Prinses Mabel en Prinses Beatrix waren gisteren samen aanwezig bij de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs 2015! De beide dames hadden zichtbaar plezier in hun gezamenlijke uitje, al zullen hun gedachten ongetwijfeld ook naar Prins Friso uitgegaan zijn. De prijs is sinds 2015 naar Prins Friso genoemd, wat natuurlijk een prachtig eerbetoon is aan de Prins.

Prinses Mabel droeg bij de prijsuitreiking een zwart kanten jurkje van LaDress: De Alice black lace dress. De jurk is verkrijgbaar in 4 kleuren, en kost E 345,-. Leuke jurk!

Overigens heeft Prinses Marilène eenzelfde jurkje in het blauw, hoogstwaarschijnlijk uit een eerdere collectie. Zij droeg deze jurk tijdens het feest in verband met de 75e verjaardag van Pieter van Vollenhoven, eind 2014.

advertentie

Foto ©Fonds Slachtofferhulp; Screenshots video ©RTV Oost en  Afbeeldingen kleding ©LaDress

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals!  

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Emmy

Emmy

woensdag 25 mrt 2015 - 21:03

Prachtige jurk. Wat mooi om haar te zien stralen.

afbeelding van juliette

juliette

zondag 22 mrt 2015 - 16:29

Leuk simpel jurkje al vind ik hem in het paars mooier

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 21 mrt 2015 - 14:59

Erg charmant, zoals ze straalde!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 21 mrt 2015 - 14:26

Mabel heeft ook voor Friso's overlijden heel veel zwart gedragen, al dan niet gecombineerd met een kleur, ook regelmatig met wit gecombineerd.

Persoonlijk denk ik wel dat ze nog zwart draagt in verband met het overlijden van Friso. Ze draagt namelijk helemaal geen andere kleuren meer, althans niet in het openbaar. Wel gecombineerd met wit of zilver, maar het blijft vooral zwart. Ik denk zeker dat we daar gewoon respect voor moeten hebben. Al hoop ik ergens stiekem ook wel dat ze over een poosje weer iets meer kleur gaat dragen. Maar zo niet, dan heb ik daar wel begrip voor.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 20 mrt 2015 - 19:53

Mooie jurk, maar niet heel bijzonder. Een strakkere rok vind ik haar beter staan. Alhoewel ik het zwart mooi vind staan bij Mabel, mis ik de mooie Victor & Rolf ontwerpen...

afbeelding van Wilma

Wilma

vrijdag 20 mrt 2015 - 19:26

Mabel zag er prachtig uit,evenals haar schoonmoeder Beatrix.
Natuurlijk zie ik ook veranderingen in haar gezicht.....
Er is niets ergers,dan je man en pappa van je dochtertjes te moeten verliezen,voor Prinses Beatrix zal hetzelfde gelden....
Mooi,dat ze elkaar op deze manier tot steun kunnen zijn!

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 20 mrt 2015 - 18:05

Volgens mij heeft Mabel altijd al veel zwart gedragen en zal ze het niet meer echt als rouwkleur dragen .
Ik vind zwart heel mooi bij haar staan, ook dit jurkje en de jas is een goede keuze.
Leuk om ze zo gezellig samen te zien, Beatrix en Mabel zullen een sterke band hebben gekregen in al het verdriet dat hen heeft getroffen.

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 20 mrt 2015 - 16:31

Ik vind het een prachtige jurk. Leuk dat prinsessen kleding van dit merk dragen. Het is niet gigantisch duur, maar ook weer niet te vergelijke met H&M of ZARA. Dat laat wel weer zien dat het niet altijd van een of ander luxe modehuis hoeft te komen.
Ik vind Mabel er erg goed uit zien. Ik vind wel dat je goed kunt zien in haar gezicht dat het overlijden van Friso veel met haar gedaan heeft. Heel begrijpelijk natuurlijk, want het is niet niks. Maar ondanks het verdriet trekt ze zich gelukkig niet terug. Erg fijn om te zien dat ze zo'n goede band met Beatrix heeft.

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 20 mrt 2015 - 11:10

Wat ziet Mabel er goed uit... fris en ontspannen. De jurk vind ik op het plaatje niet zo bijzonder, maar hij staat haar prima en zwart flatteert haar. Door haar mooie blonde haar krijgt het zwart bovendien een zachtere uitstraling. Ik houd van deze eenvoudige stijl zonder tierelantijnen, chic en ingetogen. Van mij mag ze zwart aantrekken als ze daar zin in heeft, of het nu met rouw te maken heeft of niet. Ik kan prima navoelen dat ze op deze wijze haar band met Friso wil uitdrukken. Het zou me wat minder passend lijken als ze bij deze gelegenheid, een prijsuitreiking uit naam van haar overleden man, voor een vrolijke bontgekleurde look had gekozen. Maar dat verschilt vast per persoon, de een heeft meer met symboliek dan de ander.

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 20 mrt 2015 - 08:44

Mooi jurk en staat haar goed.
Amybb , misschien heeft Mabel wel een voorkeur voor zwarte kleding. En ook al zou het zijn dat ze nog "in de rouw" is, dan vind ik dat wij dat moeten respecteren. Iedereen verwerkt dat op zijn eigen wijze. Ik zeg niet dat je het niet respecteert,begrijp me niet verkeerd, maar je hebt er waarschijnlijk wat moeite mee.
" Vroeger" was het heel gewoon door te rouwen en je te kleden in het zwart.
Tegenwoordig gebeurt dat veel en veel minder. En als iemand dat dan wel doet heeft men er moeite mee. Dat betreur ik dan wel weer.
Geef elkaar de ruimte ook in dit soort zaken. ( dit is niet persoonlijk bedoelt, maar een algemene opmerking, hoor! ).

afbeelding van amybb

amybb

vrijdag 20 mrt 2015 - 11:02

Ze kan zeker van zwarte kleding houden, en ik respecteer het ook zeker dat ze zwarte kleding draagt, maar toch... :-)

afbeelding van Sofia

Sofia

vrijdag 20 mrt 2015 - 08:38

Zwart geeft haar een harde uitstraling . De strikken , ook weer op de cape heb ik nu wel gezien. Ik hoop dat ze niet de eeuwig treurende zwarte weduwe wordt zoals koningin Emma en koningin Victoria.

afbeelding van amybb

amybb

donderdag 19 mrt 2015 - 23:46

Erg mooi jurkje. Wat me wel opvalt bij Mabel dat ze altijd zwart aanheeft bij publieke activiteiten. Ja ik snap dat ze het lastig heeft, maar toch...

afbeelding van Moos

Moos

donderdag 19 mrt 2015 - 22:36

Dit staat Mabel heel mooi! Voor dit jurkje heeft ze een perfect figuur.
Haar haar is minder gestyled dan normaal, maar nog steeds prima.
Ik hoop dat ze haar leven weer een beetje heeft kunnen oppakken, het zal niet meevallen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?