Koningin Máxima heeft in haar garderobe meerdere prachtige tassen van modehuis Chanel. Het meest bekend is de grijze 2.55, maar ook de zwarte (met witte stiksels) en de iets grotere witte tas werden door Máxima regelmatig gebruikt tijdens werkbezoeken in binnen- en buitenland. Geen wonder dus dat de koningin in de afgelopen periode een nieuwe Chaneltas heeft aangeschaft in een zachtroze tint. Tot nu toe hebben we de tas nog maar eenmaal gezien, maar ik verwacht dat ook dit exemplaar in de toekomst veel gebruikt gaat worden! 

De prijzen van een dergelijke Chaneltas varieren tussen de 1500 en 4300 euro. Een enorm bedrag, maar gelukkig behouden de tassen hun waarde. 

Foto's met dank aan: 

www.monarchypress.com

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 28 jun 2014 - 23:59

Mijn smaak ook niet. Niet origineel, tuttig, en door ontwerp met stiksels, ketting en logo dat iedereen in een oogopslag herkent schreeuwt de tas: duur. Ik vind van dit soort klassiekers eigenlijk alleen vintage chic. De Natan , en andere, tasjes in al die kleuren vind ik heel leuk. Leuker.

afbeelding van BeccaD

BeccaD

zaterdag 28 jun 2014 - 06:42

Nee mijn smaak is het ook niet. Het zware hengsel en het doorgestikte leer en dan die twee c's erop, ik vind het allemaal erg kitscherig en wat ordinair.. De outfit die maxima aanheeft vind ik prachtig maar ik vind de tas ook niet passen bij de parels. Ik ben zelf ook meer van het verfijnde maar maxima heeft natuurljk al veel vaker laten zien dat ze houdt van opvallend en een beetje kitsch..

afbeelding van Mary

Mary

zaterdag 28 jun 2014 - 00:18

Niet zo mijn smaak... vind het altijd meer tassen voor oudere dames.

afbeelding van marinde

marinde

vrijdag 27 jun 2014 - 21:21

Tja, smaken verschillen. Ik vind de tas echt niet mooi. Oubollig en tuttig. Sowieso houd ik niet van metalen hengsels bij een tas van leer, al vind ik zilverkleurig beter dan goudkleurig.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

vrijdag 27 jun 2014 - 19:37

Een prachtige tas en de kleur past overal bij .
Ik wist niet dat Maxima zoveel tassen had.

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 27 jun 2014 - 18:39

Wat een mooie tas is dit! Ik vind dit haar mooiste Chanel tas. Van mij mag ze hem dan ook heel vaak dragen. Hier krijg je denk ik gewoon nooit genoeg van en hij gaat ook niet af. Erg handig, maar dat mag ook wel voor zo´n prijs.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 27 jun 2014 - 17:31

Nog geen vakantie voor Máxima:
Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt van maandag 30 juni tot en met woensdag 2 juli India als speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling. Koningin Máxima is van maandag 30 juni tot dinsdagochtend 1 juli in New Delhi. Dinsdagmiddag 1 juli en woensdag 2 juli bezoekt zij Mumbai. India is een belangrijk land op het gebied van inclusieve financiering.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 27 jun 2014 - 17:25

Ja leuk! Weer een Zweedse bruiloft! Hopelijk nu wel weer met Nederlandse afvaardiging! Zomer 2015.

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 27 jun 2014 - 14:25

Mooie tas, maar ik zou wel 100 dingen kunnen bedenken die ik liever zou doen met dat geld. Maar goed, ik verkeer dan ook niet in zulke kringen als Máxima ;)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 27 jun 2014 - 13:31

Ik heb helaas helemaal niets met dit soort tassen. Ik vind ze te oubollig. Liever de wat hippere modellen van Natan

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 27 jun 2014 - 14:20

Ik vind ze ook wat ouwelijk, AnnekeB (Chanel tassen in het algemeen wel). Persoonlijk liever zes moderne NATAN tassen, die je dan ook nog eens kunt wisselen, dan één Chanel tas.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

vrijdag 27 jun 2014 - 13:30

SUPER! Wat een mooie kleur, past perfect bij haar LK Bennett pumps!

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

vrijdag 27 jun 2014 - 13:24

Ik vind deze tas zooooooo mooi, zou ik wel hebben hoor. Deze kleur is ook prachtig, combineert bij heel veel. Echt een tijdloze chique accesoire. Wat een geluksvogel ben je toch als je niet alleen deze maar nog 99 andere leuke tassen hebt om uit te kiezen!

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 27 jun 2014 - 13:12

Dit is inderdaad een hele mooie tas, en bij veel te combineren, maar ik vraag me toch af wat een mens met 100 tassen moet doen??
Ik begrijp best dat je als koningin niet steeds met dezelfde tas aan kan komen,en verschillende kleuren is ook een must, maar om s,morgens uit 100 tassen te kiezen is al een taak op zich!!

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 27 jun 2014 - 13:03

Wat ziet ze er prachtig uit met deze kleding! I love parels!! Mooie blouse en rok (voor zover ik kan zien!).

afbeelding van kimmy

kimmy

vrijdag 27 jun 2014 - 12:42

Mooi hoor, heel kassiek! De kleur is heel mooi en tijdloos.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 27 jun 2014 - 12:34

Mooi hoor, maar hoeveel tassen kan een mens hebben?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 27 jun 2014 - 12:37

Als koningin nooit genoeg ;) Ik gok dat Máxima er ruim 100 heeft.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 27 jun 2014 - 13:10

Ja, denk ik ook. Klein beetje bezopen niet? Soort Imelda Marcos, maar dan op tassengebied.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 27 jun 2014 - 13:21

Ik vind persoonlijk dat Máxima het op tassengebied heel rustig doet en meer op juwelengebied uitpakt. Als je haar collectie vergelijkt met Mette Marit dan ben je gelijk blij met Máxima ;) Ik denk ook niet dat we koninginnen moeten vergelijken met ons eigen leven, want ik loop niet dagelijks met een clutch rond. En als mijn tas vloekt met mijn kleding dan zal niemand daar over zeuren, terwijl de lat van de koninginnen/prinsessen tegenwoordig heel hoog ligt. http://www.vogue.co.uk/news/2014/06/25/suzy-menkes-vogue-column-diana-pr...

afbeelding van LG

LG

vrijdag 27 jun 2014 - 17:25

Interesting Vogue article, I wonder if people hundreds of years from now people will visit a (virtual) museum and look at images of women taken in the 2nd decade of the 21st century and talk about what is considered beautiful.
In many countries being thin is equated with beauty unfortunately not with being healthy.
http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Paul_Rubens#mediaviewer/File:Peter_Pa...

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 27 jun 2014 - 15:01

Je hebt waarschijnlijk gelijk Josine. Maar ik vind het wel jammer dat voor deze dames de lat op kledinggebied zo hoog ligt. Mag van mij allemaal wel ietsje minder en rustiger. Zo wordt het een modewedstrijd en dat lijkt me niet de bedoeling. Laat dat maar aan BN'ers en internationale jetset-figuren over.
Ik zou de lat liever hoger leggen ten aanzien van hun maatschappelijk relevantie. Gelukkig scoort onze koningin op dat gebied prima. Maar kan ook best met minder sieraden, tasjes en schoenen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 27 jun 2014 - 15:27

Ja, dat vind ik ook hoor. Maar zoals wij kijken naar de kleding van Máxima kijkt een gemiddelde Nederlander natuurlijk niet :)

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

vrijdag 27 jun 2014 - 13:51

Veel van wat in de column staat is waar, kennelijk zijn prinsessen de nieuwe (oude) heldinnen en verwachten we veel van ze. Ik vind de foto van Diana in dat zwarte jurkje een van de mooiste die er van haar is. De eenvoud, het prachtige choker-collier, de mooie niet te hoge pumps, de shawl, het nette maar niet stijve kapsel..., uren kan ik er naar kijken. Het benadert perfectie. Zo een als zij komt er nooit meer...

afbeelding van Christa

Christa

zondag 29 jun 2014 - 11:17

@Elsfiederels: Beeldschoon die zwarte japon met schuine onderkant en de styling is werkelijk AF! Zeker in die tijd een model wat we nog niet eerder hadden gezien! Ik ben trouwens fan van alle galakleding van Di, alleen in het begin waren de bijvoorbeeld de mantelpakjes ongelofelijk tuttig en later (vooral na Charles) had ze echt haar eigen stijl ontwikkeld, toen was ze voor mij pas echt een topper!
;-))

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 29 jun 2014 - 12:12

Ik vind het echt een vreselijke look! Vooral de blote bovenkant en beneden die panty vind ik afgrijselijk.
Maar goed, smaken verschillen he! :)

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

vrijdag 27 jun 2014 - 19:30

Elsfiederels toen ik dit las wist ik ook meteen over welke foto het ging.Je hebt het ook goed verwoord.
Echt super en de jurk was gewaagd maar niet ordinair. Trouwens een prachtig figuur had Diana.
Dit is echt een kwestie van verschillende smaken , maar ik vind deze jurk helemaal het einde en er kunnen alleen maar zwarte kousen bij gedragen worden.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 27 jun 2014 - 13:53

Ik ben ook helemaal verliefd op de stijl van Diana, maar juist die zwarte outfit vind ik verschrikkelijk. Zo zie je maar weer dat smaken verschillen :)

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

vrijdag 27 jun 2014 - 14:07

Oh ja? waarom vind je 'm verschrikkelijk? ben heel benieuwd, jij ziet er duidelijk weer iets heel anders in dan ik :-)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 27 jun 2014 - 15:25

Ik vind het ordinair/goedkoop ogen door de schuine onderkant (dan krijg ik altijd CoolCat-associaties) én het decolleté. Ik had het mooier gevonden als ze had gekozen voor een rechte onderkant tot de knie en dan blanke kousen :)

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 27 jun 2014 - 16:33

Josine, zoals je weet ben ik grote fan van Diana haar kleding maar ik ben het met je eens wat deze zwarte jurk betreft. Ik heb de positieve ophef rond deze jurk nooit begrepen, ze heeft veeeeel mooiere jurken aangehad. Inderdaad die zwarte panty eronder is bijvoorbeeld ook een misser.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

vrijdag 27 jun 2014 - 16:40

Nee Iris, jij toch ook niet? :-) het silhouet enzo en juist het zwarte bij elkaar maakt het mooi. Ik troost me maar met de gedachten dat er heus wel meer Diana fans zijn die dit een mooi plaatje vonden hahaha :-)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 27 jun 2014 - 17:02

Vast! Ik ben ook veel meer fan van de mantelpakjes van Diana. Die zaten (vaak) echt perfect en werden volgens het less is more-principe gecombineerd. Qua avondkleding vond ik vooral zo'n rood/paarse japon mooi en een witte met heel veel pareltjes.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 27 jun 2014 - 17:24

Twee keer ja. Wat voelen we elkaar weer goed aan he ;)

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

vrijdag 27 jun 2014 - 16:50

Aha, nee dat ben ik met je oneens, vind juist dat schuine wel speels en juist door de zwarte kousen nog steeds sophisticated :-) Grappig, ik gruwel meestal van lichte kousen onder een zwart jurkje haha. Mooi hè hoe meningen kunnen verschillen. Bij Diana vond ik vooral die parelchokers erg mooi, dat zou Maxima ook wel meer mogen dragen.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 27 jun 2014 - 16:34

Ik vind lichte kousen onder een zwart jurkje meestal ook lelijk, maar hier is het midden in de zomer en de bovenkant is vrij bloot, dat vind ik niet matchen met zwarte panties.

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 27 jun 2014 - 13:40

Josine, ik heb altijd het idee dat Mette Marit zo eenvoudig is!!
Blijkbaar zie ik dat verkeerd, waarin is Mette Marit zo royaal?? In haar kleding zie ik het niet, dus het moeten andere zaken zijn..Ik ben benieuwd........!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 27 jun 2014 - 13:45

Haar kleding oogt wellicht niet duur, maar is grotendeels wel van topdesigners als Valentino. Tassen zijn vaak van Prada, Valentino, etc. Mede hierdoor kwam er vorig jaar veel kritiek op Mette Marit, maar inmiddels is de storm weer gaan liggen. Zal eens een artikel opzoeken over deze discussie.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 27 jun 2014 - 15:12

Josine, ze draagt inderdaad vaak kleding van peperdure designers. En dan nog ziet ze er vaak uit als een muts (sorry). Komt ook door die vaak hooggesloten kleding in combinatie met een riempje om haar middel. Maakt haar beetje moeke-achtig. Volgens mij kan ze wel een kledingadviseur gebruiken......

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 27 jun 2014 - 15:49

Bedankt Josine, goed artikel , inderdaad nu een ander beeld van haar gekregen, ze heeft veel mooie kleding maar ze mist jammer genoeg net de looks om het tot zijn recht te laten komen.
Ik kan niet direct zeggen waar het door komt, want ook met krullen en/of opgestoken haar is het toch niet wat het wezen moet.
Maar over uitgroei bij Maxima zullen we maar niets meer zeggen na enkele foto,s van MM gezien te hebben,.............

afbeelding van Jacobijn van de Meent

Jacobijn van de...

vrijdag 27 jun 2014 - 12:08

Wat een geweldige tas!

afbeelding van car

car

vrijdag 27 jun 2014 - 11:38

Mary heeft hem ook!
leuk tassie! ;)

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

vrijdag 27 jun 2014 - 11:32

Erg mooi model en elegante kleur. Staat op mijn verlanglijst. Ik vind haar kleding- en haarstijl op deze foto super.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 27 jun 2014 - 11:22

Wat een snoezig tasje :)) Tijdloos mooi, elegant en makkelijk te combineren.

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 27 jun 2014 - 13:04

En wat een snoezig prijsje! ;-D

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 27 jun 2014 - 13:21

Hahaha, die is goed, Carmen

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 27 jun 2014 - 11:21

Haar mooiste Chanel tas vind ik. De kleur is mooi en ook nog eens makkelijk te combineren.
Ik begrijp heel goed dat ze Chanel tassen aanschaft. Het is inderdaad een tijdloos iets, waardoor het een investering is. Ik zou er ook een aantal aanschaffen als ik in haar positie zat.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?