Prinses Laurentien was op 24 april aanwezig bij het lustrum symposium van Vindicat. Helaas zijn er geen foto's beschikbaar van prinses Laurentien om hier te plaatsen, maar op de foto hier onder is nog net onder in de hoek een klein stukje van haar kleding te zien. Wel kan ik een link geven met een foto van Laurentien!

Laurentien droeg een nieuwe zwarte mantel met fleurige print van Diane von Furstenberg op een strakke zwarte broek.

Nog een aantal foto's van prinses Laurentien zijn te vinden op de website van Lustrum Vindicat.

Afbeelding ©Diane von Furstenberg

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 22 mei 2015 - 23:02

Griezel, weer zon rare combi. Koningsdag was subliem, rustig, ingetogen, slank. Dit komt zo gemaakt leuk over. jammer.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 22 mei 2015 - 17:03

Nee, ben geen fan van haar kledingkeuze. Meestal bestaat die uit drukkere prints terwijl ze juist veel eleganter oogt met wat rustiger kleren. Met haar figuur kan ze veel hebben, maar vaak kiest ze voor te druk en te kort.

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 22 mei 2015 - 16:29

Ik vind de jas best leuk! Ik denk dat hij ook heel leuk is met een zwarte kokerrok eronder. Die zien we trouwens nooit bij Laurentien. Ik ben benieuwd hoe haar dat staat!

afbeelding van Kaatje

Kaatje

vrijdag 22 mei 2015 - 13:08

(kijkt naar beneden en ziet een skinny jeans.....) ((en ben geen middelbaar schoolmeisje meer))

enfin.

Ik vind dit een erg leuke kimono/jas/whatever. Op de foto's zie ik echter wel dat Laurentien aan het stoeien is met haar mouwen. Dan opgerold, dan afgezakt. Verder erg leuk. Ik hou van dit soort drukke prints. Al kan ik afhaken door bepaalde kleurencombinaties. Deze vind ik erg geslaagd.

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 22 mei 2015 - 23:14

Ach ja, ik wilde niemand persoonlijk beledigen hoor ;-) Een skinny kan ook mooi staan bij iets oudere meisjes. Maar voor een formelere gelegenheid vind ik 'm minder geschikt; ook al kleedt je het chic aan, het blijft een vrij casual kledingstuk dat vooral jeugd en sexappeal uitstraalt.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 24 mei 2015 - 08:43

Haha, heerlijk toch als (veel) oudere meisjes sex-appeal en jeugd kunnen uitstralen (dan wel zonder ordi over komen wel te verstaan).
Altijd beter dan een gebrek hieraan :))

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 22 mei 2015 - 10:33

Helemaal Laurentien, ik vind het leuk!!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 22 mei 2015 - 08:54

Ik vind het een kekke kimono jas. Echt Laurentien. Leuk met een skinny. Met een goed figuur is een skinny voor oudere dames nog heel goed te dragen, mits gecombineerd met een langere top, blouse, colbert of zo'n kimono jas met daaronder bijv. ballerina's voor een sophisticated look :)) Dus geen naveltruitje. Jongeren met een skinny zien er ook niet altijd charmant uit in een skinny. Het is helemaal afhankelijk van je figuur en het totaalplaatje :))

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 22 mei 2015 - 06:37

Laurentien lijkt altijd voor wat drukkere patronen te kiezen. Zelf hou ik daar niet zo van. Ook het patroon van deze jas vind ik te druk. Ik ben geen fan van haar kledingstijl. De broek staat er wel weer leuk onder.

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 22 mei 2015 - 00:36

Echt haar stijl, kleurrijke kimono-achtige jas, stoer silhouet. Ik vind een gewone rechte, strak gesneden pantalon van een mooie, iets glanzende stof hier mooier bij dan een legging of tregging waarin je de benen uitgetekend ziet. Dacht dat skinnies/leggings op hun retour waren, maar ik merk er nog niet veel van. Laat het nou lekker aan middelbare-schoolmeisjes over om die te dragen...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 21 mei 2015 - 23:11

Mooie jas die prachtig staat op de zwarte broek. Goede keuze!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 21 mei 2015 - 22:51

Wow, wat mooi! Leuk gecombineerd. En goed gevonden Twor :)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 22 mei 2015 - 00:04

Dank je wel, Josine!

afbeelding van Suyari

Suyari

donderdag 21 mei 2015 - 22:47

Ik vind het afschuwelijk met de legging eronder

afbeelding van marinde

marinde

donderdag 21 mei 2015 - 22:04

Jammer dat er geen betere foto beschikbaar is. Voor zover ik het kan bekijken is het een mooie mantel en zeer geschikt voor Laurentien. De combinatie met een strakke zwarte broek vind ik geweldig!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 21 mei 2015 - 22:21

Vind ik ook jammer! Maar er zijn wel betere foto's te bekijken onder de toegevoegde linken. k Weet niet of je die gezien hebt?

afbeelding van marinde

marinde

vrijdag 22 mei 2015 - 12:00

Dank je!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?