Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 30 mei 14 reacties

Dit of dat: Máxima’s rode robe manteau

Dat je kleding vaker dan één keer draagt is aan het hof gelukkig een vanzelfsprekendheid. In de serie ‘dit of dat’ kun je stemmen op de mooiste styling van een bepaald kledingstuk. Met vandaag: Máxima’s rode robe manteau van Natan.

Links gedragen met verenhoed van Bettina Thomas, rechts gedragen met een relevé van Fabienne Delvigne. Ook de pumps en de juwelen verschillen. Zeg het maar: welke combinatie vind jij mooier?

Links: Máxima op 20 mei 2015. Rechts: Máxima op 21 april 2016. PPE/Nieboer

Ik ga voor...

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Benieuwd naar eerdere afleveringen van deze serie? Klik dan hier.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
14 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik kies voor dat, de combinatie vind ik mooier als geheel. Ik vind de hoed van dit wel heel leuk, maar dan bij een zomers jurkje in de kleur van de veer ofzo.

Even een vraag: waarom is dit een robe manteau en niet gewoon een jurk? De Claes Iversen die ze droeg in Parijs is m.i. een robe manteau. En de Engelse dames dragen ze ook voortdurend. Ik ben dan wel benieuwd naar het verschil.

Last edited 11 maanden geleden by Krielie

Lastig, want de hoed van dit is wel erg leuk, maar het geheel van “dat” is mooier, zeker met de broche op die plek.

Alhoewel ik van bijzondere hoeden houd, vind ik de relevé bij Maxima zo mooi staan dat ik toch voor Dat ga. Ook vind ik de combi rood en bruin erg mooi en goed staan.
De libelbroche vind ik schattig, net of die zo is komen aanvliegen en toevallig is geland.

Dat, wat een mooie combi. Met de relevé ook veel mooier als de “vliegende schotel” van dit

Ik kies voor dat omdat ik de combi mooier vind. De hoed op de foto dit vind ik absoluut niet mooi

Dat, zonder meer. Ik vind de hoed van dit net een vliegende schotel.

mijn voorkeur gaat uit naar “dit”. Het helderblauwe accent in de hoed vind ik zo leuk.

Hoewel ik de kleurrijke hoed helemaal top vind, vind ik de robe manteau met releve qua kleur zoveel beter staan.Dus dat!

Ga voor ‘dat’, is mooi in balans. De broche is echt zó leuk en van nu, opdoen zou ik zeggen. Deze robe van dikkere stof heeft vast nog een zoompje over, als dit exemplaar nog past even uitleggen en aantrekken maar.
Josine, het zou leuk zijn als er een jaartal bij de foto’s wordt vermeld, zit waarschijnlijk netjes in jouw databank😁.

Last edited 11 maanden geleden by Catherine

Zonder enige twijfel gestemd op DAT.
Prachtig met die relevé, tasje en schoenen.
Zó ’n mooi plaatje!
Klein detail: zelf zou ik de vlinderbroche wat hoger laten landen.
Nu hangt hij daar zo vreemd te bungelen…

Zo’n relevé staat Maxima fantastisch, dus ik ga voor ‘dat’! Mooi afgemaakt met passende schoenen en tasje! Ik ben niet zo wild van het verenhoedje en schoenen met van die plastic stukken mogen ook terug in de doos, dus voor mij duidelijke keuze!!