Prinses Mabel was tijdens de afgelopen week, net als Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima, bij de United Nations General Assembly. Ze was hier met name aanwezig voor haar stichting GirlsNotBrides.

Prinses Mabel droeg op 29 september een zwarte broek met wijde pijpen, met daarop een shirt wat - zonder twijfel! - van Missoni is. Mogelijk is ook haar zwarte broek van Missoni. Overigens kon ik op internet niet exact hetzelfde shirt vinden, maar wel kleding van Missoni van (nagenoeg) dezelfde stof.

Enkele dagen eerder droeg Prinses Mabel een wit jurkje met zwarte zig zag strepen. Het zou zomaar kunnen dat deze tuniek/jurk ook van Missoni is. Daar heb ik echter geen bewijs voor. Tips zijn welkom!

Afgelopen zaterdag was Prinses Mabel ook aanwezig bij het slotevenement van de viering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden. Prinses Mabel droeg hier een blauwgrijze broek, zwarte top en een druk jasje. De broek lijkt veel op de broek van Missoni in onderstaande collage. Het zal me niet echt verbazen als ook het jasje van Missoni is, maar ook deze kan ik niet vinden. Opnieuw: tips zijn welkom!

 

Afbeeldingen ©Missoni. Foto's ©Mabel van Oranje, ©Katy Woods, ©Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 03 okt 2015 - 11:56

Fijn dat wij Mabel weer vaker in het openbaar zien, ze ziet er goed uit!

afbeelding van Agnes

Agnes

vrijdag 02 okt 2015 - 12:27

Beiden leuk, niet bijzonder, maar gewoon leuk!

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 02 okt 2015 - 12:23

De eerste outfit vind ik erg leuk. De tweede is wat minder goed te zien, op het eerste gezicht lijkt het me mooier met opgestoken haar, de lange haren maken het wat lijzig. Leuk van haar stijl vind ik dat ze er in modieuze, op het eerste gezicht soms simpel ogende kleding altijd verzorgd en representatief uitziet. Het wordt nooit te casual, het is altijd zorgvuldig gecombineerd en gestyled , ze heeft gewoon een goed oog voor vorm en kleur.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 01 okt 2015 - 23:45

Ik vind er weinig aan eerlijk gezegd. Truitje is wel bijzonder, dat is wel te zien, maar de kleuren vind ik koel en een wijde zwarte broek kan me ook niet in vuur en vlam zetten. Jammer dat ze niets met haar haar doet. Ik denk dat ze zich weer volgens haar eigen stijl gaat kleden: een beetje excentriek.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 01 okt 2015 - 22:14

Wat ziet Mabel er mooi uit. Missouri is zeker een goede keus voor haar. Het truitje vind ik het leukst, ook al omdat het allemaal wat minder zwart is. En wat straalde ze zaterdag!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?