Op donderdag 4 juni was Prinses Laurentien aanwezig bij de presentatie van het voortgangsverslag van het Sustainable Living Plan. Laurentien droeg iets groens op een zwarte broek (?) Helaas is dat op de ene foto die verschenen is niet goed te zien. Jammer!

Prinses Laurentien was op dinsdag 2 juni aanwezig als moderator bij een gesprek tussen leerlingen van groep 8 van de International Primary School Stip uit Hilversum en het project Nike!

Prinses Laurentien droeg een nieuwe zwart met wit gestreepte top van Zara. Helaas heb ik verder geen foto's van haar, maar mogelijk draagt ze de bijbehorende rok er onder, of - zoals ze regelmatig draagt - een zwarte broek.

Afbeeldingen ©Zara

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van zara

zara

woensdag 10 jun 2015 - 14:56

http://www.gelderlander.nl/regio/nijmegen-e-o/nijmegen/prinses-laurentie...
Vandaag heeft Laurentien de nieuwe vleugel van het MPI geopend en een boom geplant.
De rode jas vind ik haar erg leuk staan en ze draagt mooie pumps, maar waarom ze voor die vreemde vakantie-achtige 7/8 rode legging of jegging heeft gekozen, is mij een raadsel. Een mooie jurk of rok eronder met panty was volgens mij veel stijlvoller geweest bij deze belangrijke en plechtige gelegenheid. Het haar zit mooi!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 10 jun 2015 - 14:58

Ik vind het juist een leke combi met de skinny broek. Alleen haar haar.....

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 09 jun 2015 - 18:27

Ik ben geen fan van de kleding keuze van Laurentien, maar vind de zwart witte top erg leuk. Hoop dat ze voor de bijpassende rok gekozen heeft.

afbeelding van zara

zara

dinsdag 09 jun 2015 - 17:32

De lengte van de rok (op foto van model) lijkt me erg goed staan bij Laurentien. Ze heeft vaak van die kinderachtig korte rokjes aan, maar dit is een mooie damesachtige lengte die goed bij haar figuur past. De zwart-wit print kan ze zo te zien goed hebben.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 09 jun 2015 - 12:54

De kledingkeuze van Laurentien vind ik standaard niet mooi. Te druk, harde kleuren en ook ouwelijk. Maar die foto waar je haar ziet in de zwart-witte blouse lijkt me wel interessant. Jammer dat de rest niet te zien is. Ik vind het haar best goed staan!

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 09 jun 2015 - 11:46

ook ik vind de kledingkeuze van Laurentien niet mooi;
dat kan ik geloven dat je helemaal verward bent na zo'n aardbeving 5.2 is al veel
hopelijk geen gekwetsten daar veel moed

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 09 jun 2015 - 16:12

jeannine@ God-zij-dank geen calamiteiten, Afrika komt steeds dichterbij Europa, nog even (dat zal nog jaren duren) dan kunnen de illegalen zo over lopen en dan is het hek van de dam..

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 09 jun 2015 - 16:56

Eftichia ik was vanmiddag om 13h aan de tv gekluisterd omdat ik dacht dat men erover ging berichten er is geen woord over gezegd ik woon vlakbij antwerpen als ik er iets van zeg weten ze er niets van de journalisten maken de keuze wat wel en wat niet vermeld word ik ben benieuwd voor vanavond ondertussen wens ik voor iedereen het beste ginder

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 10 jun 2015 - 01:11

jeannine@ Hier was de t.v. en radio er vol van vandaag, ook op de Ned. t.v. geen melding gezien, omdat er geen brokken gevallen zijn, we zijn allemaal erg geschrokken ondanks dat het de zoveelste keer is, Griekenland zit vol met breuklijnen, we schudden eigenlijk de hele dag zonder er iets van te merken, maar ja 5,2, en dan nog dicht bij de oppervlakte, die voel je. Mijn bed werd uit elkaar getrokken van voren naar achteren, (het duurde maar heel kort), de andere keer gaat het op en neer, dan weer zijwaarts heen en weer, brrrrr.....doodeng!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 09 jun 2015 - 04:25

Ik vind Laurentiens kledingkeuze nooit leuk. Effe wat anders: nou hebben we alles gehad en nu heb ik net liggen schudden in bed om 04:09 uur. Ik dacht eerst dat het mijn poes Iro was maar nee het was een aardbeving, ten noorden van Athene en ten westen van Chalkida, 5,2 Richter op een diepte van 5 kilometer, altijd een naar, ongemakkelijk gevoel en ik heb er al veel meegemaakt! Het went nooit!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 09 jun 2015 - 07:59

Oh bah wat akelig!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 09 jun 2015 - 16:18

TWOR@ Dat is het zeker, je krijgt zo'n ongemakkelijk gevoel, je bent overgeleverd, de regie over je eigen lichaam kwijt, het enige wat je kunt doen is afwachten en rustig blijven, je kunt geen kant op en als de aardbeving over is kan je pas het huis verlaten, alles staat schots en scheef tijdens de aardbeving, bij mij is alleen een klein poppetje uit de letterbak gevallen. Never a dull moment, here!!

afbeelding van Mary

Mary

maandag 08 jun 2015 - 23:51

Ben benieuwd naar wat ze qua broek of rok draagt maar bovenstuk ziet er goed uit.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 09 jun 2015 - 08:00

Daar ben ik ook benieuwd naar! Jammer dat er vaak zo weinig foto's verschijnen, en als er 1 verschijnt is het vaak een vage foto. Maar ja, de activiteiten gaan niet uit van haar koninklijk huis-functie oftewel haar prinses-zijn, dus ik denk dat we er (helaas!) tevreden mee moeten zijn! t Is feitelijk haar privé leven.

afbeelding van marinde

marinde

maandag 08 jun 2015 - 21:52

Weer helemaal Laurentien! Ik ben positief.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?