Een bijzondere kijktip: Vanavond wordt het jaaroverzicht van de Zweedse Koninklijke familie uitgezonden! Het jaaroverzicht, dat ieder jaar weer prachtige beelden heeft, en waarin ook de Zweedse Royals aan het woord komen, is hier terug te kijken. Ik volg het overzicht altijd met veelplezier, persoonlijk vind ik het echt de moeite waard! Daarom wilde ik jullie deze kijktip niet onthouden.

Bij het jaaroverzicht staan een aantal losse video's van gebeurtenissen van het afgelopen jaar:

Video Prinses Estelle, gekleed in een lichtblauwe mantel en strik van Livly, viert de verjaardag van opa Carl Gustaf. Ook de andere familieleden zijn er bij. De hoogzwangere Prinses Madeleine gaat gekleed in kleding van Seraphine.

Video Kroonprinses Victoria in Colombia, gekleed in een zwart gebloemd jurkje van Asos Maternity.

Video van Prins Carl-Philip en Prinses Sofia in Varmland. Sofia draagt hier meerdere keren kleding van Gant.

Video tentoonstelling 'Jurken van Prinses Lilian'. De tentoonstelling werd opgezet omdat het in 2015 100 jaar geleden was dat Prinses Lilian werd geboren. Veel van haar japonnen werden gemaakt door Elisabeth Wondrak van Wondrak Couture uit Londen.

Prins Carl-Philip, Prinses Sofia en Koningin Silvia waren aanwezig bij de opening van de tentoonstelling.

In het jaaroverzicht komt veel aan bod: het huwelijk van Prins Carl-Philip en Sofia Hellqvist, de doop van Prins Nicolas, de verjaardag van Kroonprinses Victoria, de Prins Daniel sportdag, koninklijke familie bij Falun 2015, Carl Philip en Sofia in Varmland en Alvdalen, Prinses Sofia in Afrika, de Nobelprijsuitreiking, de opening van het Parlementaire jaar, het bezoek aan de Paus door Koningin Silvia, Madeleine, Chris en Leonore, Madeleine en Chris in Skavlan, Victoria en Daniel en Peru en Colombia, het Staatsbezoek van Finland. Enz!

screenshots video's SVT

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 06 jan 2016 - 12:33

TWOR@ Hartstikke goed! Ik heb er net met veel plezier naar gekeken, wat een warme, gezellige beelden, echt leuk in elkaar gezet!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 05 jan 2016 - 21:49

TWOR@ Onderhand heb jij de Deense en Zweedse taal wel aardig onder de knie, doe je dat via Google translate? Ik snap er niets van, ik hoop dat het jaaroverzicht morgen nog te bekijken is, ik heb het niet helemaal af kunnen kijken. maar wat ik heb gezien is genieten!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 05 jan 2016 - 22:27

Haha, dacht je dat? Ik leer er inderdaad wel een beetje van, maar ik snap nog steeds zeker 90% niet hoor! Het is meer genieten van de beelden, en je kunt natuurlijk wel een beetje volgen wat er staat. Maar lang niet alles hoor! Via Google translate kun je er met geschreven teksten inderdaad wel behoorlijk achter komen wat er staat, maar met een livestream is dat bijna niet te doen.

En ja hoor, ik heb de link gewijzigd, en dit is morgen onder dezelfde link ook nog terug te kijken.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 05 jan 2016 - 21:07

Ps de gespecificeerde video's stonden (op 1 na) niet in het jaaroverzicht, maar waren blijkbaar als losse video's aan het overzicht gelinkt. Sorry dus voor de verwarring. Ik laat het toch maar in de log staan (met iets gewijzigde tekst er boven), omdat het wel om activiteiten van het afgelopen jaar gaat.

afbeelding van juliette

juliette

dinsdag 05 jan 2016 - 20:06

Ik zag Prinses Aimee bij de mode show van Nikkie Plessen

afbeelding van Gerdien

Gerdien

dinsdag 05 jan 2016 - 19:34

Dit belooft veel goeds!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 05 jan 2016 - 18:11

TWOR@ Wat heb je dit leuk opgezet, mijn complimenten hoor, bedankt!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 05 jan 2016 - 19:49

Dank je wel.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?