Afgelopen zaterdag was Prinses Marilène te zien in Blauw Bloed. Koning Willem-Alexander opende op donderdag 12 februari de tentoonstelling Late Rembrandt in het Rijksmuseum. Prinses Marilène was, als medewerkster, ook aanwezig bij de opening. Zij had de eer om Blauw Bloed rond te leiden langs de tentoonstelling. Erg leuk om haar zo weer eens in beeld te zien!

 

 

screenshots uitzending ©BlauwBloed

Prinses Marilène droeg een blauw jurkje, waarin we haar eerder zagen bij de doop van Willem Jan van Vollenhoven, op 9 november 2014. Het jurkje is van het merk La Dress, waar Marilène vaak kleding van draagt.

Foto met toestemming ©Lichelle Roozeboom, http://kleineroyals.wordpress.com/

Foto met toestemming ©Royalduo

 Afbeelding ©LaDress

Niet alleen is Marilène dol op La Dress, ze is ook dol op de kleur blauw. De afgelopen jaren zagen we haar in deze blauw jurken. De jurk met het strikje aan de voorkant, die ze droeg bij het huwelijk van Prins Jaime en Viktoria, is van NATAN. Koningin Maxima heeft een rood exemplaar van dit jurkje.

Prinses Marilène bij het verjaardagsfeest van Pieter van Vollenhoven, in jurkje van La Dress

Foto ©Fonds Slachtofferhulp

Prinses Marilène bij het huwelijk van Prins Jaime en Prinses Viktoria, in jurkje van NATAN

screenshot uit archief, bron onbekend

Prinses Marilène bij de opening van een Rembrandt tentoonstelling in Brazilië, in een jurkje van La Dress

 

screenshots uitzending 2012 ©BlauwBloed

Wat vinden jullie van de 4 blauwe jurkjes van de Prinses?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 17 feb 2015 - 20:38

Wat een leuke vrouw is Marilene toch! Mooi stijlvol jurkje, leuk dat ze zo vaak voor La Dress kiest. Ik ben niet zo van het blauw, maar het staat haar prima.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 17 feb 2015 - 19:04

Heel leuk tijdloos jurkje. Ze lijkt me een ontzettend aardige en sympathieke vrouw.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

dinsdag 17 feb 2015 - 16:45

Ja leuke jurken in mijn favoriete kleur! Ik vind het kanten jurkje bij het feest van Pieter van Vollenhoven het mooist! Donkerblauw kan ik nooit genoeg van krijgen, kun je eigenlijk overal mee combineren, en staat heel snel mooi, bij donkerblond tot zwart haar, maakt de huid niet lichter enz....
Ik denk dat donkergroen haar idd mooi zal staan, dat staat mooi bij mensen met bruin haar en een niet al te lichte huid.

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 17 feb 2015 - 16:19

Wat een leuke jurk! La Dress wordt volgensmij steeds bekender bij de Oranjes. Zou Marilène Máxima getipt hebben?
Ik vind de pasvormen echt goed en de jurken staan ook zo mooi bij zowel Marilène als bij Máxima.
Wat mij betreft gaan Máxima en de andere prinsessen vaker shoppen bij La Dress!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 17 feb 2015 - 12:14

Ze heeft zelfs nog een blauw jurkje van 2012, kwam ik gisteravond achter, wel een iets lichtere tint, maar ook felblauw. Dat jurkje droeg ze bij het huwelijk van Carolina en Albert, en zou ook zomaar een exemplaar van La Dress kunnen zijn. http://www.reni.nl/categories.php?cat_id=3315&sessionid=pt2l7c1ho0pv04ip....

Nee, zoveel blauwe jurken zou ik zelf ook niet nodig vinden. Donkergroen is ook leuk, of een keer een zwarte, of iets met een printje. Dit wordt naar mijn mening wat saai. Al staat de kleur haar geweldig, dat is een ding wat zeker is.

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

dinsdag 17 feb 2015 - 09:22

Mooie stijlvolle jurken! Marilene ziet er altijd bescheiden en stijlvol uit. Met haar gezin komt zij goed over naar 'buiten' toe

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 17 feb 2015 - 09:21

ik houd erg van La Dress jurkjes en ze staan zowel Marilene als Maxima fantastisch. Ik vind het alleen zo jammer dat Marilene altijd deze kleur blauw kiest. Denk dat een grijs haar ook zo mooi zal staan, prachtig bij haar donkere haar en donkere teint.
Maar ook donkerblauw is vast heel mooi.
Ze draagt echt altijd dit soort tinten in het openbaar, paars, blauw, knalroze etc. Zo jammer, daardoor lijkt het alsof ze niets nieuws heeft.

afbeelding van Margreet

Margreet

maandag 16 feb 2015 - 23:10

Ik geef het nu maar eerlijk toe: ik hèb helemaal geen jurken....! Ben altijd een broekenmens geweest. Alleen toen ik jong was, droeg ik rokjes en (mini-)jurkjes. Maar nu ik de jurkjes van LaDress zie, denk ik: nu wil ik ook wel! Dit vind ik mooi en dit zou ik ook kunnen dragen.
Mijn kleindochter Rosa (12 jaar) zoekt trouwens zwarte ballerina's, betaalbaar. Tips? Ze wil met me shoppen...
Het Maurits-gezin ziet er super uit: mooi op elkaar afgestemde kleuren, bescheiden qua stijl en goed bij elkaar passend.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 17 feb 2015 - 12:07

Wat voor maat heeft uw kleindochter? Super dat ze met oma shoppen wil, dat lijkt me pas gaaf!

Ja leuk he, deze jurken van La Dress!

Hier een ballerina met glitters van Van Haren http://www.vanharen.nl/NL/nl/shop/home-kinderen/home-kinderen-schoenen/h...

Bijenkorf heeft zwart met witte van Tommy Hilfiger, E 65 http://www.debijenkorf.nl/action/ViewParametricSearch-Browse?fh_refpath=...

meer via Beslist: http://www.beslist.nl/products/schoenen/schoenen_430875/c/doelgroep_scho... (even kinderen aanklikken).

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 17 feb 2015 - 17:35

Heel erg bedankt voor de tips! Rosa is inmiddels groter dan ik en heeft schoenmaat 38. Maar ik ga bij Van Haren en de Bijenkorf kijken met haar. Die zwarte met glitters of die zwart-witte, precies haar stijl.
Ja, echt gezellig! In de meivakantie gaan we samen vier dagen naar NewCastle. Daar is het grootste shopcenter van Europa. Dat wordt wat.... Ik dacht dat we ook wat cultureels zouden gaan doen of lekker langs het strand..... Oma! Shoppen! Maar wel heel gezellig! Op de boot zijn ook winkels....

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 17 feb 2015 - 20:11

Wat super leuk, samen 4 dagen weg! En een dikke knip mee zo te lezen! Veel plezier, geniet er van!

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 18 feb 2015 - 22:42

Gaan we doen!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?