Prins Carl-Philip en Prinses Sofia waren gisteravond aanwezig bij een kerstconcert.

Daarbij droeg Prinses Sofia voor de eerste keer in het openbaar positiekleding! Ze droeg een blauw/groen kanten jurkje van Tiffany Rose. Een merk waar ook Kroonprinses Victoria en Prinses Madeleine positiekleding van hebben gedragen.

Sofia draagt een nieuwe korte zwarte mantel van het Noorse merk by TiMo. Ook Kroonprinses Mette-Marit heeft wel eens kleding van dit merk gedragen. 

 

Wat ook nieuw is, is haar kortere kapsel! Na Catherine, de Hertogin van Cambridge, heeft ook Prinses Sofia haar haren geknipt.


Update: Zojuist kwam ik er achter dat Prinses Sofia opnieuw nieuwe oorhangers van Caroline Svedbom draagt!

Afgelopen zondag droeg ze andere oorhangers van deze Zweedse sieraden ontwerperster. Wat vinden jullie van deze oorhangers?

Update 2: Ook Sofia's armband vond ik zojuist terug op de site van Caroline Svedbom!

Afbeeldingen ©Caroline Svedbom, ©Tiffany Rose, ©by TiMo, ©Kungahuset, screenshots video ©Expressen.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van heleen00

heleen00

vrijdag 25 dec 2015 - 15:55

Bij kate vind ik het haar echt zonde, bij sofia vind ik het mooier.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 23 dec 2015 - 17:17

Super leuk dat kortere haar. Het jurkje is leuk, maar niet heel bijzonder. De oorbellen en armband vind ik super. Wat leuk dat Sofia voor betaalbare juwelen kiest.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 23 dec 2015 - 08:18

Ja zou het ook niet weten. Denk dat het san echt korter maar met pony bijgegroeid (snap dT dat niet in 1 dag lukt ) leuker staat.
Een lange Bob dus die nu zo in is

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 22 dec 2015 - 23:48

Hallo Doro, ben net (een maand) terug van een langer verblijf in Schotland. Daar las ik ook in "de bladen" dat "men" niet zo enthousiast was over Kate's haar. Tja, ze had natuurlijk al wel behoorlijk lang hetzelfde kapsel en ze wilde blijkbaar wel eens wat anders. Afknippen? Geen optie. Wat dan? In haar geval had ik het ook niet geweten...

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 22 dec 2015 - 23:47

Grappig bij newly royale zie je bij uitreiking van de pins Claus dat maxima het blijkbaar koud heeft want ze heeft een vest AAN DE VOORKANT omgeslagen, als een soort dekentje lekker eronder gekropen

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 22 dec 2015 - 23:18

Mooi!
Alleen het haar vind jk zonde. Bij Kate helemaal, las ergens dat ze het lekker praktisch vond. Haar lange haar maakte haar apart, nu is ze minder 'apart'meer doorsnee moeder met half lang haar en uitgegroeide pony

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 22 dec 2015 - 22:38

Mooie kleur jurk. Altijd mooi zo met kant. En altijd stralend!
Het wat volle decolleté maakt haar op sommige foto's wat ouder. Ook dat wijde jasje haalt t vlotte van de jurk weg.
Haha ja bij hem gaat t ook allemaal wat strakker zitten!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 22 dec 2015 - 22:48

Dat krijg je als je getrouwd bent he! Alhoewel, misschien smaakt het paleisvoedsel wel beter dan dat van Sofia ;-). Ohof, misschien kookten ze in het Paleis voor mensen die graag slank willen blijven, en kookt Sofia vooral lekker (of de kok), dat kan natuurlijk ook!

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 22 dec 2015 - 23:05

O jee, mijn man is nog net zo slank als toen we trouwden, 45 jaar geleden....! Echt waar, en hij eet genoeg en graag! Kook ik niet goed of niet genoeg? Grapje..
Nee serieus, Twor, ik vind dat je best van jezelf mag zeggen dat je blij bent met wat je ziet, als dat zo is, tenminste.
Ik vind het knap van jou dat het je, met een gezin (altijd honger, die kerel(tjes) toch?), gelukt is af te vallen. Zooo fijn om na een dag hard werken, voor de tv te gaan zitten, het liefst met een bakje met lekkers.
Ik had het geluk dat ik vrijwel nooit aankwam, wat ik ook at. Ik moest vaak oppassen dat ik niet afviel. Gek hè?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 22 dec 2015 - 23:10

Verschil in bouw, stofwisseling enz. denk ik. Bovendien had het bij mij ook met medicatie in combinatie met stress eten te maken. Paar kilootjes er aan na de 1e zwangerschap. Maar, met bijna iedere dag stevig wandelen en goed opletten (deels lijnen) ben ik ver gekomen.

Als je man niet is aangekomen dan heeft hij gewoon zo'n bouw en kook je waarschijnlijk gezond. Mooi toch?

En ja, die kereltjes hebben altijd wel zin in iets, maar dat feest gaat niet op ;-). Ik heb trouwens ook een zus die juist afvalt van stress, en die normaal gesproken ook al geen gram aan komt. We zeggen wel eens: we zouden het verschil moeten delen. Het zou fijn zijn als het kon, maar toch probeer ik maar tevreden te zijn met mezelf, want ik weet ook best dat ik er mag zijn zoals ik ben. Maar soms wel eens lastig hoor, die verschillen!

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 23 dec 2015 - 21:52

Hallo Twor,
Heb je mijn verdere reactie via de mail gestuurd.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 24 dec 2015 - 10:14

Dank je wel! Ik heb het gelezen en zojuist gereageerd. Ik had gisteravond een bruiloft. En heb heerlijk mn nieuwe jurkje aangetrokken. ;-)

afbeelding van Prinsesjes

Prinsesjes

woensdag 23 dec 2015 - 21:40

Wat fijn om te lezen, en wat dapper dat je daar zo open over bent! Het is zo herkenbaar...en wat kan dat een grote inbreuk maken op je zelfvertrouwen. Grote waardering TWOR...en zonder je gezien te hebben: hoe je dit blog schrijft en je manier van reageren maken dat ik je een topper vind!

afbeelding van Prinsesjes

Prinsesjes

woensdag 23 dec 2015 - 21:40

Wat fijn om te lezen, en wat dapper dat je daar zo open over bent! Het is zo herkenbaar...en wat kan dat een grote inbreuk maken op je zelfvertrouwen. Grote waardering TWOR...en zonder je gezien te hebben: hoe je dit blog schrijft en je manier van reageren maken dat ik je een topper vind!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 24 dec 2015 - 10:13

Dank je wel voor je lieve reactie en complimenten! Wordt gewaardeerd!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 22 dec 2015 - 22:04

Wat een mooi, eerste, positieavondjurkje, mooie oorbellen en het kortere kapsel staat zo goed bij Sofia.. Fijn dat er tegenwoordig zulke mooie positiekleding te koop is. Het kostuum van Carl Philip vind ik minder mooi zitten, het lijkt wel of het te nauw is..
Hier is nog een video te zien:van de aankomst http://www.newmyroyals.com/2015/12/princess-sofia-and-prince-carl-philip...

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 22 dec 2015 - 22:02

Okay, is goed.
Ik zou zelf nu nooit (meer) zoiets (durven) dragen maar dat heeft meer met mijn leeftijd te maken, denk ik. Maar toen ik jong was, en kort, en bloot, in de mode was (zeg maar 1966 enzo), droeg ik ook mini-jurkjes. Geweldig zag ik er uit! Vond ik, tenminste.
Sofia is door haar rol/plaats in de Zweedse koninklijke familie wel meer gebonden, in die zin, dat ben ik met je eens (weer invulling, Margreet) maar ik vind dit zo'n liefdevol plaatje dat ik haar heur (eventueel) te lage jurk vergeef...

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 22 dec 2015 - 22:47

Heerlijk vind ik dat, dat je van jezelf durft te zeggen dat je er geweldig uitzag. Ik durf dat nooit van mezelf te zeggen. Daar ben ik echt te onzeker voor (al merken mensen dat vaak niet aan me). Ik vind het trouwens ook niet van mezelf (dat ik er geweldig uitzie). Maar sinds ik 18 kilo ben afgevallen in 5 mnd tijd (en het er af is gebleven tot nu toe (na zon 4 maanden) ben ik wel weer veel meer tevreden met mezelf en heb ik zowaar 2 jurkjes in de kast hangen! 1tje net nieuw! Gewoon genieten, ik draag ze echt met plezier. Ik ben nog niet slank hoor, maar ik durf weer meer met mezelf 'voor de dag te komen' en voel me niet meer overal lopen, kortom, ik heb meer zelfvertrouwen!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 24 dec 2015 - 18:37

TWOR@ Geweldig dat je deze gevoelens met ons deelt, wees maar trots op jezelf, je bent heel goed bezig!! Sorry voor mijn late reactie maar ik voelde me niet zo lekker!

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 22 dec 2015 - 21:39

Waarom, Twor? Omdat je een begin van haar boezem ziet? (Invulling, ik weet het...). Ze heeft een prachtig, jong lichaam. Dat mag ze van mij absoluut laten zien. Of vind je het jurkje sowieso mooier, met iets eronder?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 22 dec 2015 - 21:47

Inderdaad, ik vind het decolleté te diep. Maar dat vond ik bij Madeleine afgelopen zondag trouwens ook. Dat hoeven ze van mij niet te laten zien. Maar dat is mijn persoonlijke mening hoor.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

dinsdag 22 dec 2015 - 21:04

Sofia draagt een heel mooi en leuk kanten jurkje !

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 22 dec 2015 - 21:24

Vind ik ook! Alleen had er wat mij betreft een zwart topje onder gemogen, maar dat is misschien 'not done' in Koninklijke kringen (geen idee!).

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?