Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 20 jan 17 reacties

Dit of dat: Catherines broekpak van Roland Mouret

Dat je kleding vaker dan één keer draagt is aan het hof gelukkig een vanzelfsprekendheid. In de serie ‘dit of dat’ kun je stemmen op de mooiste styling van een bepaald kledingstuk. Met vandaag: een paars broekpak van Roland Mouret.

Tijdens een bezoek aan Boston (december 2022) combineerde Catherine haar nieuwe aankoop met een zachtroze strikblouse en een flinke bos krullen. Gisteren kwam het broekpak opnieuw in beeld, maar dit keer gecombineerd met een sweater van witte, pluizige wol.

(c) BSR/James Whatling/MEGA

Zeg het maar: welke combinatie vind jij mooier?

Ik ga voor...

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
17 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Dat gekozen. Vind de kleur van het broekpak mooier en heel het beeld jeugdiger

ik heb gekozen voor Dit. Maar wat deze vrouw ook draagt, alles draagt ze met verve, is altijd precies op haar maat gemaakt of vermaakt, tja alles staat haar! Ik heb nu nog nooit bij Kate iets gezien wat ik niet mooi vond.

Vind het allebei heel mooi. Met strikbloes wat klassiek en met witte trui wat meer Sportief casual. Maar wat ze ook aan heeft ze ziet er altijd verzorgt uit. Daar blinkt Catherine in uit, sommigen vinden het saai, maar ik vind haar stijl mooi, Royal en verzorgt🥰🥰

Dat! Ik vind de combi met wit net wat frisser staan. En lekker winters, met wollen sweater. Leuk gecombineerd.

Beide looks zijn mooi maar ik kies voor ‘dat’ omdat ik de combinatie met de wollen sweater net wat sportiever vind staan, de kleur van de strikblouse staat echter geweldig bij de kleur van het pak dus moeilijke keuze!!

Direct voor DIT gekozen.
Deze combinatie geeft Catherine een krachtige, elegante,maar tegelijkertijd lieve en warme uitstraling!
Onder zo’n model blazer doet een strikblouse het altijd goed en geeft wat meer schwung dan een ronde halsopening. Deze kleur roze vind ik bij dit donkerrodepak meer betekenen dan wit.

Het ene is vrouwelijk en chique het andere clean en sportiever.. beide mooi.. het pak is ook gewoon goed… dus: een beetje van dit en een beetje van dat 😉

Moeilijke keuze maar omdat het om een pluizige trui gaat kies ik niet voor dat. Als het een mooi wit shirt was dan had het de look mooi “scharp” gemaakt naar dat pluizige vind ik jammer.

Geweldig pak! Lijkt op het pak van Máxima van Zara maar dan een net wat mooiere blazer

Ik vind t broekpak super bij haar staan. Vlot, jong en verzorgd. En stylish in beide uitvoeringen. De roze strikblouse en de zachte pully kunnen alle 2 goed.

Ik kies voor dat. Weliswaar staat het roze heel mooi bij het pak maar strikblouzen: jakkes.

Wat een mooi pak en wat staat het op beide manieren goed. De combinatie met het roze vind ik net iets mooier, dus ik kies voor Dit

Allebei even mooi, dit pak kan op chique en op sportief. Vind de strikblouse absoluut niet tuttig in combinatie met het pak en de creolen. Het witte fluffy truitje en het kapsel met middenscheiding maken het vlotter en meer modish.

Voor mij absoluut dit. De zachtroze strikblouse vind ik heel mooi kleuren bij het warme bordeauxrood van het broekpak. Het is in harmonie, dat ervaar ik niet bij dat.

Dit is wat klassieker door de strikblouse, ook mooi. Maar met de wollige trui is warmer en wat sportiever. Winters wit, net als nu buiten.

‘Dit’ staat wat warmer (qua kleur), het zachtroze past goed bij haar teint. Maar het staat haar allebei.

Super tuttig? Ik vind het heel erg stijlvol en mooi!