Prinses Laurentien had deze week een activiteit voor de Fauna & Flora International. Ze was aanwezig, als een van de sprekers, bij een conferentie met als hoofdsprekers David Attenborough en Mark Rose.

Helaas is er maar 1 duidelijke foto beschikbaar, maar het lijkt er op dat Prinses Laurentien een zwarte broek draagt. Of is het donkerpaars? Daar over heen draagt ze een lange felroze blouse/jurk met print van Diane von Furstenberg. 

Foto ©Fauna & Flora International, afbeeldingen ©Diane von Furstenberg

Wat vinden jullie van deze outfit?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - [email protected].

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van fanuitalmere

fanuitalmere

maandag 26 okt 2015 - 10:48

Tuniek op zich mooi maar zomers en dan vind ik combinatie met zwarte broek persoonlijk niet mooi. Haar kapsel wordt weer wat langer, staat haar beter dat dat piekerige kort.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

maandag 26 okt 2015 - 10:08

Leuke outfit!! Een keer iets ander dan de zwart/wit combinaties die Laurentien altijd draagt. Staat haar goed!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 26 okt 2015 - 19:23

Hey, dat vind ik grappig, dat je zegt dat Laurentien altijd zwart/wit combinaties draagt. Ik zie dat namelijk helemaal niet zo vaak, en als ze het wel draagt combineert ze dat vaak ook nog met groen ;-).

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 26 okt 2015 - 07:46

Het spijt me mensen, ik heb even de reacties op deze log opgeschoond, zodat de reacties op Laurentien weer wat duidelijker zichtbaar zijn. Waarom? Het liep een beetje de spuigaten uit, niet alleen megaveel berichten over Maxima in China, maar ook over Letizia en Prinses Elisabeth. Daardoor sneeuwden de reacties op de kleding van Laurentien toch wat onder. Geen probleem verder, maar ik heb het even zo opgelost, voor deze keer.

Reageren op Maxima kan in de nieuwe log die vanochtend vroeg is verschenen. Het is fijn voor Josine als daar alsnog wordt gereageerd.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 26 okt 2015 - 07:56

Als er voortaan een activiteit is op zondag zal ik alvast een lege log aanmaken, zodat mensen alvast kunnen reageren :) Dan blijft het voor iedereen overzichtelijker.

XX

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 26 okt 2015 - 10:49

heel goed idee want voor velen is dit prettig als je iets wil zeggen en andere die het graag lezen

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 26 okt 2015 - 19:21

Fijn dat begrepen wordt waarom ik even een en ander verwijderd heb, en Josine, alvast een lege blog openen lijkt me een heel goede oplossing! Dank jullie wel!

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 26 okt 2015 - 09:24

Misschien is het een idee om een rubriek "wat denk je hiervan" of "heb je dit al gezien" of iets dergelijks te maken. Dan kunnen daar alle vondsten, filmpjes, foto's en reacties gegeven worden die niet met het onderwerp te maken hebben. Dan dwalen we niet zo af.

afbeelding van hendrikje

hendrikje

maandag 26 okt 2015 - 05:51

Ik vind de overslagjurk net even leuker dan de tuniek. Misschien wel omdat bij de jurk de witte bloemen boven zitten. Dat legt veel meer het accent bij het gezicht. Merkwaardig dat het omkeren van de stof zo'n invloed kan hebben: de tuniek een beetje ouwelijk, de jurk veel vlotter.

afbeelding van Jens

Jens

zondag 25 okt 2015 - 22:49

Laurentien, goed gedaan! Mooie tuniek met dito print. Ik ben enthousiast.

afbeelding van LG

LG

zondag 25 okt 2015 - 19:35

Ik vind het een leuk outfit van Laurentien als ik zo'n figuur had dan zou ik zulke combinaties van top en bottom graag dragen. De print is leuk voor de gelegenheid alhoewel het mij aan een kerst tafelkleed doet denken van een afstand;-)

afbeelding van Mary

Mary

zondag 25 okt 2015 - 18:30

Keuze van print is goed gekozen. Beide jurken vind ik mooier dan de tuniek.

afbeelding van Christa

Christa

zondag 25 okt 2015 - 18:20

Laurentien ziet er leuk uit voorzover ik dat kan zien.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

zondag 25 okt 2015 - 17:38

Om even op Laurentien terug te komen: in het kader van flora (en fauna) vind ik dit wel leuk uitgezocht! Ze heeft zich aangepast aan het onderwerp :)

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 26 okt 2015 - 07:23

Dat heb je goed gezien! Ze doet dat vaker, haar kleding aanpassen aan het onderwerp. Laatst met het clipjes-van-blikjes-vest, en bij een of andere Groene conferentie droeg ze een groen jurkje.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 25 okt 2015 - 17:17

Ik weet niet wat ik van deze outfit van Laurentien vind.... Ben niet heel enthousiast, maar vind het ook geen misser. Typisch Laurentien!
Haar zit redelijk en make up vind ik erg mooi. Zou ze voor een boblijn gaan kiezen???

afbeelding van juliette

juliette

zondag 25 okt 2015 - 16:53

Ik vind het wel heel leuk!

afbeelding van Henny

Henny

zondag 25 okt 2015 - 16:40

Ben ik met je eens, Orchidee. Maar het is best moeilijk om geen reacties te (kunnen) plaatsen als er al foto's op Intenet staan, terwijl er nog geen log hiervoor is gemaakt. (Is geen verwijt aan de Josine en TWOR).

afbeelding van Merel

Merel

zondag 25 okt 2015 - 18:46

Is het wel goed met jullie Josine en TWoR? Absoluut geen verwijt, en vast fijn herfstvakantie aan het vieren, maar maak me beetje zorgen nog niets van jullie gehoord te hebben...

afbeelding van Iris

Iris

zondag 25 okt 2015 - 18:49

Volgens mij komt dat omdat het zondag is, zij houden de zondagsrust in ere.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 25 okt 2015 - 18:57

Oh ja, dat kan natuurlijk. Ik zit elke zondagochtend sowieso achter de pc. Even bijwerken ;)

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 26 okt 2015 - 07:20

Eh.. niets gehoord? Ik heb de hele zaterdagavond zitten bloggen ;-).

