Deze week was Prinses Laurentien op bezoek bij de Europese Commissie, waar ze een gesprek voerde met Marianne Thyssen, lid van de Europese Commissie. Prinses Laurentien droeg een broek met print die ze al vaker heeft gedragen. Destijds dacht ik dat dit een broek van het merk Viyella was. Maar uiteindelijk kwam ik de broek tegen bij Blacky Dress Berlin, en omdat ze daar vaker kleding van draagt (en niet van Viyella) ga ik er vanuit dat deze broek van Blacky Dress Berlin is.

Op dezelfde dag ging Prinses Laurentien met de Raad van Kinderen in gesprek bij TataSteel.

Op 23 maart had Prinses Laurentien ook een activiteit. Helaas is de tweet met 3 foto's die ik heb gezien verwijderd. Wel had ik de foto's goed gezien, en ik ben er voor mezelf van overtuigd dat Prinses Laurentien een top droeg van onderstaande stof, van het merk Blacky Dress Berlin. De top had korte mouwen, en was qua model een iets wijder t-shirtmodel. Vermoedelijk is het eenzelfde exemplaar als de top onder het jasje rechts in de collage. Ze droeg daarbij een gele sjaal en een zwarte broek. Wie weet duiken er ooit nog ergens foto's op, of draagt ze de top nog eens bij een andere gelegenheid!

Aanvulling: Prinses Laurentien droeg de gele top en sjaal ook in Rotterdam, in oktober 2014!

In november 2014 was Prinses Laurentien aanwezig bij de Kinderrechten Top van Unicef. Ze droeg daarbij een groen leren jasje. Inmiddels heb ik het merk gevonden: Het is een jasje uit de collectie 2013 van Blacky Dress Berlin. Zo te zien heeft Laurentien de ceintuur van haar jurk als riem voor over het leren jasje gebruikt.

Overigens heeft Prinses Laurentien wel vaker kleding van dit merk gedragen. Zo heeft ze een maxi-rok, een broekpak en een zwart jurkje in haar bezit. Het zwarte jurkje van Blacky Dress droeg ze bij het huwelijk van Prins Jaime en Prinses Viktoria de Bourbon-Parme.

 

                                                                                                             - advertentie -

- - - 

Foto's Prinses Laurentien ©Audiovisual Library Europese Commissie, ©Unicef, Guus Schoonewille, ©TataSteel, ©Van der Post. Overige afbeeldingen ©Blacky Dress

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Els

Els

vrijdag 03 apr 2015 - 10:46

Laurentien legt altijd de nadruk op de onderkant van het lichaam met broeken met een drukke print en hoge hakken.
Jammer, het mag best ook eens andersom. Een top met een leuke print en een rustige effen broek erbij. M.i. kloppen de verhoudingen dan beter en komen de schoenen bij een effen broek ook beter uit.
Haar aparte stijl wordt wel haar handelsmerk inmiddels.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 01 apr 2015 - 09:09

Foto toegevoegd van Laurentien in de bewuste gele top! Inderdaad is het dezelfde top van Blacky Dress!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 29 mrt 2015 - 13:50

Het leren jasje is mooi. De rest....Nou ja..Jammer dat Laurentien zich niet wat eleganter kleedt op haar leeftijd.

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 29 mrt 2015 - 00:02

Zulke jasjes, die mij een beetje doen denken aan "middeleeuwse" jasjes (geen idee of dit klopt), vind ik prachtig! Getailleerd, met gewelfde onderkant, super.
De rest: broek, shirtje, schoenen, niet mooi. Broekspijpen te wijd uitlopend, vorm onvoordelig. Shirtje, niet echt erbij passend, qua model. Schoenen, zie liever ballerina's bij een dergelijke broek. En haar wenkbrauwen zijn waarschijnlijk van nature zo breed en zwart maar ze zien er toch onnatuurlijk uit.
Een enthousiaste, capabele vrouw, dat zeker, maar haar kledingsmaak past meer bij die van een tiener.

afbeelding van Johanna1

Johanna1

zondag 29 mrt 2015 - 16:21

Laurentien verft haar haar dus te licht. Haar moeder en dochter hebben ook van die uitgesproken wenkbrauwen. Die zijn door 'moeder natuur' gegeven. We hebben het vaak over het kapsel van Maxima, maar het kapsel van Laurentien kan mij absoluut niet bekoren. Roept bij mij altijd associaties met de jaren 70 op.

afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 28 mrt 2015 - 21:15

Ik vind alleen het leren jasje leuk. De rest vind ik afschuwelijk.

afbeelding van kimmy

kimmy

zaterdag 28 mrt 2015 - 14:31

Het model van de broek en top vind ik haar figuur totaal niet flatteren, daarnaast vind ik de schoenen er niet mooi bij gekozen. Jammer! Meestal vind ik de bewerkte broeken Laurentien super leuk staan, maar dan ga ik voor een slank gesneden broek tot op haar enkel, met een lang tuniek of blazer met ballerina's ;-)

afbeelding van Janna

Janna

zaterdag 28 mrt 2015 - 13:49

Leuke broek en ook het topje/trui die ze erbij draagt goed gekozen en gelukkig niet van die waanzinnig hoge hakken.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 28 mrt 2015 - 09:45

Mooi jasje en leuke broek! De andere outfit vind ik iets minder.
Het truitje dat ze bij de broek draagt vind ik niet echt mooi, misschien dat het jasje er leuk bij staat? Voor Laurentien een goede keuze!

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 28 mrt 2015 - 08:42

gewoonlijk heb ik het moeilijk met de kledingkeuze van laurentien maar dit vind ik goed niet echt mijn maak maar modieus en mooi en dan kan het best ieder heeft zijn smaak dus dit is goed alleen zou ik het pulletje 10 cm langer beter vinden in verband met de verhoudingen

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?