Tijdens staatsbezoeken kan koningin Máxima rekenen op de hulp van enkele bekende en minder bekende topkappers, maar tijdens zakelijke reizen blijft de kapster -net als de kamenierster en hofdame- gewoon thuis. In de meeste gevallen laat Máxima daarom haar lokken los hangen,maar soms vraagt de gelegenheid toch om een opgestoken kapsel. In de meeste gevallen zien we dan een simpel gedraaid knotje of een 'bouwwerkje' met schuifspeldjes, maar natuurlijk zijn er veel meer leuke en gemakkelijke kapsels te bedenken voor koningin Máxima. Hoewel mijn eigen dochtertje nog bijna kaal is, volg ik met veel aandacht het Youtube-kanaal Prinsessenhaartjes. Elke week krijgen de volgers een nieuw kapsel voorgeschoteld en deze week staat de video op mijn verzoek in het teken van koningin Máxima. Rebbeca heeft 3 simpele kapsels bedacht die Máxima zelf zou kunnen doen tijdens een zakelijke reis. Nummer 1 heb ik inmiddels geprobeerd en die ga ik zeker vaker nadoen. Zit heerlijk en het ziet er toch een stukje netter en feestelijker uit dan een los kapsel. 

 

Ik weet niet of iedereen bovenstaande video kan bekijken, dus hierbij ook de directe link naar Youtube.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

woensdag 29 jul 2015 - 17:16

Mooie kapsels en ze zouden Maxima zeker goed staan, maar ik denk dat er toch wel een beetje hulp bij nodig is :) dat doe je niet een-twee-drie zomaar zelf ...

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 29 jul 2015 - 08:24

Grappig dat je dat zegt over Lieke, Josine. Volgens mij zit elke moeder met een dochter met smacht te wachten tot ze haar dochter het eerste "kapsel" kan aanmeten, al is het maar een met moeite bijelkaar getrokken staartje :) Volgens mij is mijn moeder in ieder geval heel trots op de eerste foto's met staartje van mijn zus en mij :D

afbeelding van Marijke

Marijke

dinsdag 28 jul 2015 - 23:10

Testje of ik voortaan ook kan meepraten :)

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 29 jul 2015 - 07:28

Natuurlijk, heel graag zelfs !

afbeelding van LG

LG

woensdag 29 jul 2015 - 02:48

Welkom!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 28 jul 2015 - 19:36

Wat leuk weer. Zou super zijn deze kapsels eens bij Máxima terug te zien. Stiekem hoop ik dat ze haar haar tijdens de zomer in een trendy boblijn heeft laten knippen (mag op schouderlengte zijn) en in een mooie donkere kleur heeft laten verven..

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 29 jul 2015 - 07:01

Denk niet dat ze dat doet :). Wel is d'r haarkleur heel subtiel aan het veranderen naar mijn idee.

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 28 jul 2015 - 17:27

Waarmee zouden ze trouwens de krullen bij Letizia erin krijgen? Met zo'n krultang uit filmpje hierboven?

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 28 jul 2015 - 17:19

Kapsel 1 erg leuk! Kapsel 2 staat bij Maxima denk beter dan bij het meisje omdat Máxima's haar minder lang is. Kapsel 3 absoluut niet mijn smaak.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 28 jul 2015 - 17:01

Leuke kapsels, maar dit zie ik Maxima ook nog niet zo gemakkelijk zelf doen!

afbeelding van Janna

Janna

dinsdag 28 jul 2015 - 15:54

Dat valt nog niet mee om het zo netjes zelf te doen, denk ik. Misschien moet WA meekijken en meehelpen ! Leuke kapsels die Maxima zeker goed zullen staan inplaats van de losse pieken.

Onderwerpen

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?