In de afgelopen week werden er een aantal nieuwe foto's vrij gegeven van Prins Carl Philip en zijn verloofde, Sofia Hellqvist. Morgen gaat het stel in ondertrouw, tijdens een kerkdienst, zoals gebruikelijk.

Op de nieuw vrij gegeven foto's draagt Sofia Hellqvist, die vermoedelijk op 13 juni Prinses Sofia van Zweden wordt, een lichtgrijs jurkje met v-hals en korte mouwtjes. De jurk is van het merk Reiss, waar ze wel vaker kleding van heeft gedragen.

Wat vinden jullie van deze jurk en de nieuwe foto's?

Foto's ©Kungahuset, Mattias Edwall; afbeelding kleding ©Reiss

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - [email protected].

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 18 mei 2015 - 10:53

k Hoop vandaag te posten over de ondertrouw van Sofia en Carl Philip.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 18 mei 2015 - 10:43

Ik hou niet van tatoeages en waardeer haar verleden als blootmodel niet, maar ik vind wél dat iedereen een tweede of derde nieuwe kans verdiend. Idem dito bij Mabel :) De jurk is een gevalletje less is more. Ik hou er wel van :)

afbeelding van Annetje

Annetje

maandag 18 mei 2015 - 08:09

Ik kan iedereen aanraden het artikel van The Royal Source te lezen.
" What everyone have to know about Swedens new princess Sofia".
Ik weet niet hoe ik dat met de ipad kan toevoegen, een beetje dom toch.
Het geeft een andere kijk op deze vrouw die door sommigen op dit blog genadeloos negatief wordt neergezet.
Echt een heel goed verhaal.

afbeelding van Annetje

Annetje

maandag 18 mei 2015 - 15:16

Ik weet niet hoe je het moet doen, maar dank. Dit is het stuk dat ik bedoelde.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 18 mei 2015 - 09:37

Persoonlijk lees ik hier niets nieuws. Wel worden bepaalde dingen weggelaten, zoals dat ze sugar daddy's had om haar tijd in New York te bekostigen.

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

maandag 18 mei 2015 - 15:09

Linda wat een leuke opmerking sugar daddy's. Die zal ik onthouden.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 17 mei 2015 - 22:03

Prachtig spleetje tussen haar tanden, zo charmant.
En tattoos en ordinair, sorry, die associatie vind ik beetje bekrompen, er zijn zoveel mensen met tattoos. Een tattoo op zich kan ordinair / misplaatst / ronduit fout zijn, maar niet tattoos in het algemeen. In een interview zegt ze grinnikend dat ze wel gelééfd heeft. Inderdaad. En eigenlijk kan ik iemand daar alleen maar om bewonderen. Ze heeft helemaal niemand kwaad gedaan met haar keuzes. En ze zien er wel heel heel heel gelukkig uit samen.
Pakje mwah, haarding vreselijk. Blijf maar lekker jezelf Sofia! En ik verheug me op een tiara event met de tattoo vol in beeld. Heilig huisje zoveel downnnnnnnn.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 17 mei 2015 - 19:34

Waar kan ik foto's vinden van de ondertrouw? ANP en ppe al bekeken maar dat staat niets
Dank

afbeelding van Nelleke

Nelleke

zondag 17 mei 2015 - 15:17

Het is een keurig jurkje, maar oogt wat flets. Ik vind deze kleur niets voor haar doen. Of ze tattoos heeft? Ach, als ze te bedekken zijn dan vind ik het geen issue.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 17 mei 2015 - 17:37

Je hebt gelijk. Ook vandaag koos ze weer voor een fletse combinatie en een zwarte hoed tijdens de ondertrouw dienst.... Ik kan het niet mooi vinden.. En voor een feestelijke gelegenheid zou ik geen zwart - wit kiezen... Victoria en Madeleine zagen er wel prachtig uit.