Maar je zult vast gisteren bedoelen. Ik blog sowieso niet op zondag, dat klopt. Tijd voor God, de kerkdiensten, mn gezin en ontspannen! Altijd heerlijk zo'n rustdag ;-).

Ik heb zaterdagavond laat nog een berichtje naar Josine gedaan over het persfilmpje, maar dat heeft ze denk ik niet meer gezien. Dus dames, komt goed, en inderdaad staan hier al wel een beetje veel reacties over Maxima, en over Letizia. Waardoor de reacties over Laurentien wat wegvallen. Op zich geen probleem hoor, maar misschien is het leuker om straks te regeren op Maxima als je meer info over de kleding weet? Geen verwijt hoor!

afbeelding van Merel

Merel

maandag 26 okt 2015 - 09:09

Ik kon me gisteren echt niet inhouden! Leuk dat jullie in de toekomst een lege blog openen als een event op zondag valt. Voor mij is dit ontspanning ;)

afbeelding van orchidee

orchidee

zondag 25 okt 2015 - 16:03

Wat jammer dat er hier 'alvast" foto's en filmpjes van het staatsbezoek geplaatst worden. Nu vallen de meningen over de kleding van Laurentien helemaal weg omdat ze overschaduwd worden door de reacties op Maxima.
Laurentien ziet er zo leuk uit.

afbeelding van Janna

Janna

zondag 25 okt 2015 - 13:14

Zó ga je toch niet naar een voetbal demonstratie van schoolgaande jeugd en naar een koeienstal? Ook dat suffe lapje op haar hoofd is geen gezicht. Zoals Doro hierboven zegt: "een mis-match" van alles wat ze draagt.

Het model van Laurentien's tunic vind ik niet mooi, het korte overslag jurkje op het model wel heel leuk voor een zomerse dag. Wat leuk dat ze David Attenborourgh ontmoet heeft

afbeelding van Magda

Magda

zondag 25 okt 2015 - 12:14

Nu over Laurentien, want daar gaat deze log tenslotte over. De print vind ik heel leuk, maar de tuniek zoals Laurentien het draagt niet . Op de foto van DF vind ik de korte jurk prachtig en ik zou Laurentien wel in die jurk willen zien ipv wat ze hier aan heeft.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 26 okt 2015 - 07:16

Graag! Maxima komt straks aan de beurt nog even geduld dames ;-).

Maar eh, zie ik het nu zo verkeerd dat het een longblouse is? Dat is toch wat anders als een tuniek lijkt mij?

afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 25 okt 2015 - 09:55

ze komt er mee weg , het is een van de betere die ik bij Laurentien gezien heb de halslijn mocht iets anders vind ik, rond iets lager dat verlengd het bovenstuk wat en de zoom iets korter ik denk dat de broek aubergine is van kleur wat er mooi bij staat en dus iets meer mag gezien worden maar het is mooi

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 25 okt 2015 - 09:54

Ik ben er niet weg van, ik vind het bij het model zonder lange broek beter staan. Wel jammer dat er van Laurentiens activiteiten zo weinig foto's beschikbaar zijn, zij verdient beter, ik heb enorm veel respect voor het vele goede werk wat Laurentien verricht.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 25 okt 2015 - 11:36

De jurk vind ik mooier dan de tuniek. Ik ben niet van de tunieken. De print en kleur zijn erg mooi. Ook goed gekozen voor de gelegenheid :-)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 25 okt 2015 - 09:32

Silhouet is inderdaad ok.
Vaak is de stof van DVF flodderig. Bij zo n event als prinses past een wat steviger stof. Ik weet niet precies hoe ik t moet benoemen maar dit vind ik meer een stofje om je kind op te halen op schoolplein. In de overslagversie is t wel wat formeler maar blijft flodderstof vanaf de foto te zien....

afbeelding van Doro

Doro

zondag 25 okt 2015 - 09:52

Ja dat vind ik ook! Leuk om mee te winkelen. Inderdaad, qua silhouett mooi maar niet voor deze gelegenheid. De lange jurk vind ik Joost, voor bijvoorbeeld Antillen bezoek of burma

afbeelding van Doro

Doro

zondag 25 okt 2015 - 08:20

Heel mooi! Inderdaad nu klopt het silhouet! Keep it simple!!! Alsjeblieft Laurentien, je gezicht heeft absoluut baat bij dit soort kleding ipv al die vreemdsoortige kleding met als dieptepunt de keelcorsage/adamsappelbedekking

afbeelding van Merel

Merel

zondag 25 okt 2015 - 08:18

Dit silhouet (lange top op strakke broek) staat haar erg goed en de kleuren ook. Print vind ik beetje tuttig.

afbeelding van Paula

Paula

zondag 25 okt 2015 - 04:05

Best een leuke tuniek. Nu d'r haar nog, wat gaat het kapsel worden?

afbeelding van Prinsesjes

Prinsesjes

zondag 25 okt 2015 - 00:41

Echt Laurentiens! En ik vind dat ze hier wel mee weg komt, vind haar er mooi uit zien wat betreft make-up en kapsel. En dekleur van de tuniek staat haar goed.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?