Prinses Laurentien was vandaag in Almere aanwezig bij de Nationale Boomfeestdag! De Prinses droeg een gestreepte top in zwart, wit en een vleugje rood. Deze droeg ze op een rok van dezelfde stof, met diagonale strepen.

Het pakje is van Zara! De top kost E 39,95 en de rok is voor dezelfde prijs verkrijgbaar. 

Afbeeldingen ©Zara

Over het gestreepte pakje droeg ze de zwarte jas die ze onlangs ook droeg bij haar bezoek voor de Missing Chapter Foundation aan het hoofdkantoor van Albert Heyn. 

advertentie

Foto met toestemming ©Albert Heyn op facebook

De Prinses had een rode cape omgeslagen, droeg donkere laarzen en een donkere maillot, en maakte het geheel compleet met fleurige oorbellen met rood als hoofdkleur. 

screenshot video ©Omroep Flevoland

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van zara

zara

zaterdag 21 mrt 2015 - 07:22

Goedkopere confectie kan best, ter afwisseling. Het pakje vind ik niet bijzonder leuk, maar door het mooie haar en de leuke laarzen wordt de hele outfit naar mijn mening wel acceptabel. Jammer dat er een jas en omslagdoek in een heel andere (bohémien?) stijl bij worden gedragen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 19 mrt 2015 - 20:11

Het is het net niet helaas. Ik vind het altijd erg leuk als er voor confectie wordt gekozen door de prinsessen maar dit is echt niet mooi. Wanneer stopt Laurentien met die wijde korte rokjes die haar echt niet flatteren.....

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 19 mrt 2015 - 18:42

Ik vind het echt te kort, ook door de wat wijdere rok staat het een beetje kinderachtig en dat vind ik jammer, het kan zo veel mooier , ze heeft budget, goed figuur, leuk/lief gezicht.
Maar dit is wel de Laurentien zoals we haar kennen, haar smaak, haar keuze.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 19 mrt 2015 - 16:38

Ik vind het ook niet echt geweldig. De rok vind ik tekort, wat Laurentien eigenlijk iets te vaak heeft, en de 2 verschillende richtingen van de strepen vind ik ook geen mooi effect geven.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 19 mrt 2015 - 11:20

Persoonlijk vind ik het wel leuk. Zeker i.c.m. knielaarzen. Vandaar natuurlijk die korte lengte van de rok.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 19 mrt 2015 - 11:12

Wat een leuk ensemble!

afbeelding van Annet

Annet

donderdag 19 mrt 2015 - 08:40

Laten we iedereen vrij laten in wat hij/zij wil dragen, ongeacht rang, stand, dik, dun, arm of rijk.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 19 mrt 2015 - 09:20

Dat ben ik helemaal met je eens!!

Mijn eerste indruk was niet positief, maar toen ik het een tweede keer bekeek viel het eigenlijk allemaal best mee. Alleen de omslagdoek (het zelfgehaakte tafelkleed) vond ik echt niet mooi voor haar. Maar de zwart/wit/rode strepen hebben toch wel wat.
Maar ondanks dat, ze was er maar weer!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 19 mrt 2015 - 10:22

Dat had ik hetzelfde. In eerste instantie dacht ik: Mwah, niet echt. Maar hoe vaker ik de beelden zie hoe leuker ik het vind. Niet mijn favoriete kleding, maar het kan er mee door.

Later vandaag hoop ik meer te schrijven over Mabel en Beatrix gisteren! Ik kan alvast verklappen dat Mabel een zwart jurkje van LaDress droeg!

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 19 mrt 2015 - 11:08

En wat had Mabel een plezier met haar schoonmoeder!!

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

donderdag 19 mrt 2015 - 08:13

Rokje is een beetje kort voor haar. Enne ik wordt er soms kriegel van dat een prinses Zara draagt. Als een zeer rijke al die goedkope kleding draagt wat moet een zeer arme dan nog dragen? Zullen we daar ook eens een winkel voor oprichten?

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 19 mrt 2015 - 10:14

Wat een rare reactie dit. Een beetje snobistisch.

afbeelding van Wilma

Wilma

donderdag 19 mrt 2015 - 01:34

Afschuwelijk.....net een zebra....wat is dit prinses onwaardig.....
Ik zal wel heel veel lelijke reacties krijgen,maar dat neem ik maar voor lief....

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 19 mrt 2015 - 08:58

Prinses onwaardig gaat mijns inziens te ver. Ze staat hier in haar functie voor de Missing Chapter Foundation, voor de Waterspaarders actie, niet zozeer in haar functie als Prinses. Al is ze natuurlijk wel een Prinses. Overigens sta ik ook niet direct te juichen bij de zwart/witte print. Als ik echter de collectie zie op de website van Zara zijn zwart/witte strepen weer helemaal in.

afbeelding van marinde

marinde

woensdag 18 mrt 2015 - 22:23

Mooi!!! Echt Laurentien............

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?