Prinses Laurentien was vandaag aanwezig op de Hogeschool Avans in Breda. Ze was keynotespreker op het symposium 'We teach the future'. 

 

Tijdens het bezoek aan Avans was Prinses Laurentien gekleed in een fleurig rokje van Diane von Furstenberg in rood, blauw, crème en zwart. De 'Multicolor Samara Jacquard-Knit Skirt' heeft E 350,- gekost, maar is in de uitverkoop verkrijgbaar voor E 162. 

 

Verder droeg de Prinses een zwarte top, een zwarte blazer, een bekende ring, en nieuwe rood met goudkleurige oorbellen en een rood met goudkleurig en wit collier. Tips voor wat betreft de ontwerper van haar sieraden: Welkom!

 

 

 

 

 

 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 27 mrt 2015 - 16:36

Het bovenste gedeelte van haar outfit vind ik erg leuk, maar de rok vind ik niet mooi. Veel te bont en ik vind het niet passen bij haar leeftijd.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 27 mrt 2015 - 11:15

Tja..Ik vind het niet geweldig zoals meestal. Met haar prachtige figuur zou ze er fantastisch uit kunnen zien maar ik vind het vaak te bont, te kort of slecht gecombineerd.

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 26 mrt 2015 - 23:49

Mooie kleuren, goed bij elkaar passend maar ik had liever een ander jasje en smallere laarzen gezien. Of kortere.

afbeelding van marinde

marinde

donderdag 26 mrt 2015 - 23:42

Heerlijke outfit! Echt Laurentien....

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 26 mrt 2015 - 22:00

Het valt me op dat Laurentien de laatste tijd wijd uitlopende rokjes aan heeft, dit rokje heeft een prima lengte, wat niet altijd gezegd kan worden van haar rokjes, maar ik vind het wijd uitlopende een beetje kinderlijk bij haar staan. Verder wel een prima totaalplaatje en accessoires zijn mooi op elkaar afgestemd.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 26 mrt 2015 - 18:17

Wat een leuke rok. Deze keer een wat wijdere rok die Laurentien wel staat. Was nog mooier geweest als de rok wat langer was maar ik vind het een mooi totaal plaatje.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

donderdag 26 mrt 2015 - 18:10

Laurentien kan t wel hebben vind ik.. Ze draagt m best elegant! De rok vind ik zelf niet gewelig, maar hoe ze 'm draagt is wel leuk!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 26 mrt 2015 - 17:16

De lay-out is weer wat vreemd, helaas krijg ik dat niet helemaal goed.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?