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 17 mei 2015 - 20:37

Ik vind eerlijk gezegd dat deze Sofia er prima uitziet. Wat een mooie, blauwe ogen! Ik weet niets van haar maar bespeur een soort van, tja wat zal ik zeggen...? Is ze niet gewenst?
Tattoos, ik hoef ze niet maar ken echt!! heel aardige mensen die ze wel hebben.
O, even gekeken op Google. Zo, half-naakt verleden, als model.... Nou ja, daar keek haar schoonvader in spé ook graag naar. Past dus wel in de familie! Dat kan dus geen probleem zijn...
Ze zien er happy uit, die twee. Dat straalt eraf.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

zondag 17 mei 2015 - 14:36

Het pak van de aanstaande bruidegom is prachtig gemaakt en staat hem goed

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 17 mei 2015 - 14:26

Simpel en eenvoudig jurkje, maar ik ben geen fan van Sofia. Ze kleedt zich gelukkig steeds beter, maar ik kan het geen mooie vrouw vinden. Maar als Carl Philip er maar gelukkig mee is! Ben benieuwd wat ze met het ondertrouwen en de bruiloft gaat dragen.

afbeelding van Iris

Iris

zondag 17 mei 2015 - 11:10

Ze heeft er meerdere, in avondjurken is hij ieder geval wel te zien geweest ( en inderdaad ik hou er helemaal niet van om het netjes te zeggen) niet alle fotos op deze link zijn van Sofia.
https://www.google.be/search?
q=sofia+hellqvist+tattoos&client=safari&hl=nl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&
ei=ZllYVbuEEIT0UpabgJAO&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=320&bih=529#imgrc=nNn72fUTaHL7YM%253A%3BVJuUqs6oQzVMrM%3Bhttp%253A%252F%252Fstatic1.purestars.de%252Farticles%252F9%252F31%252F79%252F%2540%252F1378139-eddg-620x0-1.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.purestars.de%252Fartikel%252Fsofia-hellqvist-vom-oben-ohne-model-zur...

afbeelding van juliette

juliette

zondag 17 mei 2015 - 09:57

Ik heb alleen gezien dat ze er een in haar nek heeft ?!
Zolang het niet zichtbaar is heb ik er geen problemen mee
Prins Haakon van Noorwegen heeft er ook een !

afbeelding van Els

Els

zondag 17 mei 2015 - 09:29

Tatoeages zijn een privé zaak, vind ik. Zolang ze ze als prinses in functie bedekt met haar kleding, is er niets aan de hand. En of je er zelf van houdt, ik dus niet, is weer een andere zaak.

afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 17 mei 2015 - 08:46

ja inderdaad dat vind ik ook dan nog te zien welke tatoeages war en hoe groot
het is wel zo tegenwoordig de jeugd laat het allemaal doen, het is zo in, niet te begrijpen op het werk hoorde ik erover praten ze konden het niet betalen en wilden toch een tatoe
het is voor hen ik hoor er bij een status

afbeelding van Iris

Iris

zondag 17 mei 2015 - 03:49

Ik moet het toch even kwijt: Ik heb gelezen en gezien op foto's dat Sofia tatoeages heeft.... Sorry maar dat vind ik toch echt niet kunnen als prinses. :-(

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 17 mei 2015 - 17:35

Prins Frederik en Henrik van Denemarken hebben ook tattoos. Net als prins Bernhard. Ik kan het ook niet mooi vinden, maar blijkbaar weten leden van koninklijke huizen ze wel te waarderen. En misschien laat Sofia ze nog wel eens weg halen.

afbeelding van Sofia

Sofia

zondag 17 mei 2015 - 21:11

Ook de Deense koning Frederik IX had heel veel tattoos .Prinses Stefanie van Monaco en wie weet nog meer.

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 17 mei 2015 - 21:29

Precies. Ik houd niet van tattoos, niet van piercings maar ook niet van b.v. peep toes..... Vreselijk, die uitstekende, meestal lelijke tenen. Ik reken daar iemand niet op af, daarentegen. En trouwens, geverfd haar, make up, nepnagels, nephaar, lippenstift, pop-up-beha's, enz. zijn allemaal kunstmatige toevoegingen op een lichaam, en ga zo maar door. Waar hebben we het over? Puur natuur is vrijwel niemand meer. Ik ook niet. Waarom dan wel zoveel lawaai over tattoos? Wie bepaalt wat ordinair is?

