Zoals gemeldt in een eerdere log, hebben prins Carl Philip en prinses Sofia een bezoek gebracht aan hun hertogdom, Värmland. Het bezoek hield een kennismakingsbezoek in voor prinses Sofia! De log over Sofia's kleding tijdens de eerste dag is inmiddels aangevuld!

Tijdens het diner dat 's avonds werd gehouden bij de gouverneur van de provincie - samen met zo'n 60 genodigden - ging Prinses Sofia gekleed in een eenvoudig zwart jurkje. Deze jurk is van Zara, en kost slechts E 49,95!

Tijdens de 2e dag van het bezoek aan Värmland droeg prinses Sofia een jurkje met lange mouwen, in dezelfde print als de top die ze tijdens de eerste dag droeg!  Haar jurk is van Gant, waar ze wel vaker kleding van heeft gedragen. Vooralsnog geen heel dure kleding voor prinses Sofia tijdens dit bezoek! Nou ja, behalve de bruine suede mantel van  Gant, die kostte maar liefst E 1.200. Maar dat is dan wel weer een exemplaar wat ze heel wat keren kan dragen!

Wat vinden jullie van de beide jurken van prinses Sofia? En wat is jullie algehele oordeel over haar kleding tijdens het bezoek? Is ze geslaagd of kan het beter?

Overigens waren prins Carl Philip en prinses Sofia ook samen met Koningin Silvia ook aanwezig bij de opening van een tentoonstelling met kleding van wijlen prinses Lilian. Prinses Sofia droeg hier een donkerblauw jurkje, en haar haren had ze mooi opgestoken. Wat vinden jullie van deze look van Sofia?

Foto ©Kungahuset

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

maandag 31 aug 2015 - 09:29

Prins Carl had haar wel een mogen helpen Bij het opstappen op een manier zoals een gentleman betaamt. :-) Hij was al eerder op de boot dan zijn vrouw.

afbeelding van Els

Els

maandag 31 aug 2015 - 13:37

De etiquette zegt dat een vrouw met een rok aan altijd als laatste een trap of helling op moet gaan. Stel je voor dat er een man achter loopt die zomaar onder haar rok kan kijken. Not done in die kringen.
Hij kan natuurlijk wel achter zich kijken en haar een handje geven de trap op te komen.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 31 aug 2015 - 14:33

Weet ik, Els. :) Dat is niet alleen in die kringen, maar hoort eigenlijk altijd zo. Alleen gebeurt het niet altijd. Ik bedoelde toen hij al op de boot was had hij haar de hand kunnen reiken. Zou galant hebben gestaan, ook voor de foto. Zou WA bij Maxima ook gedaan hebben. Och het is maar een detail. Was niet om een discussie te beginnen :)

afbeelding van Arianne

Arianne

maandag 31 aug 2015 - 08:07

Ik vind ze er mooi uit zien. Ze is inderdaad heel knap. Het blauwe jurkje vind ik het mooist. Dat jurkje met die print vind ik minder geslaagd. Toen ze de boot opstapte, oei! Zie ppe-agency. Niet echt prinsessig.

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 29 aug 2015 - 20:46

Van haar kledingkeuze ben ik niet zo weg, ik denk dat ze haar draai nog moet vinden. Ik kan geen bepaalde stijl ontdekken. Ik hoop dat ze haar haar los blijft dragen, dat staat haar zo enig. Hele knappe, sexy vrouw hoor.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 29 aug 2015 - 21:45

Persoonlijk hoop ik dat ze haar kapsels lekker blijft afwisselen. Met haar haren omhoog vind ik haar net iets meer een prinsesselijke uitstraling hebben, wat niet weg neemt dat los ook prima staat!

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 29 aug 2015 - 20:32

Oeps, ik zie net pas het donkerblauwe jurkje. Heb ik niet goed opgelet of is het pas geplaatst? Hoe dan ook, ze ziet er beedig uit. Haar schoonmoeder ziet er ook prachtig uit. :-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 29 aug 2015 - 21:44

Die heb ik wel iets later er bij gezet, maar volgens mij was de post toen nog niet gepubliceerd. Weet het ook niet meer zeker, maakt niet uit. Gaaf jurkje ja, ben er weg van! Mooie lengte ook!

afbeelding van Christa

Christa

zaterdag 29 aug 2015 - 20:27

Ik vind haar zoooo leuk! Van mij krijgt ze een dikke 10!
;-))

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 29 aug 2015 - 20:28

Van mij ook, Christa :-)

afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 29 aug 2015 - 16:42

Wat een leuke kleding is dit! Ik had dit echt nooit van haar verwacht. Positief verrast!

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 29 aug 2015 - 13:07

Ik vind ook dat ze haar nieuwe taak goed oppakt. Ze ziet er heel leuk uit, zonder over de top te gaan. (Extreem) duur hoeft niet altijd mooi te zijn. Het blijft uiteindelijk toch een kwestie van smaak.
Ik vind beide jurken heel leuk en de overhemdjurk is hip. :-)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 29 aug 2015 - 12:45

Sofia is enorm bekritiseerd vanwege haar verleden en dat begrijp ik, maar wow! Wat doet ze het goed als prinses. Super! Helemaal mooi dit!

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 29 aug 2015 - 12:43

het zwarte jurkje vind ik bij Sofia mooier gepresenteerd dan het blauwe

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 29 aug 2015 - 11:20

Sofia ziet er heel leuk uit, en ik vind dat ze het goed doet, verstandig ook om niet direct voor hele dure kleding te kiezen, en het bewijst maar weer eens dat je er ook verzorgd en smaakvol uit kan zien in niet al te dure kleding .
Koningin Silvia zoals we van haar gewend zijn, heel mooi en zeer smaakvol.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 29 aug 2015 - 10:03

Ik vind Sofia er op de laatste foto's echt prachtig uitzien. Hier heeft ze echt een mooie prinsesselijke uitstraling, met haar kapsel zo mooi en zo'n prachtig jurkje!

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

zaterdag 29 aug 2015 - 09:58

Ja het donkerblauwe jurkje is leuheeeeuuk! De tweede vind ik bij het model meer op een badjas lijken.. :S
De eerste is ook leuk maar vind de hals wat minder in de jurk

afbeelding van marinde

marinde

zaterdag 29 aug 2015 - 12:33

Badjas, haha.... Mijn eerste gedachte toen ik haar zag: leuke regenjas.
Prima gekleed deze dagen!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?