Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 19 okt 27 reacties

Letizia draagt halve capejurk in Duitsland

Door al het nieuws rondom Máxima sneeuwde het staatsbezoek van Spanje aan Duitsland een beetje onder, maar hier is dan eindelijk het tweede deel over Letizia’s looks.

Na een reeks ontmoetingen en andere plichtplegingen, schoof de Spaanse koningin maandag rond de klok van acht uur aan bij het staatsbanket. Hoewel de Queen, koningin Margrethe en koningin Máxima bij de Duitse dresscode black tie kozen voor diademen en ordelinten, liet Letizia de toeters en bellen achterwege. Haar felrode, halve capejurk is een ontwerp van Stella McCartney en dook eerder op tijdens een verjaardagsfeest van koning Willem-Alexander in april 2017.

Foto: BSR/ CASA de SM El Rey – Agence/Bestimage

De grens tussen Royalty en Hollywood is flinterdun. Door de goudkleurige accessoires balanceerde Letizia mijns inziens óp de scheidslijn.

Foto: BSR/CASA de SM El Rey – Agence/Bestimage

Op dag drie kwam dé trendkleur van dit seizoen in beeld: felroze. Prachtig, maar wat is het toch jammer dat ze aan het Spaanse hof de hoed hebben afgezworen. Een hoofddeksel geeft zo’n jurk toch wat meer cachet.

Foto: BSR

Op dag drie koos Letizia ook nog voor een chique, klassieke kleurencombinatie: donkerblauw-wit. Wat staan kokerrokken haar toch goed!

Foto: BSR
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
27 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Leuk bij de laatste foto: de ring om haar wijsvinger!

Trouwens ook bij de andere twee foto’s zie ik. Eigenzinnige vrouw.

Voor de geinteresseerde, hier n samenvatting van het Spaanse bezoek aan Berlijn en Frankfurt
https://youtu.be/MKgLCzf03Qs

Zeer stylish. Waanzinnig gekozen.
Ook de vrouw van de Duitse president doet zeer haar best (kobaltblauwe set) maar valt met Letizia wat weg.

De clean look past bij deze koningin, ik vind alle uitvoeringen mooi. Telkens probeer ik zelf zo’n look vast te houden maar dan val ik toch weer voor een kek of pittig motief.

Last edited 1 jaar geleden by Jens

Herkenbaar, ik probeer de laatste tijd ook voor meer effen, ton sur ton en eenvoud te gaan. Ook omdat ik wat bewuster wil ‘kopen’ en daardoor met een paar mooie kwaliteit stukken langer kan doen. Blijkt gek genoeg lastiger dan ik dacht, maar misschien is dat even wennen.

De rode japon staat supermooi, ik vind de “gouden schoenen en tas” niet geweldig, beetje teveel bling. Kapsel zit ook heel goed. Roze jurk ook heel mooi, Blauwe rok en witte blouse, prima, beetje zakelijke look.

WaUW wat ziet ze er geweldig mooi uit in die rode jurk. En wat een mooie oorbellen! . Zijn die uit de Spaanse kluis? Leuk detail dat ze altijd de ring om haar wijsvinger draagt die ze van haar dochters kreeg. Ook de roze outfit is super en blauw wit kan ze goed hebben. Ook daar draagt ze weer mooie oorbellen bij.
Ook dit staatsbezoek valt me op hoe de kleding van de koningin afgestemd is op de gastvrouw. Nieuwe trend? Ik vind het een mooi gebaar!

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Jaaa daar wacht ik al 5 jaar op, eindelijk draagt ze haar rode Stella McCartney jurk weer, waanzinnig mooi!

Keichique vrouwke

Het maakt niet uit wat deze vrouw aantrekt, ze is altijd stijlvol en uiterst elegant. Hetzelfde vind ik ook van Marie Van Denemarken, Kate Engeland, Mathilde Belgie, Silvia van Zweden. Ze hebben altijd een chique uitstraling op een of andere manier.

Daar ben ik het helemaal mee eens, Jacqueline !

Schitterend in eenvoud !!
Wat een klassevolle verschijning !

Helemaal mee eens. Prachtig in eenvoud en klasse!
Ik mis totaal geen hoed en zie geen ‘Hollywood’. De kleding is mooi en past ook goed, kapsels prachtig. Top!

