Avatar foto Door Josine Droogendijk
Denemarken 21 okt 35 reacties

Als geen ander weet prinses Mary hoe ze kleding onderling moet combineren

Als geen ander weet prinses Mary hoe zij kledingstukken kan vermaken en combineren. Dat blijkt ook wel uit de ‘dit of dat’ van vandaag.

De outfit waar ik op doel, kwam tien jaar en één dag geleden voor het eerst in beeld bij het huwelijk van Guillaume en Stephanie van Luxemburg. Het jasje heeft een schootje, overslag en matchende ceintuur. De rok is recht en eindigt op de knie.

Foto: PPE/ vd Werf

Een jaar later kwam de outfit opnieuw in beeld, maar dit keer leverde dat een totaal ander plaatje op. Kijk maar.

Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd welk totaalplaatje jou meer aanspreekt. Ik heb gekozen voor Dat, met de kanten blouse en zwarte hoed dus omdat het net wat spannender is. Maar ik vind dat de ceintuur er eigenlijk wel bij hoort om het jasje helemaal kloppend te maken. ‘Dit’ is mijns inziens dus ook een hele goede keuze.

Ik ga voor....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
35 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Bij dit, vind ik de kleur van de hoed niet passen. Warme kleur van het pakje, en dan zo’n koele kleur grijze hoed.
Over dat wil ik het niet eens hebben.
Zijn deze foto’s van 2022? 🙈

het huwelijk in Luxemburg was in 2012, daar is dus de eerste foto van en de tweede foto een jaar later.

Absoluut DAT. Dit is me veels te tuttig.

Heb gekozen voor DIT.
DAT vind ik té druk overkomen met al dat kant en de bewerkte hoed.
Maar ik zou bij DIT gekozen hebben voor een grote zwarte hoed, zwart tasje en dito schoenen. Mooi contrast, wat pittiger dan lichtgrijs en toch stijlvol.
Naar mijn idee zou een mooi collier in de halsopening niet misstaan.

Dit graag. Bordeaux is een mooie kleur en staat mary zeer goed. Is ook zeer stijlvol met de hoed.

Kies voor dit, mooi, ingetogen en elegant.

Last edited 1 jaar geleden by Catherine

Absoluut DIT. De zeer mooie grijze hoed in combinatie met de bordeauxrode jurk vind ik een fantastische kleurencombinatie. Dit is niet truttig, dit is mega classy.

Absoluut voor dit gekozen. De hoed staat veel mooier. De zwarte top past totaal niet bij het pakje.. slaat compleet dood.

Allebei mooi, maar “dat” heeft net wat meer contrast.

Ik kies voor dat, vind deze outfit veel mooier dan dit en ook pittiger. De hoed van dit staat haar goed maar heeft niet de juiste kleur. Ik vind grijs met bordeauxrood geen goede match. Donkerblauw of zwart was mooier geweest. Of juist in dezelfde kleur als haar mantelpakje.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Ik kies voor dat. Dit vind ik nogal saai en keurig. Ik vind ’t wel een mooie kleur

Ik heb voor dat gekozen, net wat leuker gecombineerd met zwart topje en hoed. Ze kan ook ipv een topje kiezen voor een statement ketting en/of wat grotere oorbellen. Ik dacht eigenlijk eerst: wat een echte Kate outfit. Zou bij haar figuurtje ook beeldig staan.

Bedankt Josine en andere medewerker(s) voor elke keer weer mooie items en de manier waarop je het voorziet van tekst. Ik lees net een reactie dat we allemaal waarschijnlijk onze kleding hergebruiken en dus de zin “als geen ander” niet klopt? Ik vind dat een beetje spijkers op laag water zoeken…ik wil he laten weten dat ik er van geniet om elke dag even te kijken wat er op je site staat. Ik vind de grijze hoed vooral prachtig bij haar staan, daarom gekozen voor ‘dit’.

Wat een bijzonder aardige reactie, leuk Pietje!

Wat een mooie vrouw is dit toch. Prachtig pakje en alhoewel ik de grijze hoed wat gedateerd vind heb ik toch voor deze versie gekozen. Het hoog gesloten kant doet echt niets voor haar.

Ik vind Mary een hele mooie prinses die zich goed weet te kleden, alleen ben ik nu net geen fan van dit deux pieces, het is netjes, keurig zelfs, maar beetje saai en stijf .
Ik kies wel voor Dit.

Wat combineren betreft, ik doe niet anders , volgens mij , ha ha,…. je probeert toch je kleding steeds een andere uitstraling te geven, én ik vind het nog leuk ook om te doen.
Wat zou ik me uitleven in de koninklijke walking closet.

Als we het over koningshuizen hebben qua combineren dan denk ik toch dat Máxima degene is die dat veel doet, zelfs avondtoiletten waar ze dan weer eens een andere top bij draagt.
Ze wisselt vaak bij rokken met andere bloesjes en schoenen of jasjes, soms draagt ze dan iets bij een rok dat je eerst niet eens in de gaten hebt dat dat al een bekende rok is en het een totaal andere stijl is geworden.

Oei, oei, moet een beetje aan een ‘pit-bulleke’ denken🥴.

Last edited 1 jaar geleden by Catherine

Dat ben ik met je eens.

Daar heb je helemaal gelijk in , meestal zie je een koninklijke outfit bij herdragen weer precies hetzelfde terug.
En wij combineren vanuit een ander perspectief .😜

Wat een truttig setje, het kan mij niet bekoren.

Mijn voorkeur gaat uit naar de combinatie met de grijze hoed. De combinatie met de zwarte kanten blouse vind ik afschuwelijk.

Maar dat doen we en kunnen we allemaal toch, kleding combineren? De ene keer een rok met dit bloesje, de andere keer de rok met dat bloesje, ene keer met die schoenen, andere keer met andere schoenen.

Sorry maar ik vind het enorm overdreven om te zeggen dat Mary “als geen ander weet hoe kleding te combineren”

Er zit me niks dwars, ik vind alleen bij deze post zo overdreven dat Mary zo opgehemeld wordt alsof zij zo bijzonder is omdat ze een keer andere hoed opzet en een keer een truitje onder een topje doet. Zoals ik zei, dat doen we allemaal.

Last edited 1 jaar geleden by Ina.h

Heb hier op MKM meerdere voorbeelden van Mary’s creativiteit gezien en gelezen. Dit is een vervolg erop. Van ophemelen is hier helemaal geen sprake, maar gewoon aansprekend en logisch taalgebruik.

Maar je snapt toch wel dat het beeldspraak is? Niet letterlijk bedoeld dus?

Ik ga voor “dat”, Mary ook atijd erg leuk om te zien! Misschien volgende “Royal van de maand” tip?

Dit!
Ik vind de zwarte toevoegingen het teveel een kostuumdrama jurk maken. Bijna een themafeestje.
Denk er een stoomlocomotief bij en wat rook op de achtergrond.

Last edited 1 jaar geleden by Doro

Treffend.

Last edited 1 jaar geleden by Jacqueline

🤓 Leuk geschreven Doro, helemaal met je eens, met name de laatste zin is treffend

🚂💭💭
“Welcome to Hogwarts” 🧙🏻‍♀️ voeg ik er aan toe 🪄✨

Last edited 1 jaar geleden by PK020

Eens Doro, dezelfde spooky uitstraling als Máxima met cape, toen ze de Stuart 💎 droeg in de UK.

Dank

Ja eens, ook een beetje Disney sneeuwwitje’s boze schoonmoeder die look indertijd