In het verleden, toen we Prinses Mabel nog wat vaker zagen bij gebeurtenissen die te maken hadden met de Koninklijke familie, zagen we Prinses Mabel heel wat keren gekleed in kleding van de ontwerpers Viktor & Rolf. 

De afgelopen paar jaar hebben we Prinses Mabel veel gezien in zwarte kleding, wat zonder twijfel te maken had met haar rouwperiode in verband met het overlijden van Prins Friso. Maar, ook voor die tijd droeg ze graag zwart. Inmiddels kiest Mabel echter voorzichtig aan voor iets meer kleur in haar kleding. En, daarbij lijkt haar nieuwe favoriet Missoni te zijn!

Zo koos ze onlangs in New York voor Missoni. Afgelopen woensdag was ze, samen met Prinses Viktoria de Bourbon-Parme, aanwezig bij een bijeenkomst over het beëindigen van kindhuwelijken. Ook hier droeg ze een prachtig lang vest van Missoni.

Prinses Viktoria de Bourbon-Parme was bij deze bijeenkomst aanwezig in haar hoedanigheid als beschermvrouw van Save the Children NL. Viktoria droeg een beige jurk met wijd uitlopende korte mouwen. Heeft iemand enig idee van welk merk deze jurk zou kunnen zijn?

 

Foto ©Ministerie van Buitenlandse Zaken, overige afbeeldingen ©Missoni en ©Viktor & Rolf.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Imke

Imke

zaterdag 10 okt 2015 - 14:41

Het vest van Missoni staat Mabel goed, maar ik ben het wel eens met de opmerking dat je het kenmerkende design een beetje zat kunt worden als je het vaker ziet. Dat heb ik zelf bij de kleding van Desigual. Leuk en apart, maar op een gegeven moment weet je het wel.

afbeelding van Els

Els

zaterdag 10 okt 2015 - 14:32

Maxima heeft ook een hele tijd een vest van Missoni gedragen, dat was kleuriger dan dit van Mabel.
Denk dat Mabel sowieso van gedekte kleuren houdt. Dit past goed bij haar.
Victoria lijkt me wat kleurloos met beige top en nude make-up. Zou ook best iets meer kleur kunnen gebruiken naar mijn mening.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 10 okt 2015 - 11:05

Wat gaaf dat ze zich zo inzetten voor dit onderwerp. Ik woed heel blij van het vest dat Mabel draagt, fijn dat ze weer iets meer voor kleur kiest en Missoni heeft mooie ontwerpen. Toch hoop ik haar weer in de Viktor & Rolf ontwerpen te zien stralen., jurkje van Viktoria is niet heel bijzonder, bijna flets.

afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 10 okt 2015 - 10:11

Ik vind de kleding van beide prinsessen erg leuk. Tof dat ze zich allebei zo inzetten voor kinderen!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 10 okt 2015 - 08:33

Missoni heeft mooie fijne breisels in aparte figuren/patronen. Dit vest is daar een goed voorbeeld van. Kleuren ook heel bijzonder. Deze kleurstelling staat Mabel goed. Maar het is geen merk voor je hele collectie.... haha of volgens haar wel?

afbeelding van Jens

Jens

zaterdag 10 okt 2015 - 00:14

Nice!

afbeelding van Janna

Janna

zaterdag 10 okt 2015 - 00:02

Aan de voorkant ziet het vest er wel aardig uit, maar de horizontale zig-zag strepen aan de achterkant zijn niet flatteus over de bum.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 09 okt 2015 - 22:52

Het vest van Mabel vind ik verre van mooi. De kleuren zijn somber en dof en het motief vind ik ronduit lelijk. De kleding van Victoria kan ik niet goed zien; wat me voor haar inneemt is het feit dat ze volgens mij lekker zonder make-up verschijnt en dat mag ik wel, dat heeft iets heel puurs voor mij.

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 10 okt 2015 - 10:09

Op de foto's bij PPE is goed te zien dat ze wel make-up draagt, maar in niet zo opvallende tinten.
Zacht bruine oogschaduw, donkere mascara, zacht rood/roze lipstick.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?