Op 10 december werd de tweeling van Monaco, Prinses Gabriella en Prins Jacques, al weer 1 jaar! In Monaco groot feest, want de tweeling ging met hun ouders de straat op! Een video daarvan is hier te bekijken.

Prinses Charlene ging gekleed in een beige coltruitje op een midi witte rok, met daar over heen een creme/wolwitte mantel. 

Charlene draagt laarzen in dezelfde kleur als haar coltruitje.

Prinses Gabriella droeg een cremekleurige prinsessenjurkje met bijpassende maillot.

Prins Jacques ging gekleed in een grijze broek en donkerblauw jasje. Onder zijn jasje droeg hij een wit overhemdje, met daar over heen een 'nep' giletje met strik (zie deze foto).

screenshots video ©Monaco Info

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van WA

WA

woensdag 16 dec 2015 - 08:49

Uhm, nee, sorry.
Ze zet wel consequent eenzelfde profiel neer (zoals Josine het noemt: een stuk eigenheid), dat kan ik in haar waarderen.
Maar verder straalt ze, wat mij betreft, niets uit om enthousiast van te worden.
Net of je nooit de echte persoon ziet. Zo emotieloos, zo onecht.
Ben ik daar alleen in?

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 16 dec 2015 - 09:15

Nee, idem hier.

afbeelding van WA

WA

woensdag 16 dec 2015 - 10:27

Gelukkig, een medestander .... :-)
Soms kan ze mooie kleding aan hebben, maar altijd dat 'mimiekloze' gezicht erboven.... Het doet voor mij afbreuk aan het geheel. "Schaterlach eens, kijk eens verbaasd, toon verdriet als je dat hebt, enz ... Wees mens ... ".
Ik weet, wij zijn verwent op dat gebied met onze Max.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

maandag 14 dec 2015 - 14:46

Ben het roerend eens met al de bijzonder lovende woorden aan het adres van Prinses Charlène : wat een inderdaad eigentijdse, verfijnde chic en elegantie ! Ja, een moderne stijlicoon is ze absoluut, en wat leuk dat ook op deze site de nodige, terecht verdiende aandacht aan haar wordt besteed ! Ik hoop hier nog heel veel van haar te zien !

afbeelding van Kate

Kate

maandag 14 dec 2015 - 11:22

Geweldig ,wat ontwikkeld ze een eigen stijl zeg ( de aubergine set met dophoedje blijft ook op m'n netvlies staan)
Niet opvallend maar wat een uitstraling heeft Charlene .
Weinig mensen die een beige coltrui ZO kunnen dragen ,sereen is ook het woord dat bij opkomt .
En aan de kindjes zie je ook hier weer de hand van de moeder ,zooooo mooi gekleed .
Het meisje in dezelfde tinten als haar mama ,het hele plaatje klopt gewoon ,wow !

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 14 dec 2015 - 11:00

Ik vind Charlene niet zo goed gekleed, maar ik kan haar eigenheid wel enorm waarderen :) Witte mantel is mooi, maar ik heb ook een zwak voor wit :)

afbeelding van Doro

Doro

maandag 14 dec 2015 - 09:09

geweldig!!! heel mooi! het haar maakt het af! (hoewel ik het niet mijn keus van kapsel vind), geeft het geheel een eigentijdse uitstraling

afbeelding van Merel

Merel

maandag 14 dec 2015 - 08:40

Geen doorsnee dame, deze Charlene. Wat een heel eigen krachtige stijl. Inspirerend.

afbeelding van Paula

Paula

zondag 13 dec 2015 - 20:41

Ik ben ook, net als Henny, een groot bewonderaar van de kleding van Charlène. Zonder opsmuk, maar puur, sjiek en schitterend juist door de eenvoud. Nu ook weer: ik zie een schitterende mantel, met een beige col eronder en beige laarzen. Geen toeters en bellen maar bám, zo mooi. Helaas komt ze erg ongelukkig over en dat kost haar veel charme. Als zij gelukkig is ze in één woord voor mij in ieder geval, een stijlicoon.

