Never a dull moment met onze koningin! Morgenavond is er weer een gala in Noorwegen, en het is altijd maar weer de vraag hoe Máxima eruit gaat zien. Dat blijkt ook wel uit Máxima's looks van Bevrijdingsdag 2013-2017. Vijf totaal verschillende looks, maar toch allemaal typisch Modekoningin Máxima. Ik ben heel benieuwd welke look het meest aanspreekt. Tijd voor een poll dus ;)


Van links naar rechts: Japon met gepailletteerd jasje van Natan. Groene japon met pailletten en maraboeveertjes van Theresia Vreugdenhil: een vintage uit de kast van Beatrix. Zijden japon met verenkraag van modehuis Natan. Tweelaagse japon met transparante gepailletteerde bovenlaag  van modehuis Natan. Zijden broek met transparante top van modehuis Natan.

De poll:  

 

 

Bericht vanuit moderatorteam
Ik beeindig deze blog dit keer met een persoonlijke noot.In de afgelopen weken heeft moderator ‘Twor’ een slechte boodschap gekregen met betrekking tot haar gezondheid. De pijn waar zij sinds vorig jaar mee te kampen heeft, blijkt te komen door een combinatie van twee nare chronische aandoeningen. In de toekomst zal Twor dus moeten leven met pijn en een stapje terug moeten doen. De blogs over oa Laurentien, koningin Mathilde en de Zweedse royals zullen minder frequent geplaatst worden. Vanaf deze plaats wens ik Twor veel sterkte toe. Liefs, Josine  

Foto's met dank aan Monarchypress.com

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 12 mei 2017 - 07:10

TWOR! Heel veel sterkte!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 11 mei 2017 - 20:24

Momenteel moet ik verplicht rusten omdat ik totaal overbelast ben. Daarom doen al jullie berichtjes me ontzettend goed. Heb ze net nog eens allemaal terug gelezen. Het zal even duren, maar ik hoop op den duur weer te kunnen bloggen. Ik vind het echt leuk dat jullie mijn blogs tot nu toe - zo te lezen - gewaardeerd hebben. Dank je wel allemaal!

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 11 mei 2017 - 21:32

Beterschap toegewenst, hopelijk mag je weer helemaal herstellen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 11 mei 2017 - 22:31

Ik heb 2 chronische ziektes, volledig herstel zit er niet in. Maar met de juiste therapie zal ik met een aangepast levenstempo en levensmanier hopelijk wel weer meer kunnen dan nu. Dat zal echter wel een tijd duren is me verteld. Nu eerst zoveel mogelijk rust, en daarna de strijd aangaan. Ik hoop dat ik daar tzt de kracht en moed voor zal krijgen, maar ik ben al eerder uit en doorgeholpen, dus ik geloof dat God me ook nu zal helpen!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 11 mei 2017 - 20:33

Ik heb zeker van al je blogs genoten!!!! Voor nu heel veel beterschap en sterkte en hopelijk voel je je snel een beetje beter. Laat je maar goed verwennen door je familie en vrienden.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 09 mei 2017 - 18:28

2015 kan ik me niet meer goed herinneren maar wat ik zie is prachtig. Vooral door dat boa-gedeelte bij haar hals. De schoenen! 10 cm zeker! Haar haar zit ook enig. De groene jurk heeft het voor mij echt helemaal niet, ik vind deze kleur zo hard.

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

dinsdag 09 mei 2017 - 18:19

Ik kies voor 2015! Gewoon helemaal af. Mooie panty, prachtige jurk en dan die schoenen. Echt knap als je op zulke schoenen kunt lopen!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 09 mei 2017 - 16:06

Ik zit nog even naar de afgelopen jaren te kijken en het valt mij op dat Maxima ook al in 2013 zo slank was. @ Josine, weet jij of zij een bepaald dieet volgt?

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 09 mei 2017 - 15:56

TWOR, Heel veel sterkte met het leren omgaan met dit nare nieuws.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 09 mei 2017 - 13:39

Veel sterkte, TWoR. Valt echt niet mee, leven met pijn. Ik geniet vaak van de humor die je laat zien in je posten en reacties. Ik hoop dat die je nu ook kan helpen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 09 mei 2017 - 12:35

Heel veel sterkte TWOR. We gaan je frequente mooie bijdragen missen, maar vooral genieten van de blogs die je maakt!!

