voor zover ik weet, altijd netjes en stijlvol.

Ik dacht precies hetzelfde als jij! Zowel wat betreft wie van de drie, als de wens meer van haar te willen zien😊

Ik vind het ook wel wat voor Carola Schouten. De jurk op zich vind ik best wel mooi. Voor in de winter, en dan een iets andere kleur, bij een sobere gelegenheid. Naar
binnen geslagen mouwen, te krap, te lang, net iets te hoge halslijn, het is het allemaal net niet.
Voor de 🗑️vind ik hem met wat aanpassingen nog net te goed.

Wat leuk dat jij aan Carola Schouten denkt, dit zou echt een jurk voor haar zijn,
ik zie haar vaker in mooie kleding, rustig, stijlvol, en verzorgd.
Ik vind het ook leuk om de kleding van vrouwelijke ministers te zien, soms echt heel mooi en passend, en soms zou je het liefst je handen voor je ogen houden…….
Zeer divers dus.

Lees nu pas je reactie. Ja leuk, de kleding van de ministers bekijken!
Als ik iets moois zie, b.v. bij Carola, zoek ik weleens. Ook bij de anderen / kwam of komt er weleens iets moois langs. Beter betaalbaar dan dat van Koninginnen of prinsessen 😉

Bij Mette Marit zit de jurk (zoals zo vaak) veel te krap.
Bij Beatrice vind ik het raar met die naar binnen geslagen mouwen.
Bij Sophie is het een echte Sophie-jurk; daar denk ik altijd: ‘net iets te lang’.
Eens met de opmerking dat hij zo benauwd oogt. Het zwart op de mouw vind ik een onverwachte, maar niet zo geslaagde variatie.
Wat de hoofddeksels betreft: bij Mette Marit vind ik het net een koptelefoon. Beatrice en Sophie allebei prima; bij Sophie het meest een eenheid met de outfit.

🎧😉😂

Ik moest ook direct aan een koptelefoon denken, vreemde haardecoratie. En inderdaad dat zwart op de mouw is wel eh….heel apart.

O ja..koptelefoon! 🙈

Saaie jurk maaar eerlijk is eerlijk als Máxima, Latizia, Mary of Catherine deze zouden dragen dan zou ik wellicht schrijven/ mooi verfijnd jurkje
Onvoordelige lengte en dat wijd uitlopend maakt het wat erg degelijk

Last edited 8 dagen geleden by Doro

Dat is een goede gewetensvraag Doro👍
Ik heb erover nagedacht en alleen Maxima zou bij mij een “het gaat wel” scoren, puur omdat haar charisma de jurk zou optillen naar een iets hoger niveau.

Geen van drie; ik vind dit echt een draak van een jurk. Sorry voor de draagsters, sorry Josine, maar hier is zoveel niet naar mijn smaak.
Te zacht van kleur, te hoge halslijn waarbij ook nog lange mouwen (het voelt zo dicht en verstikkend gesloten aan, een zwarte applicatie op beide mouwen die niets toevoegt en de jurk is gemaakt van een vrij stijve stof😵‍💫
Daarbij bij Beatrice zijn de mouwen naar binnen geslagen i.p.v. korter gemaakt. Bij Mette-Marit zit de taille te hoog. En bij Sofie is de jurk te lang.
Ik ben echt benieuwd naar de andere reacties, misschien kunnen ze me een duwtje in de richting van “het is best een aardige jurk” geven, maar voor nu zou ik zeggen: 🗑️

Spijker op z’n kop!

Nu Roos, je weet we kunnen nogal eens verschillen van mening maar nu… schiet je echt in de roos 😂, helemaal eens met je! 👍

Dank je Jacqueline.
Leuke woordspeling 🎯😉

Ohhhhh, dan zal ik wel geen smaak hebben, helaas.
Als ik Sophie zie, dan vind ik het echt mooi, stijlvol en netjes, en misschien is dat het wel, wat de een netjes en stijlvol vind, is voor de ander saai en kleurloos.
Ik zou deze jurk in mijn kast willen hebben, wel gaan combineren met een ketting, en/ of een mooie zwarte blazer.
Leuk hoe verschillend we zijn he ?
Nu ga ik in de gaten houden waar jij warm voor loopt.

Nee niet zo denken hoor Elisah, wil helemaal niet zeggen dat je geen smaak hebt.
Ik kreeg spontaan de kriebels bij deze jurk en dat gebeurd niet vaak. Ik vind altijd wel iets mooi: mooie stof, mooie schouderlijn, een perfecte pasvorm, maar met de beste wil van de wereld kon ik hier echt niets moois over voelen. Dus kon ik niet anders dan er zo over schrijven en ben ik oprecht benieuwd hoe anderen deze jurk beoordelen.

Ook hier eens.
(Mette Marit met dat zwart op haar lichte haar is te hard qua kleur)

Inderdaad, ik vind deze jurk ook helemaal niks. Ik heb wel gestemd, ik vind dat Sophie de jurk het beste heeft gecombineerd met de hoed. Maar dat zegt niks over de jurk zelf, alleen over de beste combinatie van de drie. Ook team 🗑️!

Last edited 8 dagen geleden by Soetkin

Helemaal eens Roos!

Ok bij deze richt ik #team🗑️ op😉😂

☺️😉😂

Die houden we er in.
👍🏻

😂🤗

Ik word lid van team🗑️