Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 16 mrt 16 reacties

Dit droegen Mathilde en Elisabeth in Egypte

Koningin Mathilde en prinses Elizabeth zijn in Egypte voor een spoedcursus Egyptologie. In deze blog lees je meer over de mode.

Bij de start van de driedaagse reis verscheen Elisabeth in het fuchsia ten tonele. Haar top en pantalon zijn van Armani. Let ook even op de grote oorbellen, die het geheel een jeugdige touch geven.

(c) BSR/Olivier Polet

Koningin Mathilde koos op haar beurt een witte japon van NATAN. Misschien komt het ontwerp je wel bekend voor, want hij hangt in het donkerblauw in Máxima’s kledingkast. Zeg het maar: welke uitvoering vind je mooier?

(c) BSR/Olivier Polet/PPE

Mijn voorkeur gaat uit naar...

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Op dag twee werd er gekozen voor safari-kleuren. Of moet ik zeggen: woestijnkleuren?

(c) BSR/Olivier Polet

De reis werd in stijl afgesloten. Op onderstaande video van Wim Dehandschutter kun je alvast een glimp opvangen van de looks. En van het verwaaide kapsel van Mathilde, haha.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
16 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Elisabeth is een mooie jonge vrouw. Ze is denk ik ook lief van karakter. Het roze pak met oorbellen staat haar prachtig. Ook de safari outfit. De witte jurk van Mathilde vindt ik te strak zitten. Verder ziet ze er ook mooi uit.

Wat een leuke looks van Elisabeth. De witte jurk van Mathilde insectjes een misser wat mij betreft, maar de Safari jurk staat haar heel goed. En wat een goede keuze voor de oorbellen die beiden dragen!

Het is zeer mooi om te zien hoe zij haar dochter, de toekomstige Koningin laat stralen. Ze zet haar dochter, met deze kledingkeuze volledig in de spotlight. En terecht.

Die witte jurk op dag 1 staat Mathilde niet mooi. De kleur niet en het model ook niet. Voor de rest zijn alle outfits top, met als winnaar met stip op nr. 1 de roze combinatie van Armani bij Elisabeth!

Ik vind de Armani combi van Elisabeth adembenemend mooi. Dat belooft nog wat voor de toekomst. Ik ga het graag volgen.
Ik zie net bewegende beelden van Mathilde waarin haar witte jurk gelukkig veel beter tot zijn recht komt,
Al met al zijn de dames perfect gekleed. en zeer charmante verschijningen.

Last edited 1 jaar geleden by Anniek

Het feit dat Elisabeth van jongs af aan al koninklijke taken heeft verricht werpt nu ook weer zijn vruchten af, ze oogt heel ontspannen en zelfbewust. Wat leuk om samen met haar moeder op reis te zijn. Eigenlijk maakt het niet uit wat ze dragen, ze hebben sowieso een hele koninklijke uitstraling!

Onze Maxima wint overtuigend voor mij met deze jurk in blauw met witte accessoires!
Het fuchsia pak met die leuke oorbellen staat prinses Elisabeth heel mooi.
Verrassend hoe onbevangen zij zich gedraagt tijdens deze reis met haar moeder! Komt over als een persoonlijkheid, en dat kan ze goed gebruiken voor de toekomst.

Fantastisch dat roze van Elisabeth
Wat een open houding !

Ik vind de witte jurk niet mooi, model niet en de stof oogt stijf. De andere outfits zijn heel goed gekozen. Vooral dat roze van Elisabeth: geweldig!

Wat heeft Elisabeth een leuke stijl. Ze ziet er heel leuk uit.

Het kakikleurige pak op dag 2 van Elisabeth deed mij meteen denken aan een outfit van Maxima tijdens haar bezoek aan de Antillen. Was het toen een jumpsuit?

Ja, dat klopt Máxima droeg toen een jumpsuit met een mooie ceintuur.

Geweldig dat moeder en dochter deze reis samen maken. Hoe leuk zou het zijn als Máxima en Amalia dit in de nabije toekomst ook een keer doen. Elisabeth zag er elke dag geweldig uit. De witte japon van Mathilde flatteert haar niet, maar op de navolgende dagen zag ook zij er prachtig uit.

Gaaf die safari look!!! Het roze pak van Elisabeth vind ik qua kleur minder goed bij haar passen, model is wel goed!!!

Koningin Mathilde doet er alles aan om haar dochter te laten schitteren tijdens dit 3-daags bezoek. Mathilde draagt lichte kleuren (wit en beige) terwijl de kroonprinses op de eerste en laatste dag voor roze gekozen heeft. Tussen al dat zand zie je Elisabeth onmiddellijk staan.Daarenboven (en dit in tegenstelling tot haar vader vroeger) “speelt” ze met de pers.

Wat staat prinses Elisabeth het roze Armanipak goed. Mooie outfit voor een jonge dame. De oorbellen maken t helemaal af.
De jurk die haar moeder droeg vind ik minder mooi, maar op dag 2 haalde Mathilde de schade helemaal in. De jurk in safarilook staat haar geweldig. Ik hoop dat ze fijne moeder-dochter dagen hebben gehad in Egypte.