Koning Filip en Koningin Mathilde zijn vandaag begonnen aan de 3e dag van het Staatsbezoek aan China. Koningin Mathilde draagt een witte jurk met oranje print van Natan. Ze droeg deze jurk voor het eerst tijdens Nationale Feestdag 2014.


Mogelijk draagt Koningin Mathilde een nieuwe hoed, maar dat weet ik niet zeker. Waarschijnlijk is de hoed van Fabienne Delvigne. Helaas vind ik de lichtgrijze kleur niet erg passen bij de jurk. Het scheelt dan wel weer een beetje dat ze een clutch en schoenen in dezelfde lichtgrijze kleur draagt.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van marie28

marie28

dinsdag 23 jun 2015 - 10:43

Jammer dat er nog geen foto's zijn van het avondprogramma........ was een gekleurde nieuwe jurk .......

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 24 jun 2015 - 21:08

Sorry, ik ben er niet eerder aan toegekomen. Ik was gisteren vooral druk met de Nationale Feestdag van Luxemburg, met het screenshots maken en hier posten. Ik ben inmiddels bezig met logs maken over het staatsbezoek.

afbeelding van Jet

Jet

dinsdag 23 jun 2015 - 10:38

Ik snap de grijze hoed wel, want in de jurk zit ook een grijs patroontje :)

afbeelding van Imke

Imke

maandag 22 jun 2015 - 19:17

Niet enthousiast. Ik vind Mathilde ook niet spetteren, maar ze kan er mooi uitzien, vooral als ze zich echt klassiek kleedt. Dan is ze heel gedistingeerd, en bovendien heeft ze een zachte uitstaling. Te hippe of felgekleurde dingen vind ik meestal minder goed bij haar passen. Deze jurk vind ik sowieso niks, het hoofddeksel is ook niet echt mijn ding maar toch zou ze dat heel goed kunnen dragen, bij een mooie klassieke mantel in antraciet bijvoorbeeld. In die sfeer kan ze zich juist wel opvallende items permitteren.

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 22 jun 2015 - 18:53

De jurk en accessoires vind ik erg leuk, maar nee, het geheel is wat minder. Ze had er beter ook oranje accessoires bij kunnen dragen.
En dat ze niet echt een sex-appeal heeft vind ik ook niet zo erg. Voor een koningin vind ik dat ook geen 'must', maar soms mag Mathilde wel iets gedurfder voor de dag komen. Als ze dat wat vaker doet, raakt ze misschien haar brave imago wel kwijt en 'rockt' ze bepaalde kledingstukken veel beter!:)

afbeelding van Kuifje

Kuifje

maandag 22 jun 2015 - 18:41

Zou dit een hoed zijn van Koningin Fabiola ? Destijds had Lilian Baels, 2' echtgenote van Leopold III, sex-appeal en dat werd niet geapprecieerd of getolereerd in België, en dan hoofdzakelijk door de vrouwen... Een type als wijlen Koningin Astrid of Koningin Fabiola is zo wat de "norm" voor een koningin der Belgen. Maar ze zou inderdaad wel een beetje meer variatie in haar garderobe kunnen brengen door niet altijd bij Natan te kopen. Het zou een beetje meer flamboyant mogen zijn. Maar allicht zouden wij daar dan ook kritiek op hebben.

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 22 jun 2015 - 18:01

Ik begrijp niet dat ze deze hoed bij dit jurkje draagt, een fellere kleur was leuker geweest, ook vind ik het een vreemd model.
Jurkje kan...........maar daar is alles mee gezegd, ik vind die ene mouw niet mooi, dan liever gewoon een aangeknipt of eenvoudig ingezet mouwtje
Ik hoop wat meer te zien in deze dagen dan gewoon Natan jurkjes !!
Op staatsbezoek mag het best wat meer zijn.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

maandag 22 jun 2015 - 17:28

Hmm niet spetterend. De oranje hoed op de feestdag was veel mooier erbij...

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

maandag 22 jun 2015 - 17:18

Vind de hoed niet mooi bij deze jurk. En het soort mouw...Maxima heeft ook een paar jurken met een dergelijke mouw...vind ik lelijk.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 22 jun 2015 - 15:42

Snap helemaal niets van commentaar zoals , deze site wordt saai als het alleen over Mathilde gaat, voorspelbaarheid etc.
Maxima draagt toch ook heel veel natan? En Mathilde draagt toch ook geregeld verrassende ontwerpen zoals de Pino jas, en andere opvallende stukken.
Nee hoor helemaal niet braaf!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 22 jun 2015 - 16:15

Ook al draagt koningin Mathilde een supersexy japon, ik zal haar nooit echt sexy vinden. Ze is koninklijk, elegant en verzorgd, maar ik vind haar niet spannend. Ondanks de knalgele jurk. Ze rockt hem niet. En ik wil geen vergelijking leggen met Máxima, want dat kennen we zo onderhand wel, maar Mary bijv. zou de mantel met meer flair gedragen hebben. Mathilde mist sex-appeal mijns inziens. Maar dat is niet erg voor een koningin denk ik.