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zondag 17 mei 2015 - 21:28

Mij gaat het niet zozeer om die tattoos, maar meer om het feit dat ze waanzinnig ordinair is: zo heeft ze oa gezoend met een pornoactrice voordat ze haar prins ontmoette.. Toch wel een dieptepunt voor een aanstaande Royal als je het mij vraagt...

afbeelding van AnneR

AnneR

maandag 18 mei 2015 - 08:55

Ach, Linda... er zijn in het leven van verschillende (aangetrouwde) Royals dieptepunten geweest als je je een beetje in de geschiedenis verdiept. Het zijn en blijven ook gewoon mensen die ademen, moeten eten en naar de wc gaan :-)
Maar m.i. verdient iedereen een tweede kans, zoals je dat zelf ook graag zou willen na een "faux pas" (wat vaak de anderen er van maken) . Het rare is dat dat zo weinig toegelaten wordt, want elke keer wordt het weer opgerakeld en blijft het 'hangen' aan iemand. Als of dat ene dan iemand IS als totale persoon. Niemand IS dat, maar DOET eerder zo. Als ik verder lees waar ze zich in verdiept heeft en gestudeerd, dan lijkt ze me iemand die onderzoekend en nieuwsgierig in het leven staat ! En ik heb nergens gelezen dat ze zich laat voorstaan om koninklijk te willen zijn. Wat weten we eigenlijk nu van haar wie ze als persoon is ?

afbeelding van Merel

Merel

maandag 18 mei 2015 - 08:49

Heeft Sofia werkelijk een (meerdere?) faux pas begaan? Ze heeft geexperimenteerd, buiten de lijntjes gekleurd. Over het algemeen vind ik dat geweldig leuke mensen. Een faux pas vind ik sprake van als je anderen moedwillig hebt geschaad met je gedrag. Maar dat heeft ze toch op geen enkele wijze gedaan?

afbeelding van AnneR

AnneR

maandag 18 mei 2015 - 09:04

Hmm, ja, hoe definieer je een faux pas ? Ik zie het meer als een misstap (vooral in de ogen van anderen), waarbij je anderen kunt hebben gekwetst of deze voelen zich gekwetst door je actie. Moedwillig lijkt mij geen faux pas meer.
Nee, ik kan dat ook niet zo zien bij Sofia. Ze lijkt me een vrouw van deze tijd, zoals ik zei : nieuwsgierig en onderzoekend. Ik hou ook wel van zulke mensen :-)
Grappig, ik had je reactie nog niet gelezen, Merel, toen ik mijn reactie aangepast heb.

afbeelding van Merel

Merel

maandag 18 mei 2015 - 09:04

Faux pas is 'overtreding van de sociale regels / etiquette' (even opgezocht) dus ja, dat heeft ze inderdaad wel gedaan bij sommigen, alleen niet bij mij, en bij jou dus ook niet ;)

afbeelding van Annetje

Annetje

maandag 18 mei 2015 - 09:27

Lees mijn bericht, toegevoegd 8.09 uur vandaag, maandag.

afbeelding van Iris

Iris

zondag 17 mei 2015 - 23:14

helemaal met je eens Linda. Ik vind haar ook erg ordinair en dan willen ze ineens koninklijk gaan doen en zo ook behandeld worden, nou sorry maar dat hoeft van mij niet. We hoeven toch niet alles normaal te vinden?

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 17 mei 2015 - 21:33

Hoe lang wil je de lijst hebben van "royals" die dat ook doen/gedaan hebben?
Zal ik beginnen?

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 17 mei 2015 - 13:10

Vind ik ook niet kunnen. Staat ook lelijk als ze een avondjurk draagt met een open rug.

afbeelding van Suyari

Suyari

zondag 17 mei 2015 - 11:18

Maar toen ze ze liet zetten had ze toch nooit kunnen weten dat ze prinses zou worden? Ik vind het ook afschuwelijk maar las dat de tattoos op haar arm weg zijn gehaald. Op haar rug is het goed te bedekken

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?