De eerste verschillen tussen de huidige koning en koningin Beatrix zijn binnen twee weken al duidelijk te zien. Waar koningin Beatrix altijd wat terughoudend was voor de media, zien we bij Willem-Alexander toch vrij onverwacht een duidelijk andere trend. Zo zagen we voor het eerst beelden van de overhandiging van de geloofsbrieven, dat ten tijde van koningin Beatrix altijd achter gesloten deuren plaats vond. En ook de foto's die vandaag werden vrijgegeven van de nieuwe koning die wetten ondertekende, is een signaal dat koning  Willem-Alexander goed aansluit bij de huidige trends en ontwikkelingen. Niet alleen is het leuk om te zien dat de koning zijn Ipad precies naast zich heeft liggen, vooral de fotolijstjes op het bureau geven een mooie inkijk in het leven van ons nieuwe staatshoofd. Op het bureau zien we foto's van Máxima in Duitsland en de koning tijdens het bezoek aan Obama en Mandela. Ook de diverse foto's van zijn drie meiden en Máxima zijn fantastisch.

 

 

Wie benieuwd is naar de totale foto's moet even een bezoekje brengen aan de website van het Reformatorisch Dagblad. De krant heeft niet alleen altijd kwalitatief hoge artikelen over het koningshuis, ook de fotogallerijen zijn er fantastisch!

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?