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 23 jun 2015 - 20:47

Josine. Mee eens . Ik vind Mathilde wat je noemt "het braafste meisje van de klas" Mathilde heeft een bepaalde chique maar mist het sprankelende

afbeelding van marie28

marie28

dinsdag 23 jun 2015 - 09:13

sinds wanneer moet een koningin een sex-appeal hebben ???Is toch geen film ster. Haar eigen stijl blijven volgen en dragen waar ze zich zelf goed in voelt...... en het gaat om de waarden die ze uitdraagt en niet of je ze nu sexy spannend enz....... vindt.

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 23 jun 2015 - 09:54

Ik schreef dat ze sex appeal mist maar dat dat ook geen vereiste is. Gewoon een constatering...

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 23 jun 2015 - 10:04

Nog even gewoon een constatering ,gelukkig ,gelukkig een koningin zonder sex- appeal!
Zonder conservatief of ouwbollig te zijn ,maar wat betekent het woord en in welk verband wordt het gebruikt ? Het betekent , seksuele aantrekkelijkheid !
Arm land ,dat een koningin heeft om seksueel aantrekkelijk te worden genoemd !

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 23 jun 2015 - 11:55

Helemaal mee eens. Liever een saaie koningin die haar eigen land goed op de kaart zet door kleding van eigen bodem te dragen dan een sexy koningin met creaties overal vandaan, behalve uit haar eigen land. Een koningin hoeft niet te spetteren of hip te zijn en al helemaal niet sexy te zijn. Laat dat over aan anderen svp!

afbeelding van Doro

Doro

maandag 22 jun 2015 - 21:13

Ben ik met je eens, maar om de oorzaak ervan te zoeken in Mathildes voorspelbare keuze voor natan vind ik onjuist. Het verschil zit m in charisma! En njet in sex-appeal!!

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 23 jun 2015 - 08:14

ik vind het moeilijk het verschil tussen charisma en sex_appeal
als je in jou woorden dat eens zou neerzetten zou ik dat weten hoe anderen dat zien als je dat moeilijk vind kan ik dat best begrijpen hoor dan is het ook ok

afbeelding van Margreet

Margreet

maandag 22 jun 2015 - 21:34

Soms vind ik het lastig om te zien wie reageert op wie of wat....
Bij mij heeft Mathildes uitstraling niets met Natan of met welke andere ontwerper dan ook te maken. Ze draagt soms zeker prachtige kleding, dat wel, is meestal passend enz. gekleed, maar ik vind haar gewoon uiterst braaf en saai. En never!! sexy! Dat wil ze misschien ook niet, geen idee.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 23 jun 2015 - 20:50

@Margreet: Mathilde is inderdaad niet sprankelend en sexy. Maar haar liefheid is zo mooi. Dat vind ik nou haar charme. En ze is volgens mij best zichzelf. Ze komt niet gemaakt over.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 22 jun 2015 - 23:24

Ja snap ik maar iemand schreef dat ze saai is vanwege haar voorspelbare natan keuzes, vandaar

afbeelding van Margreet

Margreet

maandag 22 jun 2015 - 16:21

Helemaal met je eens, Josine. Wat ze ook draagt, voor mij blijft ze het braafste meisje uit de klas. Nu is sex appeal uiteraard geen eerste vereiste voor een koningin maar eerlijk gezegd: als zij onze koningin was, keek ik nooit naar deze site..

afbeelding van Iris

Iris

maandag 22 jun 2015 - 16:28

Idem hier, ik zou ook nooit kijken dan ha ha.

afbeelding van marinde

marinde

maandag 22 jun 2015 - 19:23

Eens met jullie!

afbeelding van Merel

Merel

maandag 22 jun 2015 - 16:10

@Doro: jouw opmerking is me uit het hart gegrepen! Maxima is absoluut 'grilliger' (ik zeg: culotte), maar ik vind Mathilde echt niet braaf of saai.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 22 jun 2015 - 15:38

Leuke jurk maar wel heel voorspelbaar. Natan mag blij zijn met de koninklijke kledingkeuze, goed visitekaartje.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?