Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 07 jul 0 reacties

Bij deze tassenontwerpster kunnen Máxima én Amalia goed slagen

Jong geleerd is oud gedaan. Dat blijkt ook wel uit het leven van Marina Raphäel. Al op vijftienjarige leeftijd zette zij haar eerste stappen in de modewereld, en inmiddels worden haar tassen door toonaangevende fashionista's, hippe celebrities, koninklijke hoogheden gedragen. 

Een echte shopfanaat is Máxima niet, maar áls zij in Griekenland op vakantie is, duikt ze graag met haar tienerdochters de boetiekjes in. Dat er veel Griekse knipogen in haar garderobe te vinden zijn, spreekt dan ook wel voor zich. Neem de kleding van Zeus + Dione, de sieraden van Marianna Goulandris, haar maxi-jurk met Grieks borduurwerk, haar armbanden met het boze oog: stuk voor stuk voorzien de souvenirs Máxima's look van een heerlijke vakantievibe. Dat ze gezien zou worden met de tassen van Marina Raphäel (22) is dan ook geen verrassing. 

De Grieks/Zwitsers/Australische ontwerper houdt momenteel kantoor in Athene. Haar ontwerpen vallen op door een heerlijke mix van materialen en vormen, zoals onderstaande tas van Máxima ook wel laat zien. 

De tote van geweven stro valt op door het geometrische handvat. 

Privé maakt de koningin graag gebruik van een oranje ontwerp met witte stiksels en een handvat van bamboe. Hopelijk krijgen we dit ontwerp van Marina nog eens te zien tijdens een officieel bezoek. 

Máxima is niet de enige royal met een echte Marina Raphael in haar bezit. Amalia werd al meermaals gespot met onderstaande bamboe-tas van de Griekse ontwerpster. 

Close-up van de tas: 

En dan hebben we ook nog de geweven clutch van Koningsdag 2020. Ook die kwam uit een van de collecties van Marina Raphael.

Shoppen a la Máxima 
Omdat aan de tassen een fors prijskaartje hangt, heb ik wat alternatieven opgezocht. 

Zwarte handtas met bamboe handvat à €19,99. 

Handtas met geometrisch handvat à 123 euro. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments