Alle aandacht ging dinsdagavond uit naar Máxima's nieuwe jurk van Gucci, maar ook haar schoenen verdienen wel een plaatsje in de schijnwerpers. De nieuwe slingbacks met peeptoe zijn afkomstig van de bekende schoenontwerper Christian Louboutin, die al enkele malen eerder schoenen verkocht aan de koningin. Ditmaal betreft het satijnen exemplaren met een opvallende strik, online te koop voor €764,-. Wat vinden jullie van Máxima's nieuwe aanschaf? 

Foto's met dank aan: 

Neiman Marcus 
www.monarchypress.com 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Imke

Imke

donderdag 15 mei 2014 - 21:01

Ze passen heel goed bij de jurk, dit soort schoenen zijn alleen chic bij galakleding en worden juist wat ordi als je ze met dagelijkse kleding combineert, dat staat al gauw overdreven. Ik vind de asymmetrische strik wel mooi als je de schoen in zijn geheel ziet, maar eerlijk gezegd wat minder als je alleen het voorste stukje onder de jurk vandaan ziet komen, dan is het effect een beetje rommelig. De rode zool en binnenkant van de hak zijn volgens mij een soort gimmick van Louboutin om te laten zien dat het echte zijn en geen neppers van de Schoenenreus. In mijn ogen maakt dat verder weinig uit voor de kleding waar je de schoenen mee wilt combineren, alleen voor een begrafenis of de Dodenherdenking zou ik dit (voor niet-modewatchers nauwelijks opvallende) accent niet gepast vinden.

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 15 mei 2014 - 18:12

Deze schoenen had ze hier niet bij aan moeten doen, open tenen, strik, en rode zolen is te veel van het goede bij deze jurk.
Een mooie dichte zwarte pump had het geheel wat chiquer gemaakt.
Deze schoenen moet ze maar bij een black dress dragen

afbeelding van JAusten

JAusten

donderdag 15 mei 2014 - 17:31

Good find Josine ! I am only sorry to see that Maxima has succumbed to the charm of this bling-bling-hollywood-starletish brand :(

afbeelding van Nelleke

Nelleke

donderdag 15 mei 2014 - 17:30

Like the killer heels :), jammer dat ze zo prijzig zijn. Voor Máxima vind ik het zeker in combinatie met de luipaardprint teveel van het goede en een tikje te jeugdig voor iemand van haar leeftijd.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

donderdag 15 mei 2014 - 16:49

Ik vind ze super. Chic en vrouwelijk!

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 15 mei 2014 - 16:30

Ik vind deze schoenen op zichzelf fantastisch. Knap dat ze erop kan lopen, maar ik vind ze niet mooi onder deze jurk. Hier had ze dichte schoenen bij moeten dragen. Die heeft ze toch ook in een Louboutin-versie? (voor als ze graag Louboutins draagt:)).
Deze schoenen staan denk ik heel mooi onder een net mantelpakje of mooi jurkje.

Josine, Leuk dat je gevonden hebt dat deze jurk van Gucci is. Achteraf gezien is het eigenlijk ook wel de stijl van Gucci.

afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 15 mei 2014 - 15:42

Vind deze schoenen bij een spetterende avondjapon voor een Oscar uitreiking op de rode loper wel leuk.Vind ze voor Maxima niet sjiek genoeg.Dezelfde schoen zonder plateau zou nog wel kunnen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 15 mei 2014 - 18:34

Wat leuk om te lezen hoe smaken en dus de meningen over deze schoenen verschillen!

afbeelding van Annetje

Annetje

donderdag 15 mei 2014 - 14:28

Belachelijk veel geld voor een paar schoenen!

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 20 mei 2014 - 13:53

Ja, en nog ordi ook! Zag mijn belastinggeld liever aan andere dingen besteed.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 15 mei 2014 - 14:49

Sorry, hier moet ik even op reageren. Ik ben schoenmaker in de zin van schoenen ontwerpen en maken (dus geen schoenhersteller). Een goed gemaakte schoen is een prachtig staaltje ambacht! Het maken van een paar schoenen, daar gaat al snel 60 uur in zitten. Dat we hier schoenen van een paar tientjes kunnen kopen, komt alleen maar door massaproductie, uitbesteding aan hele lage loonlanden, machinewerk, plastic als materiaal etc.

afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 15 mei 2014 - 15:36

Linda.Je hebt helemaal gelijk.Een paar mooie schoenen en ook nog eens goed gemaakt is ambachtelijk werk en ook nog eens kunst ! In Nederland vindt men 250 euro of meer al gauw exorbitant voor een paar schoenen en in België bv wordt het heel normaal gevonden.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 15 mei 2014 - 15:56

Haha, dank je wel!! En ik moet lachen om je opmerking over dat Belgen meer bereid zijn te betalen voor mooie schoenen dan Nederlanders: ik had vroeger een Belgische collega die precies hetzelfde zei! Hij zei altijd; die Hollanders zijn een klootjesvolk, ze hebben nooit wat over voor iets moois! En dat durfde hij te zeggen als enige Belg tussen de Nederlanders:)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 15 mei 2014 - 18:33

In het buitenland zeggen ze dat Nederlanders te herkennen zijn aan hun slechte schoenen. We geven inderdaad niet veel geld uit aan goede schoenen.

