Kroonprinses Victoria had deze week weer verschillende activiteiten op haar programma staan. In deze log bespreken we haar kleding van de afgelopen week, maar eerst willen we met jullie delen dat het Zweedse Koninklijke hof vanavond heeft meegedeeld dat Kroonprinses Victoria en Prins Daniel hun 2e kindje verwachten! Wat een geweldig nieuws! Het broertje of zusje voor prinses Estelle wordt in maart 2016 verwacht, en voorlopig vind er geen wijziging plaats in de agenda van Victoria, zo meldt het hof. Oftewel: voorlopig werkt ze gewoon door. 

Goed. To the point! Enne... jullie mogen beoordelen of jullie al een buikje zien! 

Op donderdag 27 augustus reikte Kroonprinses Victoria tijdens VCA World Trading 2015 de Hermes Export Award uit. De prinses droeg hier een lichte jurk met patroon, van onbekende ontwerper.

Op vrijdag 28 augustus was Kroonprinses Victoria samen met haar vader, Koning Carl Gustaf, in Kalmarland. De Koning en de Kroonprinses hadden hier verschillende activiteiten op het gebied van milieu en klimaat. Kroonprinses Victoria droeg hier een zwart jasje, wat me nogal bekend voor kwam. Ze heeft al een dergelijk grijs jasje van Hunky Dory, en ja hoor, ook deze is van Hunky Dory. De blog The Royals and I meldt dat haar top van Lindex is.

Op 1 september was Kroonprinses Victoria aanwezig bij een seminar. Ze droeg hier een lichte wijdere top op een zwarte broek, gecombineerd met een kobaltblauw jasje met korte mouwen. Haar blauwe pumps van By Malene Birger zijn bekende exemplaren.

 

Op dezelfde dag bracht ze samen met haar vader een bezoek aan de MSB. Victoria droeg hierbij dezelfde kleding. 

Foto Kungahuset

Op woensdag 2 september was Kroonprinses Victoria samen met Koning Carl Gustaf aanwezig bij de conferentie Large Parks in Large Cities. Kroonprinses Victoria droeg hier een lange witte broek en een bekende lange witte mantel met driekwart mouwen. Kungliga Modebloggen meldt dat de blauwe blouse met print van Mayla. 

Afbeeldingen: Mayla, Hunky Dory, Lindex, By Malene Birger, screenshots video´s.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Els

Els

zondag 13 sep 2015 - 14:14

Heerlijk dat ze in blijde verwachting is, ik hoopte er al op. Zeker omdat Madeleine er bijna een sport van maakt zo snel mogelijk achter elkaar haar kinderen op de wereld te zetten. Ik gun het Victoria van harte!!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 12 sep 2015 - 19:54

Geweldig nieuws!

afbeelding van Agnes

Agnes

zondag 06 sep 2015 - 12:03

Helemaal leukk dat ze zwanger is, het is hen van harte gegund!! Ik vind vooral het 'matrozen' pakje van vrijdag met het super leuke jasje en het gestreepte truitje en witte broek heel erg leuk bij haar staan. Netjes en toch smart casual.

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

zaterdag 05 sep 2015 - 17:12

JAAAAA <3

afbeelding van Marrigje

Marrigje

zaterdag 05 sep 2015 - 09:33

O wat fijn voor hen!
Begin augustus waren we in Duitsland en stonden 'de bladen' al vol met foto's van "het buikje in het tshirtje".

afbeelding van juliette

juliette

vrijdag 04 sep 2015 - 21:54

Echt geweldig nieuws ! Vanavond zag ze er echt prachtig uit

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 04 sep 2015 - 21:57

Vanavond? Heb ik nog een activiteit gemist?

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 04 sep 2015 - 22:22

Inmiddels gezien, en omdat ze met 3 dames waren toch maar een aparte log geplaatst!

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 04 sep 2015 - 21:44

Wat een leuke outfit, maar nog veel leuker nieuws! Ergens had ik wel een beetje een vermoeden, gezien haar kleding de laatste tijd en wat geruchten, maar daar kun je nooit de waarheid uit afleiden zonder bevestiging van het hof. Ik hoop voor d'r dat ze een fijne zwangerschap heeft en dat ze straks een wolk van een zoon/dochter kunnen verwelkomen! (en natuurlijk een broertje of zusje voor Estelle;))

afbeelding van Mary

Mary

vrijdag 04 sep 2015 - 21:41

Dus tóch! Geweldig nieuws! Foto's van vakantie Victoria en niet al te strakke kleding deden mij al hopen voor hen! En ja dus! Wat fijn voor ze!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?