Koning Carl Gustaf, Koningin Silvia en Prinses Sofia waren op woensdag 20 januari aanwezig bij de 1 van de concerten die deze week gehouden worden in de Slotkapel van het Koninklijk Paleis.

Koningin Silvia ging gekleed in een rood mantelpakje met cremekleurig shirt met lange mouwen.

Prinses Sofia droeg een zwart met wit jurkje van H&M conscious.

Gisteren reikte Prinses Sofia in het kader van haar nieuwe functie als beschermvrouw van het Sophiaziekenhuis (Sophiahemmet is een prive-ziekenhuis), de Sophia broches uit aan afgestudeerde verpleegsters. Bij deze gelegenheid ging Prinses Sofia gekleed in een zwart kanten jurkje van H&M Mama.

Op het kanten jurkje droeg ze een cremekleurig jasje met zwart accent. Deze heeft ze eerder gedragen tijdens haar ondertrouwdienst met Prins Carl-Philip in 2015!

Tenslotte werd er deze week een foto vrij gegeven van Prinses Sofia in galajapon en met haar huwelijkstiara. Op de foto draagt ze de grijsblauwe japon van Zetterberg Couture, die ze eerder droeg op 11 december 2015 bij het Nobel Prijs Laureaten diner in het Koninklijk Paleis.

Foto's ©Kungahuset (Anna-Lena Ahlstrom), afbeeldingen ©MaxMara, ©H&M.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van heleen00

heleen00

dinsdag 26 jan 2016 - 20:47

Heel mooi! Die officiële portret foto is prachtig

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 25 jan 2016 - 19:15

Mooi mooi
Kapsel ook

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 25 jan 2016 - 18:50

In bijzijn van Carl Philip en Sofia is een live stream van het Zweedse Sport Gala nu hier te volgen: http://www.newmyroyals.com/2016/01/prince-carl-philip-and-princess-sofia...
Ik kwam heel toevallig terecht in het Live Carpet moment, Prinses Sofia in een prachtige donkerblauwe avondjapon, mooie oorbellen en wat een leuk kapsel, Prins Carl Philip ziet er ook mooi uit. http://robinutrecht.photoshelter.com/gallery/Attendance-at-the-Swedish-S...\

afbeelding van Paula

Paula

zondag 24 jan 2016 - 06:09

-dubbel-

afbeelding van Paula

Paula

zondag 24 jan 2016 - 06:08

Mw. Rania zou ook heel goed H&M kunnen dragen. Scheelt bakken met geld en het zou haar een stuk minder nep maken.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 23 jan 2016 - 18:20

Zij heeft zo'n lief gezicht mèt pit! Ik vind heb samen overal met kop en schouders bovenuit steken! Knap, dolgelukkig met elkaar, ècht samen, bijzonder leuk hen te zien

afbeelding van Gerdien

Gerdien

zaterdag 23 jan 2016 - 17:03

Wat een mooie kleding draagt Sofia toch !! Vooral de onderste foto is mooi! Echt een prinses! Leuk dat ze een eigen tiara heeft!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 23 jan 2016 - 16:49

Tja dat zou dan Gstar moeten zijn of Maison Scot/Scots&soda in de informele kleding....hoewel de laatste niet meer Nederlands is; is overgenomen door buitenlandse investeerder

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 23 jan 2016 - 15:36

Ik vind het altijd heel erg leuk als prinsessen voor gewone betaalbare mode kiezen die wij allemaal in de kast kunnen hebben. Wat dat aan gaat bof het Zweedse koningshuis met merken als H&M,COS en & Other Stories. Ook Letitzia kan heel goed Mango en Zara kleding dragen, dus jammer dat wij niet zo'n fashionable merk in Nederland hebben. Een licht jasje bij het zwarte jurkje vind ik wat minder mooi, alhoewel het wel een moois jasje is.

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 23 jan 2016 - 21:27

O, dat is inderdaad een prachtig jurkje. Over het algemeen vind ik supertrash ook echt een beetje trashy, af en toe zit er iets leuks tussen, zoals dit dan.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 23 jan 2016 - 20:03

Volgens mij droeg ze al eens Supertrash en haar dochters ook, maar weet even niet meer precies welke kledingstukken het waren. Soms heeft dit merk wel aardige spulletjes in de collectie, maar ik vind de naam vreselijk. Waarom zou je je merk in vredesnaam Supertrash noemen? Olcay Gülsen vind ik persoonlijk ook een vrij irritant persoon, dus daarom kies ik eigenlijk nooit voor dit merk, maar dat is heel persoonlijk natuurlijk :)

afbeelding van Gerdien

Gerdien

zaterdag 23 jan 2016 - 18:40

Idd daar zie ik haar nog wel lopen.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 23 jan 2016 - 12:42

Leuk te zien dat zij een geheel eigen stijl heeft, ze heeft een warme uitstraling!
Ik ben verbaasd te zien wat voor een mooie kleding H&M verkoopt, je zou denken dat H&M overal dezelfde kleding verkoopt maar dat is niet zo, de Griekse H&M verkoopt andere soort kleding, hetzelfde geldt voor ZARA, de kleding ziet er allemaal zo goedkoop uit hier in deze zaken, echt niet speciaal!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 23 jan 2016 - 14:19

Sofia's jurkje van H&M dat ze droeg tijdens het in ontvangst nemen van de kerstbomen hing hier gewoon in de winkel. Zag het pas nog hangen. Super leuk jurkje, helaas niet meer in mn maat. Anders had ik hem misschien wel meegenomen, vond ik echt leuk!

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 23 jan 2016 - 11:03

Ze kleedt zich erg leuk. Mooi dat kant en dat korte jasje. Ze krijgt een bolle toet inmiddels. Sprankelende vrouw inderdaad, eens met Carmen!

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 23 jan 2016 - 11:02

Ja, ze is heel goed geïntegreerd. Ik vind haar leuk en houd wel van haar kledingstijl.
Hopelijk verloopt haar zwangerschap goed en wordt het een gezond kindje. Aan de schoonheid hiervan wijfel ik niet.;-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 22 jan 2016 - 23:05

En deze royal draagt dus wel H&M ;). Maar ja, dat is van oorsprong dan ook een Zweedse modeketen, en daar scoort ze denk ik punten mee (positief bedoeld!). In ieder geval is het al het 2e en 3e H&M jurkje dat ze draagt in haar zwangerschap. En stiekem ook wel leuk dat ze er voor kiest om niet exact dezelfde positiekledingmerken als schoonzus Victoria te dragen. Dan zou het best een beetje saai worden. Zo hebben ze allebei hun eigen stijl, en zien ze er wat mij betreft allebei prima uit!

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 23 jan 2016 - 10:15

Helemaal met je eens! En ik vind haar een sprankelende vrouw, die me erg sympathiek lijkt. Ze heeft zich echt heel goed aangepast en ze is nu gewoon stijlvol en stralend! Ik ben al erg benieuwd naar haar kindje, dat moet toch gewoon een prachtige baby worden met zo'n ouders! Ik wens hun natuurlijk boven alles toe dat het kerngezond is!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?