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 13 dec 2015 - 20:14

Meestal reageer ik niet op foto's van andere royalties dan Maxima. Gewoon, heb ik minder belangstelling voor. Maar Charlène "levert" een dermate prachtig plaatje, daar mòet ik wel wat van zeggen. Super, trendy, sereen, eigentijds, dat zijn de woorden die mij (ook) invallen. Hoe ze als mens is? Geen idee. Maar dit is echt een tòpmodebeeld, verzorgd en chic.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 13 dec 2015 - 18:21

jeannine@ Monaco is een dwergstaatje met een oppervlakte van 2,02 km² en telt 30.508 (2014) inwoners, veel gemakkelijker om te beveiligen, vandaar dat de Monegasken vaak dichtbij het prinselijke gezin kunnen zijn, leuk dat dit nog ergens mogelijk is.

afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 13 dec 2015 - 19:31

Eftichia ja inderdaad dat
is zo

afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 13 dec 2015 - 16:00

prettig voor de bewoners van Monaco dat ze zo mogen meegenieten
ja Charlene doet het op haar vriendelijke eigentijdse manier
zou haar kapster van Zuid Afrika zijn of van Monaco
ze heeft in ieder geval hetzelfde kapsel als de twens

afbeelding van Henny

Henny

zondag 13 dec 2015 - 10:21

Schattige tweeling om te zien en heel mooi dat ze de viering van hun verjaardag delen met het volk. Wat een trendy prinses is Charlene. Ik ben echt fan van haar kleding- en haarstijl en wat ziet ze er mooi uit!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 12 dec 2015 - 18:54

Wat leuk! En best stressig voor de ouders (met name meestal de moeder) of alles goed gaat met interactie kindjes en t publiek. Met een tweeling is t meestal zo dat er 1 t niet naar zn zin heeft....maar de twins van Charlene gedragen zich werkelijk volgens t boekje. Ook bij de vorige keren. Zelfs nog een loopje doen op commando! Goed zo Jacques! De (mooie) jas van Charlene met de laarzen komt inderdaad bekend voor. En heel leuk dat prinsessejurkje van Gabriella. Ik hoop dat t huwelijk stabiel is en dat de kindjes in harmonie kunnen opgroeien... Het lijkt dat t 1e jaar goed is verlopen! Dat korte haar van Charlene wijst naar mijn idee op vergroot zelfvertrouwen en dat lijkt mij grote winst als aangetrouwde in deze Grimaldi family.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 12 dec 2015 - 17:53

Wat een schattige beelden van de tweeling, Albert en Charlene lijken meer naar elkaar toe gegroeid te zijn sinds hun geboorte, ze zien er gelukkig uit. De tweeling raakt zo wel beetje bij beetje wat gewend aan al die aandacht die ze krijgen, het lijkt me DE manier om hen eraan te laten wennen. Fijn dat zij zich nog zo heerlijk tussen de menigte kunnen begeven in Monaco.
Wat een prachtige, sjieke mantel draagt Charlene, dat korte haar kan me nog steeds niet bekoren. Ik zet hier nog even de link, die ik al eerder stuurde: http://www.newmyroyals.com/2015/12/princess-gabriella-and-prince-jacques...

afbeelding van Gerdien

Gerdien

zaterdag 12 dec 2015 - 15:48

Mooi plaatje. voor mijn gevoel kijkt Charlène niet gelukkig. Ze ziet er wel mooi uit, behalve haar haar, ik kan er nog niet aan wennen.

De kindjes zijn schattig, ze gaan steeds minder op elkaar lijken. Tijdens de doop vond ik ze identiek.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 12 dec 2015 - 15:20

De jarige kindjes zijn echt schattig (zie vooral de video !) , en een hartveroverende Prinses Charlène is in haar hele outfit heel erg chic, met een zachte en verfijnde kleurencombinatie. De witte mantel met de (hier opstaande) kraag is heel mooi, en het kapsel is heel fris en jong. Ik hoop van haar eveneens mooie laarzen nog een betere close-up te zien te krijgen.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 12 dec 2015 - 14:47

Leuk dat ze het ook publiekelijk een beetje vieren samen met het volk.
De kleding van Charlene ziet er chique uit voor zover ik het kan zien, maar het is niet echt een toegankelijke look. Het korte kapsel kan ik helaas echt niet mooi vinden. De kinderen zien er schattig uit.
Een jaar oud alweer, de tijd vliegt!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 12 dec 2015 - 14:44

Wat leuk dat ze deze verjaardag zo groots vieren. Ik ben echt fan van de kleding en haarstijl van Charlene, wat ziet ze er mooi uit! Ik zou haar alleen wat meer geluk toewensen, want het lijkt me niet echt een stralend huwelijk...

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?