Op woensdag 1 april had prinses Laurentien een interview met VTM Royalty. Het interview werd gehouden voorafgaand aan haar werkvergadering met de European Cultural Foundation, de dag na de uitreiking van de ECF Princess Margriet Award for Culture.

Prinses Laurentien droeg een grijs/blauw leren jurkje, met daarover een lang blauw vest. Haar panty had ongeveer dezelfde kleur als het jurkje. Verder droeg ze zwarte, kniehoge laarzen.

Haar oorhangers vond ik er leuk bij staan, al was het een andere kleur dan haar andere kleding en accessoires. Aan haar ene hand droeg ze de ring uit de collectie Leaves van Prinses Margarita de Bourbon-Parme.

Hoogstwaarschijnlijk is haar leren jurkje het onderstaande jurkje van Maliparmi, met een jersey achterkant. De kleur is in ieder geval hetzelfde, en de naden aan de voorkant lopen gelijk. Ook is Laurentiens jurk nogal kort, net als de jurk van Maliparmi. De jurk is nog verkrijgbaar bij Maliparmi online voor E 299,-. 

We hebben Laurentien al eerder gezien in kleding van Maliparmi, namelijk de groene jurk die ze droeg op Koninginnedag 2012. Deze jurk heeft ze later nog een aantal keren herdragen.

De kans is groot dat Laurentien vaak shopt in Antwerpen. Daar zit een zaak van Maliparmi, Essentiel, Twin-Set, Hoss Intropia en Gerard Darel. Het merk Tara Jarmon wordt verkocht in de kledingboetiek Damoy in Antwerpen.

Verder nog een kleine aanvulling op kleding die prinses Laurentien vorig jaar heeft gedragen, maar waar ik nog maar onlangs de ontwerper van gevonden heb. Bij de ontvangst van het eerste wachtkamerboekje 'Taal maakt gezonder', droeg prinses Laurentien - zoals destijds gemeld - een mantel van Tara Jarmon. Haar jurk blijkt ook van Tara Jarmon te zijn!

 

In juni 2014 was prinses Laurentien voor de Missing Chapter Foundation op een school in Hoofddorp. Ze droeg hier de onderstaande tuniek van Gerard Darel, op een witte broek.

                                                                            

Foto's ©Missing Chapter Foundation,  ©Stichting Lezen & Schrijven, screenshots video ©VTM Royalty, overige afbeeldingen ©Maliparmi, ©Tara Jarmon en ©Gerard Darel

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 13 apr 2015 - 23:23

Geweldige outfit op bovenste foto. Helemaal leuk en chic.

afbeelding van Helene

Helene

maandag 13 apr 2015 - 16:07

wauwie, wat een leuke oorbellen!

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 13 apr 2015 - 15:21

Leuke outfit! Helaas is het jurkje wel een beetje erg kort...

afbeelding van Margreet

Margreet

maandag 13 apr 2015 - 23:31

Ja, wel kort maar omdat het model vrij recht is, vind ik dat niet erg. Mooi jurkje! Zoiets zie ik toch veel liever dan al die bonte, vaak niet bij elkaar passende kleren die ze meestal draagt.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 13 apr 2015 - 15:58

Het jurkje is inderdaad te kort, dat ben ik met je eens. Maar verder vind ik er persoonlijk niets op aan te merken. k Moest even lachen in mezelf toen ik deze outfit zag, want bij het kwartaaloverzicht zei ik nog zoiets van: nieuwe kans voor het volgende kwartaal of zo? Helaas is de outfit op Curacao weer wat minder. In ieder geval ziet ze er hier heel leuk uit!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 13 apr 2015 - 10:59

Wat een geweldige outfit deze keer! Dit soort keuzes mag ze vaker maken. Het oogt jong en hip maar niet zo over de top als anders. En wat zou ik graag die prachtige leaves ring hebben....

afbeelding van Doro

Doro

maandag 13 apr 2015 - 10:23

mooi! maar haar haar, zo jammer!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?