Op maandag 8 december werd in het Beatrix Theater in Utrecht de 75e verjaardag van Pieter van Vollenhoven gevierd, zoals eerder werd gepost door Josine. 

Prinses Anita, de echtgenote van Prins Pieter-Christiaan, droeg een goud met zilverkleurige jurk. Na even gespeurd te hebben kwam ik er achter dat haar jurk van OSO Couture is.

OSO Couture is van Achmed Oso. Sinds 2010 is de zaak gevestigd aan de PC Hoofdstraat van Oegstgeest. OSO Couture maakt chique dameskleding op maat, waaronder galajurken, trouwjurken en kostuums. Ze ontwerpen op aanvraag, maar zijn ook bezig met een eigen collectie. Daarnaast wordt er kleding verkocht van MaxMara en NATAN.

We hebben Prinses Anita al eerder in kleding van OSO Couture gezien. Op Koningsdag 2014 droeg ze een geel gebloemde jurk met lichtroze kanten bovenstuk. Persoonlijk vond ik het een prachtexemplaar! De jurk is op de foto hier onder te zien. Het is mij niet bekend of ze vaker kleding van OSO Couture heeft gedragen.

Alle foto's ©Fonds Slachtofferhulp, ©Royalduo; afbeeldingen kleding ©OSO Couture

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van juliette

juliette

zaterdag 31 jan 2015 - 21:36

Ik vind het echt een leuk jurkje ik had alleen gewild dat hij iets langer is en dat ze er een zwarte panty onder had gedaan en qua schoenen ik had voor iets charmantere hakken gekozen , het hoeft niet hoog te zijn gezien haar omstandigheden maar ik vind dit een beetje " oma " hakken .

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 10 dec 2014 - 18:36

Wat een super leuk jurkje! Iets langer was nog leuker geweest. Ik zou kiezen voor mooie zilver of goudkleurige ballerina's. Had deze outfit nog mooier gemaakt.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

woensdag 10 dec 2014 - 17:13

Heel leuk dit! Mij stoort de lengte helemaal niet, door de neutrale panty trekt je oog toch meer naar boven toe. Het jurkje zit perfect, negens te wijd of te krap en juist de goede pasvorm geeft het iets heel chiques. Ik vind de kleur ook mooi bij dat donkere haar. De clutch maakt het mooi af.
Voor mij de winnaar van de avond, maar dat had ik al eerder gezegd geloof ik :-))

afbeelding van marie28

marie28

woensdag 10 dec 2014 - 17:08

Mooi en het staat haar maar net iets te kort ! Jammer.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

woensdag 10 dec 2014 - 16:40

Feestelijk, prima voor de gelegenheid denk ik!

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 10 dec 2014 - 16:19

Ik vind hem best leuk. Het is niet mijn stijl, maar hij staat haar goed.
Jammer dat hij niet langer is...

afbeelding van Lisanne

Lisanne

woensdag 10 dec 2014 - 15:52

Ik vind dit jurkje mooi! En helemaal niet zo kort vallen als bij het model.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 10 dec 2014 - 14:44

De jurk staat haar schitterend ,perfecte kleur voor haar .
Maar.......... waarom niet enkele centimeters langer???
Op maat gemaakt ? Dan vind ik het onbegrijpelijk .
Misschien een donkere panty iets minder opvallend maar deze lengte ,lelijk !

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 10 dec 2014 - 15:41

Eens.... de lengte van de jurk en de lichte panty beide niet mooi. De lage schoenen, heb ik begrepen, draagt ze vanwege rugproblemen?

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 10 dec 2014 - 15:48

hoi ellen, Anita heeft neurologische problemen: ze heeft een hele vervelende en zeldzame aandoening waarbij haar hersenvocht (heeft ge)lekt. Hierdoor kan ze niet meer op hoge hakken lopen.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 10 dec 2014 - 16:25

Ja precies, ik wist dat er iets was. Pieter-Christiaan heeft zijn stropdas overigens heel mooi op haar afgestemd!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 10 dec 2014 - 18:20

Ja, vond ik ook zo leuk; mooi koppel:) ik vind het jurkje trouwens te gek, zou het ook graag zelf hebben! Ikzelf had het alleen met een zwarte panty gecombineerd.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 10 dec 2014 - 15:20

Ik vermoed dat dit jurkje uit de eigen collectie van OSO Couture is, waar ik over schreef. In het verleden stond er nl (volgens mij) geen lookbook op de website, nu wel. Daar stonden de afbeeldingen van de jurk nl tussen, anders had ik het waarschijnlijk ook niet kunnen vinden. Oftewel; deze keer niet speciaal voor haar gemaakt, maar een greep uit de collectie.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 10 dec 2014 - 14:51

Helemaal met je eens, Kate.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?