De kersttoespraak van 2016 is vast al opgenomen, maar wij moeten het nog even doen met de oude beelden. Een mooi moment om terug te blikken op de kleding die Willem-Alexander de afgelopen drie jaar droeg tijdens de traditionele toespraak. Rood is een kleur die al jarenlang verbonden is aan kerst. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat koning Willem-Alexander tijdens zijn eerste kersttoespraak een das draagt in deze kleur. Zijn pak is, zoals gebruikelijk donkerblauw met een krijtstreepje. De koning vaart -net als zijn moeder- qua mode een stabiele koers. 

In 2014 kwam opnieuw een rode das in beeld, maar gezien de foto's ditmaal wel een exemplaar met een oranje ondertoon. Het pak van de koning is donkerblauw, met ditmaal zonder krijtstreepje. 

In 2015 bleef de rode das achterwege, want de koning droeg een bekende lichtblauwe das van een onbekend merk. Voor zover ik weet geen stropdas van Ferragamo of Hermès, maar waar de koning deze das dan wel heeft gekocht behoort tot het geheim van De Eikenhorst. Het pak van de koning heeft overigens zoals gebruikelijk weer een krijtstreepje en ook de bekende schoenen met gesp kwamen vorig jaar tijdens de kersttoespraak in beeld. 

Foto's: RVD/Frank van Beek

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van jeanine68

jeanine68

zaterdag 24 dec 2016 - 15:11

Oh leuk Josine. Dit vind ik echt een hele leuke log.
WA mag best ook een beetje aandacht krijgen.
Hij draagt tegenwoordig mooie pakken en altijd al hele mooie dassen!!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 24 dec 2016 - 16:17

Leuk om te horen. Nav de recente staatsbezoeken heb ik ook een log over WA geschreven. In 2017 maar blijven doen :) Het is alleen best lastig om bijvoorbeeld dassen te vinden. Stropdassen met opvallende motieven lukt nog wel, maar bovenstaande dassen niet. Daar moet ik echt nog veel voor leren en researchen. Maar de aanhouder wint ;)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 24 dec 2016 - 14:21

Mooie das van vorig jaar. Bijzondere kleur.
Ik zou Lanvin gokken als t niet van die 2 andere merken is.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 24 dec 2016 - 14:33

Hartelijk dank voor het meedenken! Ik ga eens speuren bij Lanvin, nog nooit gedaan wbt de dassen. Iemand anders nog een tip?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 24 dec 2016 - 13:23

Wat leuk om te horen! Dank je wel!

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 24 dec 2016 - 13:37

Dat vind ik ook.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?