Prinses Mabel was afgelopen maandag aanwezig bij de premiere van Sonita. De prinses was onder de indruk van de film van het meisje, dat eigenlijk moest trouwen, maar toch nee zei. Ze koos voor haar droom: rapper. 

Prinses Mabel droeg een zwart jurkje, wat aan de bovenkant is 'dichtgeknoopt' met een strik. De ontwerper heb ik tot nu toe niet gevonden.

We hebben Mabel de laatste tijd ook gezien in kleding van Missoni en LaDress, dus wie weet welk merk er nu naar voren komt. Zou de tijd van Mabel in Viktor & Rolf definitief voorbij zijn?

Update: Met dank aan een tip van Doro kan ik melden dat Prinses Mabel een jurk draagt van Cos! De jurk komt waarschijnlijk uit de collectie 2014/2015, en heeft E 96,- gekost.

Overigens was Prinses Mabel begin deze maand samen met Sheika Moza en Michelle Obama aanwezig bij de openingsceremonie van Wise 2015, in Qatar. Prinses Mabel nam deel in de plenaire sessie. Ze droeg bij deze gelegenheid een lange, wijde zwarte broek met daarop een zwarte top met korte mouwen.

Afbeeldingen: ©Mabel van Oranje op twitter, screenshots video's ©Wise Summit, ©1Vandaag, ©IDFA

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

vrijdag 27 nov 2015 - 18:06

Ik vind het niet zo'n mooie outfit en haar haar vind ik niet mooi zitten.

afbeelding van Josephine

Josephine

vrijdag 27 nov 2015 - 16:16

Wat een knappert ik ben echt fan van deze prinses!!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 27 nov 2015 - 09:24

Ook al Cos. Vast getipt door Máxima ;)

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 27 nov 2015 - 00:02

Ze is weer veelal in het zwart gekleed, dacht ik nou net dat ze weer kleur ging dragen. Maar dat komt wel weer terug denk ik. Wat ik erg in haar waardeer is dat ze weinig of zelfs geen make-up lijkt te dragen. Dat komt heel naturel over. Aan haar haar te zien vermoed ik extensions, want het is me een bos op foto drie.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 26 nov 2015 - 22:13

Met dank aan een tip van Doro kan ik melden dat Prinses Mabels zwarte jurkje van Cos is! Zie de update in de log!

afbeelding van Marja

Marja

donderdag 26 nov 2015 - 21:34

Ik vind haar er vooral heel erg moe uit zien.
Ze doet heel goed werk maar haar kleding is wat saai en donker, ook al voor ze weduwe werd.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

donderdag 26 nov 2015 - 18:58

Ondanks dat de kleur zwart haar niet flatteert vind ik het wel mooi. Ze heeft stijl! Ze doet haar werk met liefde en ziet er leuk uit... Houden zo!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 26 nov 2015 - 18:04

Wat een mooie outfits en super dat ze zich zo inzet. Ik begin Mabel steeds meer te waarderen, vooral qua inhoud van haar werk en de sterke vrouw die ze is, maar ook qua kleding.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 26 nov 2015 - 16:42

Is ze weer terug in zwart? Of is dat toeval?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 27 nov 2015 - 09:26

Heel af en toe draagt ze kleur, meestal zwart. Ik vind het wel een verstandige keuze, want uitgezonderd op deze website krijgt vooral de inhoud van Mabels werk aandacht en niet haar kleding. En natuurlijk zal het ook wel te maken hebben met het overlijden van prins Friso, maar voor die tijd droeg ze ook al vrij veel zwart.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 26 nov 2015 - 16:37

Wat een leuk jurkje draagt ze hier! Hij staat haar echt goed. Wat heeft ze mooi haar! Leuk dat ze het vaker los draagt. Ik vind haar opgestoken kapsels altijd prachtig, maar als ze het los heeft, ziet het er ook goed uit. Minimale make-up vind ik haar ook mooi staan. Nu kan ze bij een feestelijke gelegenheid een keer wat meer 'uitpakken'.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 26 nov 2015 - 12:41

Valt me op dat Mabel haar haar vaker los draagt dan vroeger. Ook weinig make-up. Ze is een liefhebber van zwart. Kleur zou ik mooier vinden bij haar.

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 26 nov 2015 - 12:40

Prinses Mabel ziet er stralend uit met een mooi jurkje.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 26 nov 2015 - 09:48

wat ziet ze er prachtig uit! wat een mooi haar heeft zij toch! de blouse lijkt me diezelfde die Maxima droeg bij dodenherdenking van Cos?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 26 nov 2015 - 21:55

He, dat is een goeie tip, dank je wel. Alleen draagt Mabel een jurk, geen blouse. k Zal e's kijken of ik het kan vinden!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?