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 15 mei 2014 - 19:08

Dat is dan wel heel persoonlijk hoor ,hier loopt mijn man al 35 jaar op van Bommel schoenen .
En ik zal zelf nooit schoenen kopen bij een Schoenenreus om er maar een te noemen ,niet voor de kinderen en niet voor mezelf.
Maar dan vind ik meer dan €700 voor een paar satijnen schoenen toch nog heel veel geld .
Heb een beetje idee ,dat je de naam ook mee betaald -;))

afbeelding van Annetje

Annetje

donderdag 15 mei 2014 - 21:03

€764 om precies te zijn, dat is een minimuminkomen voor mensen in Nederland. En deze schoenen worden echt niet voor haar alleen gemaakt, zoals enkelen hier suggeren. Gewoon, nou ja gewoon online te bestellen. Voor ieder die dit kan betalen.

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 16 mei 2014 - 10:12

Hahaha ,ja dat scheelt weer wat ,je verzendkosten eruit -;))
Ik vind ze trouwens wel passen bij de jurk ,het is totaal niet mijn ding ,jurk niet en schoenen niet ,maar het klopt wel .

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 15 mei 2014 - 14:25

Nee, ik vind ze niet mooi. Het is mijn smaak gewoon niet. Ik vind de strik een beetje triest, naar beneden hangend, over de schoen hangen. Het is niet eens zo zeer dat ik ze ordinair zou vinden, maar ik denk wel dat als ze zonder open tenen waren geweest, dat ik ze beter had gevonden.

Rode zolen EN satijn EN plateau, en dat gecombineerd met een drukke print-jurk, dat vind ik wel veel van het goede. Een elegante pump zou naar mijn bescheiden mening bij deze outfit een betere keus geweest zijn.

Maar ik vind het wel leuk dat ik ook een keer geholpen heb door de herkomst te vinden van iets dat Maxima draagt! :) :)

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 15 mei 2014 - 14:15

Ik vind dit beslist geen onaardig schoentje maar niet onder de drukke print van de jurk. Veel te overdreven allemaal.

afbeelding van AnneR

AnneR

donderdag 15 mei 2014 - 14:27

Hahaha, Marianne… Hollandse nuchterheid ! :-)
Iris, denk dat dit dan toch het Argentijnse is in het bloed van onze koningin. Het flamboyante versus de 'doe-maar-gewoon (maar wel met kwaliteit), dan-doe-je-al-gek-genoeg" Hollandse nuchterheid.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 15 mei 2014 - 13:49

Heel sjieke schoen en ik vind deze niet ordinair. Je hebt wel schoenen met plateau's die ordinair ogen. Ligt er ook aan waar je ze bijdraagt en hoe je er verder uitziet is het totaalplaatje. Het hakhoogte is goed te doen, omdat dit weer gecompenseerd wordt door de plateau. Ik zou ze ook graag aan m'n verzameling willen toevoegen :)

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 15 mei 2014 - 13:50

Ik kan deze schoenen bij sommige vrouwen wel mooi vinden, maar ik vind ze niks voor maxima. Ik vind dat maxima zulke enorme hakken en plateaus niet nodig heeft. Daarnaast kan bij sommige schoenen in combinatie met bepaalde kleding een rode zool mooi zijn, maar ik vind rood met zwart satijn geen geslaagde combi tenzij het kerst is en ik vond het bij de panterjurk al helemaal way tooooooo much...... Dus, ik zeg, van mij hoeft de koningin ze niet snel weer uit de kast te pakken!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 15 mei 2014 - 13:43

Ik vermoed dat ze nog nieteens heel beroerd lopen. Door de plateauzool is de hak heel hoog, maar dat voel je in verhouding weer minder.

afbeelding van AnneR

AnneR

donderdag 15 mei 2014 - 14:06

Ja, zoiets heb ik ooit eens gelezen: eens Louboutins, altijd Louboutins vanwege de pasvorm en comfort (wat je wel nodig hebt met zulke hakken ! :-D ). Vind zelf zulke hakken heel elegant staan, maar dan met hooguit een plateau van 1 cm. Vermoed dat ze door dat plateau wel comfortabeler lopen, dan met een dun zooltje en heel hoge hak.

afbeelding van riethoek

riethoek

donderdag 15 mei 2014 - 13:39

Je zal er op moeten lopen, ik snap niet dat vrouwen zich dat aan laten doen door (mannen) , die dit bedenken,ik hou er niet van .
Bij de tijgerjurk zou ik voor een rustig schoentje gekozen hebben.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

donderdag 15 mei 2014 - 13:21

Ik heb er helemaal niets mee... Ben wel erg blij dat ik er niet op hoef te lopen.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 15 mei 2014 - 13:14

Zulke hoge hakken! Dat kan alleen een man bedenken ;-))

afbeelding van Kaatje

Kaatje

donderdag 15 mei 2014 - 13:20

:-D

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 15 mei 2014 - 12:57

Ik vind ze echt heel chique! Regelmatig vind ik plateauschoenen toch ook wel ordinair maar deze niet. Ik wil ze! ;-)

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 15 mei 2014 - 12:54

Ik ben geen fan van peeptoes en geen fan van plateauzolen.......mooie pumps of slingbacks, veel beter!!
;-))

afbeelding van Sol

Sol

donderdag 15 mei 2014 - 13:02

@Christa: ..eens, eens, eens! Met als toevoeging dat ik niet graag tenen zie.. :-) Zo'n drukke print jurk vraagt mijns inziens om een very classy maar rustige schoen (lak, suede bijvoorbeeld..) en geen tenen! :-)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 15 mei 2014 - 12:52

Ik zeg het niet vaak, maar ik vind ze afschuwelijk. Misschien leuk onder een rokje, maar het neigt naar ordinair. Ze heeft mooiere schoenen!
Ik zag trouwens online een gebloemde variant. Die vind ik een stuk leuker.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?