Prachtige outfits allemaal, op de broek van dit jaar na. 2014, 2025 en 2016 vind ik het mooist. Lastig kiezen dus.... ik stem voor 2014 omdat ik het zo leuk vind dat ze deze vintage outfit weer in de spotlights zette.
Maar ik hoop ook dat we de outfit van 2013 nog eens te zien krijgen.
Hopelijk verrast ze ons in Nootwegen weer met iets moois.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 09 mei 2017 - 12:24

Sterkte TWOR. Pas goed op jezelf. En hoop desondanks nog veel van je te lezen.
En ja, onze Max..... Van alles wat, altijd weer een verrassing. Dat maakt het zo leuk om deze blog te volgen. Maar stijlvast is iets heel anders..... Daar hebben we andere koninginnen en prinsessen voor.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

dinsdag 09 mei 2017 - 09:43

Twor @heel veel sterkte voor de toekomst!

Ik vind Maxima in 2014 het mooist. Ze shined in het groen. Daarnaast vind ik het ook goed dat ze niet meer gedragen kledingstukken een tweede leven gunt.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 09 mei 2017 - 09:14

Wat een leuk overzicht!

2013: Dit vond ik zo'n tegenvaller.... De eerste keer voor haar, en ik had er veel van verwacht. De blouse was echt een flodder en zag er heel goedkoop glimmend uit. Het rokje was veel te kort en plakte - ongevoerd - tegen haar benen aan. Kleurloze make-up en schoenen, en het geheel zorgde ervoor dat ze "washed out" was...

2014: De Beatrix-jurk vond ik super! Het gebaar om een vintage jurk van haar schoonmoeder te dragen is geweldig, en de kleur staat haar fantastisch. Waarschijnlijk was het nog mooier geweest als de jurk iets langer was. Maar de schoenen vind ik echt v-e-r-s-c-h-r-i-k-k-e-l-i-j-k...

2015: Het idee is leuk en feestelijk. Ik hou wel van een veertje of een applicatie of iets geks in zo'n cocktail-jurkje. Maar hij zit iets te strak, vind ik. Mooie make-up, haar, panty. De schoenen vind ik echt TE. Te hoge plateau, te hoge hakken.

2016: Hele feestelijk jurk! Uitermate geschikt voor de gelegenheid. Glamoureus kapsel. Ik kan me niet herinneren welke schoenen ze hier bij droeg. Van mij had de onderjurk even lang als de overjurk mogen zijn.

2017: Echt niet mooi...

Ik heb dus voor 2016 gestemd :)

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 09 mei 2017 - 08:41

Veel sterkte TWOR, ik hoop dat de acceptatie snel zal volgen, dat scheelt toch echt veel.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 09 mei 2017 - 07:13

2015 lijkt inderdaad zwart, maar is heel donkergroen.

Hoop dat ze volgend jaar rood of koningsblauw draagt. Of oranje.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 09 mei 2017 - 00:07

Ach TWOR wat naar.
Ik zal je (mindere) blogs missen
Take good care!

2013 vond ik te kort. De Beatrixjurk ook. Zwart vond ik niet mooi op zo n feestelijke dag. Daar had iemand haar op moeten wijzen.
Ik ga voor de glitterjurk van 2016 . Heel gepast en heel leuk. Maar ik mis Beatrix nog steeds op 5 mei.

afbeelding van Liz

Liz

dinsdag 09 mei 2017 - 00:00

Vreselijk naar nieuws TWOR!
Ik wens je veel sterkte en ik hoop dat je ontzettend veel mooie momenten met je gezin meemaakt waar je om kunt lachen en die je af kunnen leiden van de pijn.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 08 mei 2017 - 23:08

Twor, heel veel kracht en moed toegewemst! Maar bovenalles Gods zegen en ondersteuning!

afbeelding van Jens

Jens

maandag 08 mei 2017 - 22:53

Wat sneu TWOR, kracht en sterkte toegewenst!
Voor mij staat de japon van Beatrix met stip op 1. Geweldige jurk, geweldig gebaar. Op 2 de gouden bloemenjurk, lekker feestelijk en prachtig haar. Op 3 de zwarte japon met de geweldige oorbellen, daarna het te korte jurkje met glittertop en als laatste DE broek.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

maandag 08 mei 2017 - 22:50

Sterkte Twor!

En qua looks... op de een of andere manier vind ik het allemaal net niet (mijn smaak). De Beatrixjurk is een leuk statement maar maakt haar lijzig. Zwart vind ik geen kleur voor het vrijheidsfeest en deze zit niet mooi bij haar buste. 2017 was gewoon een miskoop. 2013 is te kort. 2016 is misschien nog wel het feestelijkst, al vind ik het een hoog jetsetgehalte hebben. Less is more... en je hoeft niet over the top te gaan om het stralend middelpunt te zijn of saai te zijn.

afbeelding van Liz

Liz

dinsdag 09 mei 2017 - 00:05

Mooie uitleg!
Ik wist niet zo goed waarom ik de zwarte jurk niet leuk vond, maar je hebt helemaal gelijk: we vieren de bevrijding!

afbeelding van Fina

Fina

maandag 08 mei 2017 - 22:34

Twor veel sterkte!
2014 is mijn favoriet.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 08 mei 2017 - 22:13

