Vanochtend stapten prins Carl Philip en prinses Sofia in Stockholm op de trein naar de provincie Värmland. Värmland is het hertogdom van het prinselijk paar, en dit bezoek betekent dus een kennismakingsbezoek voor prinses Sofia!

Bij het instappen in de trein droeg prinses Sofia een lange zwarte pantalon, met daarop een top met zwart/witte print van Gant. Daar over heen droeg ze een lange bruine mantel van Gant.

Prins Carl Philip en prinses Sofia bezochten in Arvika eerst het nieuwe natuurreservaat Byamossarna. Het paar opende het gebied, en kreeg een rondleiding. Carl Philip en Sofia zijn het beschermpaar geworden van het natuurreservaat. Sofia droeg bij deze gelegenheid een donkere broek met daarop een witte sweater met aan de bovenkant soort ‘vleugeltjes’. Haar regenjas is van het merk Stutterheim.

Later op de dag kleedde Sofia zich opnieuw om! Ze droeg hier een zwarte rok met een witte blouse met zwarte accenten.

Het prinselijk paar dineert vanavond met zo'n 60 genodigden bij de gouverneur van de provincie. Meer informatie over Sofia's kleding volgt, en tips zijn daarbij van harte welkom!

Wat vinden jullie van Sofia's kleding op deze eerste dag? Mooi, eenvoudig, uitbundig, saai, zakelijk, spetterend? Ik ben benieuwd!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 31 aug 2015 - 09:41

Mooie suède jas. Mooie Lengte!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 29 aug 2015 - 09:07

Log bewerkt: Sofia ging onder andere gekleed in kleding van Gant!

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 27 aug 2015 - 16:27

Ik vind dat ze leuke kleding droeg! Tijdens het diner droeg ze een mooi zwart jurkje en haar kapsel was lekker nonchalant opgestoken. Dat vind ik nog wel haar mooiste look van deze dagen. De blouse met zwart/wit print vind ik ook erg mooi.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 27 aug 2015 - 11:40

De blouse van de eerste foto heeft wel heel aparte details, die beter te zien zijn op andere sites.
Omdat het allemaal zwart/wit is, oogt het inderdaad wat saai. Toch is het voor haar een goede keuze, nu zo nog maar zo kort deze officiële bezoeken aflegt.
Op een andere site staat trouwens een foto waarop ze haar vingers door de sluiting van zijn overhemd steekt, heel sensueel. Ik geloof dat het NewMyroyals was.

afbeelding van Luz

Luz

donderdag 27 aug 2015 - 11:14

Dat jij het saai noemt Paula snap ik wel, zwart/wit en blouse/broek is over het algemeen niet heel spannend. Ze zal vast haar 'prinsessenstijl' nog zoeken, die saaiheid zal nog wel veranderen verwacht ik! Wat mij betreft ziet ze er in deze outfits stijlvol uit. Hoewel ik het rokje aan de korte kant vind voor de prinsessenstijl, vind ik de rest zoals Juliette al zegt: simpel en chique.

afbeelding van juliette

juliette

woensdag 26 aug 2015 - 22:08

Alledrie simpel , chique en sexy

afbeelding van juliette

juliette

donderdag 27 aug 2015 - 12:47

Het rokje is aan de korte kant , sexy en gedurfd maar ze kan het hebben

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 26 aug 2015 - 21:44

Eerste outfit: zwarte broek met witte blouse (?) voor mij geen binnenkomer. Saai. Dan ben je zo'n mooie vrouw en dan kom je in een broek, zonde, zonde. Maar outfit twee is echt leuk: het heeft iets kostschoolsachtig een zwarte korte rok met een witte blouse en losse haren. Sexy!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?