Op 11 september 2014 lanceerde Prinses Laurentien de campagne 'Taal maakt gezonder', in het Louwman Museum in Den Haag. De lancering vond plaats tijdens het afscheid van de oudvoorzitter van VELO. De huidige voorzitter van VELO bood het boekje, dat een wachtkamerboekje is, aan Prinses Laurentien aan. Laurentien ontving het boekje in haar hoedanigheid als erevoorzitter van de Stichting Lezen & Schrijven.

Foto ©Stichting Lezen & Schrijven

Tijdens deze gelegenheid droeg Prinses Laurentien een koraalrode jas over een jurk of tuniek met fleurige print. De jas is van het Franse merk Tara Jarmon. Van dit merk hebben we al vaker kleding gezien van de Prinses. 

Zo zagen we haar onder andere bij het digibordconcert van Schoenmaatjes ook al in een prachtige witte jas met kralen van het merk Tara Jarmon, zie deze post over Prinses Laurentien

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals!

Afbeeldingen ©Tara Jarmon, screenshot video ©RTL; Collages ©The World of Royals~Kids Clothes

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 18 nov 2014 - 23:09

Wat een mooie jas! Staat Laurentien geweldig. Apart maar niet te!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 18 nov 2014 - 14:44

Het heeft er inderdaad veel van weg, maar het is geen dierenprint, maar het zijn soort balletjes, ingekleurd in zwart/koraalrood of roze en lichtgroen. Ook kun je onder de jas een soort openvallend gedeelte zien, bij de hals, misschien een v-hals of zo (hoe moet ik dat uitleggen?). Lastig he, als je er zo weinig van ziet! Het zou ook nog iets van Gerard Darel kunnen zijn, daar heeft ze ook heel wat kleding van gedragen.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

dinsdag 18 nov 2014 - 14:54

Ik heb Gerard Darel al gehad. Maar ik kon niks vinden wat hier op leek. Bij Missoni ook niet... Ik heb al heel wat afgstruind.. Het kan ook eigenlijk niet bij Hardies van daan komen want daar heb ik ook al gekeken. Echt lastig..
Toen ik eerst zag dacht ik he dat is m maar als je er beter naar kijkt zie jes teeds meer verschillen. Maar het is tot nu toe de stof die er het meest op lijk vind ik. Ja, idd, maar tis wel verslavend:). Goed dat je het zegt want ik had daar eigenlijk nog niet opgelet.
Ik noem die balletjes maar snoepjes denk ik;-).

afbeelding van Agnes

Agnes

maandag 17 nov 2014 - 21:47

Het haar zit inderdaad erg mooi. En vind de jas haar ook goed staan!!

afbeelding van Denise

Denise

maandag 17 nov 2014 - 19:29

Mooi haar en mooie accessoires ook!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 17 nov 2014 - 19:08

Het is nog behoorlijk aan de prijs! Nou ja, dat is natuurlijk afhankelijk wat je zelf vindt, maar ik zou het er niet voor kopen eerlijk gezegd. Genoeg leuks voor minder geld denk ik dan. Maar, de bovengenoemde jassen zijn inderdaad erg mooi, die zou ik ook best willen hebben. Orangebag.nl heeft ook Tara Jarmon in de collectie, zie link http://www.orangebag.nl/orangebag/brands/Tara%20Jarmon/?gclid=Cj0KEQiA1q.... Nu voor 50% korting, dus dat scheelt behoorlijk.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

maandag 17 nov 2014 - 21:20

Behoorlijk? ;). Maar het is idd een beetje boven budget... Maar bedankt voor de link! Als het iets goedkoper was zou ik het denk zo kopen, helemaal niet te druk!

afbeelding van zara

zara

maandag 17 nov 2014 - 19:58

Bedankt voor deze link, TWoR! Er zitten een paar heel leuke stukken bij, en zeker de afgeprijsde kleding is nog wel betaalbaar.
Ik vind prinses Laurentien er de laatste tijd heel goed uitzien, en ook deze oranje jas is weer helemaal goed! Het haar is de laatste tijd ook wat zachter en lichter van kleur, dat staat haar veel beter dan de wat onbestemde tint die ze daarvoor had.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

maandag 17 nov 2014 - 18:23

Mooie jassen! Goed dat je dit weer gevonden hebt! Wat is eigenlijk de prijsklasse van dit merk, want ik vind het zo mooi!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?