Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 03 sep 0 reacties

Designer: Maliparmi

Op Koninginnedag 2012 in Rhenen en Veenendaal droeg Prinses Laurentien een  heel leuk groen jurkje met een soort wiebertjespatroon. In oktober 2012 droeg ze het jurkje nog een keer, toen ze kwam voorlezen op basisschool De Regenboog.

Tot op de dag van vandaag heb ik het merk van het jurkje niet kunnen vinden, hoewel ik regelmatig gezocht heb. Vandaag kwam ik echter deze tas tegen, en ging er een lampje branden: He, dat motief ken ik!

Na even verder zoeken op het betreffende merk, kwam ik een rood jurkje met dezelfde print tegen!

Het jurkje is van het Italiaanse merk Maliparmi. Maliparmi heeft vestigingen in o.a. Brussel en Antwerpen. Gelukkig was via de facebookpagina van Maliparmi ook het groene jurkje nog te vinden!

Naast rood en groen, waren er in 2012 ook artikelen in zwart/grijs/wit verkrijgbaar. Het jurkje van Laurentien vind ik erg leuk, en mag ze wat mij betreft nog wel vaker uit de kast halen!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Afbeeldingen Prinses Laurentien: screenshots – Overige afbeeldingen: ©Maliparmi

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments