Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 05 okt 0 reacties

De magie van Máxima

Lieve bezoekers van ModekoninginMaxima.nl, 

Maandag 11 september 2017 was voor mij een bijzondere dag. In Dwaze Zaken, een schattig restaurantje tegenover Amsterdam Centraal, had ik die dag een afspraak met Mariska en Linda van uitgeverij Pepper Books. In de afgelopen maanden begon het bij mij namelijk weer te kriebelen. Over een paar maanden draagt Máxima alweer vijf jaar de titel koningin en dat mag wat mij betreft niet onopgemerkt voorbij gaan. Onder het genot van een paar koppen muntthee spraken we over Máxima's stijl(en), haar persoonlijkheid en haar populariteit. Het resultaat is een nieuw (foto)boek met de titel 'De magie van Máxima – 5 jaar modekoningin.' 

In het boek blik ik aan de hand van meer dan 300 foto's terug op Máxima's kleding van de afgelopen vijf jaar. Hoe is haar stijl ontwikkeld? Wat is nou typisch Máxima? Waarom wordt haar onvoorspelbare stijl zo bejubeld en verdient ze Máxima de titel modekoningin wel of niet? 

In de komende maanden ga ik jullie op de hoogte houden van het proces. Het boek (met ongeveer 20 procent tekst en 80 procent beeld) gaat pas begin volgend jaar naar de drukker, zodat het boek in het voorjaar in de winkels ligt. De foto's van de komende twee staatsbezoeken komen er dus in!  Tips en opbouwende kritiek zijn altijd welkom! 

Liefs, 
Josine 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments