Afgelopen zondag is de tweeling van Monaco gedoopt. De kleine Prins Jacques en Prinses Gabriella zijn schattig, en duidelijk dol op elkaar!

Op sommige foto's is te zien dat Prins Jacques zijn logo, de dubbele J, op zijn doopjurk heeft staan, en Prinses Gabriella de G. Sandra heeft in een reactie hier onder gemeld dat de doopjurken ook zijn ontworpen door Dior! Paris Match heeft een afbeelding van de schetsen.

Peetouders van Prins Jacques zijn Christopher Levine jr, een neef van Prins Albert via de kant van zijn moeder, en Diane de Polignac Nivra, familie van Jacques overgrootvader.

Peetouders van Prinses Gabriella zijn Gareth Wittstock, een broer van Prinses Charlene, en Nevine Pienaar. Haar echtgenoot Francois is betrokken bij een koninklijke goede doelen stichting van Monaco.

Hun moeder, Prinses Charlene, is stralender dan ooit! Ze geniet van het moederschap, dat is heel duidelijk te zien!

 

Prinses Charlene droeg een witte jurk van Christian Dior Couture. Achter op haar hoofd droeg ze een lichtgrijze rieten pillbox.

Foto ©Pool Palais Princier Monaco

Qua accessoires droeg ze verder parel oorbellen en witte pumps van Dior en dunne handschoenen.

Van de overige familieleden waren Prinses Caroline met 3 van haar kinderen aanwezig: Andrea Casiraghi (zonder Tatiana, die vorige maand bevallen is), Pierre Casiraghi met Beatrice Borromeo en Prinses Alexandra van Hannover.

Foto ©Pool Palais Princier Monaco

Ook Prinses Stephanie was aanwezig, met alle 3 kinderen: Pauline Ducruet, Louis Ducruet en Camille Gottlieb.

Uiteraard was ook de familie Wittstock aanwezig: Charlene's ouders, Mickael en Lynette Wittstock, broer Gareth (als peetvader) met zijn vriendin Roysin Galvin en broer Sean met zijn echtgenote Chantell Violet Serfontein. De dames zagen er allemaal keurig gekleed, en heel elegant uit!

Alle gebruikte screenshots komen uit de uitzending van Monaco Info, die hier terug te kijken is. De overige beelden komen uit een pool van ©Palais Princier Monaco.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Marieke123

Marieke123

donderdag 14 mei 2015 - 23:19

Ik heb gisteren nog even op mijn gemak zitten kijken, erg mooi allemaal en wat een dotjes.
Maar die 2 kindermeisjes, wat zagen die er uit! Zelfde tuttige kleding, hoedjes, witte platte schoenen, zelfs zelfde kapsel. Bijna hilarisch.

afbeelding van Liesbeth

Liesbeth

donderdag 14 mei 2015 - 14:34

Charlene ziet er netjes en chique uit. Alleen vind ik de vorm en de 'plaatsing' van de pillbox niet mooi, moet eigenlijk verder naar voren. De baby's hebben schattige koppies!

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 13 mei 2015 - 13:34

Charlene ziet er prachtig uit. Ook haar familie, m.n. de dames echt mooi gekleed. Daarentegen de prinsessen Caroline en Stephanie zijn een stuk minder chique gekleed, vind ik. De doopjurkjes zijn schitterend evenals de kindjes zelf. Schattig om te zien.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 12 mei 2015 - 23:27

Ik heb m zelf ook en heb er inderdaad 9,99 voor betaald

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 12 mei 2015 - 22:41

Grappig, de hoed van caroline is gewoon zo'n hoed die je vor 10 euro overal in de Provence kunt kopen in allerlei mooie kleuren. Staat mooi!
Maxima heeft er ook een in riet kleur

afbeelding van Annetje

Annetje

dinsdag 12 mei 2015 - 23:05

Nou Doro, tien euro is wel erg weinig.
Met name vandaag en de dag ,zelfs in de Provence weten ze heus van prijzen.
Afgelopen zomer heb ik er drie maanden gebivakkeerd ,ettelijke hoeden gekocht.
Alleen niet voor die schamele tien euro. Helaas voor mij.
Wel prachtige hoeden overigens en buitengewoon veel keuze.
Nou niet allemaal tegelijk naar de Provence afreizen hoor.

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 12 mei 2015 - 22:40

Ze zien er allemaal keurig uit. De tweeling is echt schattig!
Regelmatig hoor of lees ik de vergelijking die gemaakt wordt tussen Grace Kelly en Charlene. Ik kan echt in de verste verte niet zeggen dat ik deze vrouwen op elkaar vind lijken. Behalve de haarkleur vind ik dat ze echt nauwelijks overeenkomsten hebben. Het verfijnde, gracieuze van Grace, dat heeft Charlene juist helemaal niet. Ze heeft vrij grove trekken in haar gezicht en door haar sportverleden ook enorm brede schouders. Grace was in mijn ogen precies het tegenovergestelde hiervan.
Ik wil hiermee overigens niet Charlene afkraken of iets dergelijks. Ze is vast een hartstikke lief persoon en ze is zeker niet lelijk, maar met de schoonheid van Grace heeft dat naar mijn idee in de verste verte niks te maken. Bovendien lijkt het me ook vervelend als je altijd met je overleden schoonmoeder wordt vergeleken, maar dat terzijde.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 12 mei 2015 - 23:35

Helemaal met je eens Carmen, de vergelijking slaat nergens op.

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 12 mei 2015 - 21:47

De kleding van Charlene is wel heel erg mooi ,en het dopje even wennen ,maar ja het heeft wel wat ,toch klopt het plaatje wel .
Ik begrijp wel wat Margreet bedoelt vwb de handschoenen ,maar ze zijn wel heel mooi ,volgens mij zomer handschoenen ,geweldig .
Stuk verfijnder dan die van Maxima met kappen eraan ( ik weet niet precies meer wanneer ze die droeg -sorry -)

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 12 mei 2015 - 21:26

Ik heb nog een plakboek van toen ik jong was. Hierin plakte ik plaatjes die ik uit tijdschriften knipte. Vooral van kinderen. Ik was zwaar onder de indruk van de hoeveelheid kinderen die door Josefine Baker waren geadopteerd. En door een heeeel mooi prinsesje, Caroline van Monaco! Wat een mooi meisje, toen al!
Verder had ik een ander album met foto's van Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor, iets later Lauren Bacall, Francoise Hardy, Jean Shrimpton, enz...... Zwijmelen. Zoveel schoonheid!
Nu ik de doopfoto's zie van deze kleintjes, voel ik weer iets van de aantrekkingskracht van vroeger. Maar toch wel minder. Die glamour, en daardoor onbereikbaarheid, had iets exclusiefs. Charlene heeft het net niet, voor mij.
Caroline daarentegen heeft nog steeds een onaantastbare schoonheid. Ouder, uiteraard, maar zó uniek.
Ik vond Stephanie altijd erg dapper. Tjee, wat heeft die allemaal uitgeprobeerd! Niet altijd zaligmakend maar ik vond het mooi om te zien dat zij het waagde haar gevoel te volgen. Haar jurkje vind ik helaas deze keer echt niet mooi.
Wat Charlene betreft: net als bij de geboortefoto's vind ik de handschoenen erg klinisch overkomen.
Kleding, inclusief hoedje, mooi!

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 13 mei 2015 - 08:37

daar heb je gelijk in caroline heb ik ook altijd de mooiste gevonden ik hoor nu dat men zegt dat Charlotte cassiragi zo mooi is maar ik vond caroline in haar jonge jaren veel veel mooier ook ik heb plakboeken
nu vind ik charlene het toch wel meer hebben dan vb letitia ik kan die gereserveerdheid van haar wel hebben toen ze op de livestream te voet naar het paleis gingen was ze heel spontaan kuste zeer velen en gaf velen de hand
als ze mag bewegen is ze spontaan (dat sportieve zit erin )als ze moet stil zitten of staan word verstijfd

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 12 mei 2015 - 23:37

Hele leuke en interessante reactie Margreet.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 12 mei 2015 - 20:18

Oeps, ik had de post per ongeluk al gepubliceerd, maar hij was nog helemaal niet af! Ik ga snel nog een stel foto's toevoegen!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 12 mei 2015 - 20:54

Oh wat leuk! Dat had ik nog niet gelezen! k Had wel gezien dat de logo's van Jacques en Gabriella op de jurk stonden, en vroeg me daardoor al wel af of ze nieuw waren of dat er een nieuw deel aan toegevoegd was. Ze hebben dus niet gekozen voor 1 traditionele jurk, of bijv de doopjurk van beide families. Ik vind dit ook echt wel wat hebben, ze zijn in ieder geval prachtig!

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 12 mei 2015 - 18:06

Ik vind Charlene er prachtig uit zien. Alleen houd ik niet zo van een hoedje zo ver achterop je hoofd. Hij had van mij iets verder naar voren mogen zitten. De tweeling ziet er ook lief uit! Echt schattig hoe ze naar elkaar kijken/met elkaar om gaan:)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 12 mei 2015 - 17:30

Wat een plaatje is Charlene! Prachtige outfit, staat haar erg goed die fifties look. Misschien kan zij wat vintage kleding van prinses Gracia gaan dragen.... Toch blijft het geen happy couple dit prinselijk paar...

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 12 mei 2015 - 17:02

Ze ziet er echt heel mooi en stralend uit.,alleen de pillbox staat haar minder, te ver naar achteren , maar dit zal te maken hebben met haar kapsel............
Het moederschap doet haar goed, leuk om te zien.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 12 mei 2015 - 16:34

ik vind de kleding van Charlene zeeeeer mooi echt een plaatje voor deze gelegenheid
ik zou wel eens een kijkje willen nemen in de winkel van Dior
ik heb genoten van de live stream

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?