Waar is jouw Hollywood-vergelijking gebleven @Josine Droogendijk? Ik kan deze helaas niet meer traceren.
Ik ben geen “fan” van Letitia maar in deze outfit —> breathtaking, ondanks haar m.i. te fragiele figuur; super dress!

PK 020, ‘Hollywood’ wordt hier vermeld boven de foto van Letizia (bij het staatsbezoek in Duitsland), gezien vanop de rug, waar je ook haar schitterende, hyperverfijnde schoenen ziet !

Heel mooi gezegd, niets aan toe te voegen.

De rode capejurk staat Letizia geweldig. De dresscode was blacktie neem ik aan? Jammer dat ze niet voor een tiara gekozen heeft. Ben niet zo kapot van de roze jurk en dat komt door de hoge brede halslijn. Ik vind t een saaie jurk en mis een contrastkleur en een hoed.
De kokerrok met blouse vind ik dan wel weer leuk.

Ik vind het geweldig dat Letizia zo min mogelijk hoeden of onnodige juwelen draagt. Ik hou er van. Ik vind haar in de rode cape jurk absoluut niet Hollywood achtig. Er is er maar een die daar goed in is en dat is Maxima. Letizia heeft haar haar lekker strak omhoog en alleen de nodige juwelen om of in waardoor het allemaal koninklijk blijft. Al vind ik het vreemd dat ze voor goudkleurige schoenen en clutch koos terwijl haar sieraden zilverkleurig zijn? Die laatste look met kokerrok is perfect!

Last edited 1 jaar geleden by Difan

Die felrode cape-jurk (inderdaad al intens bewonderd bij het verjaardagsfeest van WA in 2017 !) vind ik gewoon schit-te-rend : eenvoudig van design, maar o zo chic !! Wat ik thans op foto 2 zie, zijn haar mooie accessoires : het tasje en vooral die glanzende schoenen : wat een uiterste verfijning !! Hollywood of niet, het is verbluffend oogstrelend !! En dan die oorhangers en dat kapsel : oooh ! Letizia behoort echt tot mijn lievelingen, net als Charlène, met wie ze dat wat buitenissige toch deelt !

Last edited 1 jaar geleden by Trixedo

Ik vind de rode avondjurk prachtig! Alleen krijg ik het benauwd van die aangesloten ronde hals zo strak tegen de hals aan 😉
De roze jurk en en blouse met rok ook mooi, maar ook daar ik, ik voel die stof al tegen mijn hals schuren 😄
Maxima heeft dat ook veel zo dicht tegen de hals aan, dan denk ik ook altijd, joh, wordt je daar nou niet gek van?

Wat een simpele stijl en elegantie. De rode jurk staat haar heel mooi, met haar frêle verschijning, oorhangers en kapsel krijg ik een Audrey Hepburn momentje, nou ja bijna dan… De twee andere outfits zijn ook mooi, ze houdt niet van decorum, maar dat is haar signatuur.

Leuk om het vervolg van Letizia’s staatsbezoek te zien.
De felrode avondcapejurk kan mij niet bekoren. Is niet mijn smaak.
De roze japon op de volgende foto vind ik Letizia prachtig staan.
Maar ik mis daar toch echt een mooie ketting of broche om de outfit te completeren.
Op foto drie draagt ze een keurige combinatie die haar als gegoten zit.
Tenslotte vraag ik mij af waarom iemand met voetproblemen tóch kiest voor zulke torenhoge hakken….? Er zijn toch hele modieuze, stijlvolle pumps die keurig netjes en vlot ogen, maar wel vriendelijker voor de voeten voelen?!

Ik snap daar ook niks van dat áls het echt zo is dat ze problemen heeft met haar voeten door hoge hakken ze ze dan nog draagt. Ik heb afgelopen week nog eens online gekeken, zijn toch nog wel aardig wat charmante pumps met een hakje van een centimeter of 4.

Geweldig om die rode japon weer terug te zien, schitterend!! De andere twee outfits zijn ook prachtig, eenvoudig maar mooi ontwerp maar inderdaad jammer dat Letizia nauwelijks hoeden en diademen draag, een mooie hoed bij de roze jurk had iets toegevoegd en de rode japon met tiara ……..!!!

Ik hou wel van Hollywoodstijl!

Wauw die rode jurk is echt prachtig.