Dank voor jullie lieve berichten! Ik hoop het bloggen zeker niet op te geven hoor! Het glipte me de laatste tijd echter al tussen de vingers door, jullie zullen wel gemerkt hebben dat ik al behoorlijk minder blogde. Voor de ontspanning blijf ik het echter graag doen. Het zal echter minder vaak zijn dan jullie tot voor een aantal maanden terug gewend waren, en alleen als het qua gezondheid lukt. Daarbij ga ik een heftig traject in van een aantal maanden van leren omgaan met de pijn. Daar probeer ik dapper in te gaan, maar het zal energie vretend zijn. We wachten af hoe het verder verloopt. Dank voor alles! Jullie meeleven doet me enorm goed.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 09 mei 2017 - 18:16

Lieve TWOR, ik wil je ook sterkte wensen. Verder kom ik niet want ik kan dit soort dingen niet zo goed. Ik hoop wel dat je blijft posten.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 09 mei 2017 - 08:54

Heel veel sterkt toegewenst met dit traject en met de acceptatie van dit nieuws.

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 08 mei 2017 - 21:54

Twor, heel veel sterkte en dank voor je bijdragen!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

maandag 08 mei 2017 - 21:40

2016 : stunning Maxima!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

maandag 08 mei 2017 - 21:40

Ps Bericht was voor Twor bestemd.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

maandag 08 mei 2017 - 21:39

Heel veel sterkte toegewenst worden!!! Keep ur head up!

afbeelding van Doro

Doro

maandag 08 mei 2017 - 21:36

TWOR, voor jou maak ik graag een uitzondering hoewel ik dat liever had gedaan als het om goed bericht ging.
Ik wil je graag heel heel veel sterkte wensen. Ik heb zelf een chronische pijn en weet dat ermee te leven is maar dat acceptatie soms zwaarder ja dan de feitelijke pijn. Sterkte! Geniet van je gezin en je kracht!!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 09 mei 2017 - 12:43

Wat fijn om van je te horen Doro <3

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 08 mei 2017 - 22:16

Dat klopt, ik weet het pas een paar dagen, en de acceptatie is echt nog 'een dingetje'. Je voelt je in eerste instantie lamgeslagen. Maar ik weet uit het verleden wat vechten is, en ik hoop hier met Gods hulp ook weer doorheen te mogen komen. Daarbij heb ik gelukkig een heerlijk gezin, wat me ook kracht geeft. Gisteren was ons meisje al weer een half jaar! Wat genieten we van onze kids, en wat kunnen ze je ook door moeilijke momenten heen trekken, soms met gewoon een simpele gekke opmerking waar je ineens om in een deuk ligt ;).

afbeelding van Marga

Marga

dinsdag 09 mei 2017 - 00:23

TWOR, Ik wens je veel sterkte toe en ik hoop toch nog vele commentaren en mooie blogs van je te mogen lezen. Je kunt de mode van de royals altijd zeer objectief beschrijven. Dat waardeer ik.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 09 mei 2017 - 22:30

Leuk om te horen, dank je wel!

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

maandag 08 mei 2017 - 21:32

Mijn favoriet is 2016!

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

maandag 08 mei 2017 - 21:31

Wat een naar bericht! TWoR ik wens je sterkte, kracht en liefde om deze nare aanslag op je gezondheid te accepteren en er mee te leven. Dankjewel voor al je berichtjes die altijd uitgebreid en goed gedocumenteerd zijn. Doe rustig aan en verwen ons af en toe met je weetjes over de andere koninklijke dames.

afbeelding van JoJo

JoJo

maandag 08 mei 2017 - 21:13

Lieve TWOR,
Wat een schrik! Net nu je zo'n lief klein meisje erbij hebt.. Ik wens je heel veel sterkte! Hopelijk is er toch nog wat tegen de pijn! Ik hoop dat je samen met je gezin toch kunt genieten.. Sterkte hoor, en Gods nabijheid!
Xx

afbeelding van karpathos

karpathos

maandag 08 mei 2017 - 20:56

TWOR, ik wens je heel veel sterkte toe.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 08 mei 2017 - 20:50

De winnende look zag ik in 2014!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 08 mei 2017 - 20:48

Voor TWOR@ Heel veel sterkte toegewenst en ik hoop dat je net zoveel goede moed en kracht hebt als ik om door deze moeilijke tijd heen te komen! Ik denk aan jou en leef met jou mee! Liefs van Eftichia!

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

maandag 08 mei 2017 - 20:42

TWOR: ik wens je heel veel kracht toe en goede moed om hiermee om te gaan. Hoop dat het toch weer de goede kant op zal gaan.....
Dank voor je leuke stukjes tot nu toe!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?