Momenteel zijn Prins Harry en Meghan, de Hertog en Hertogin van Sussex, op tour in Australië, Fiji en Tonga. Het eerste deel van Australië en het bezoek aan Fiji en Tonga hebben ze inmiddels achter de rug, waarna ze terug gegaan zijn naar Australië voor het tweede gedeelte Tijd voor een terugblik.

In deze log bespreken we het eerste gedeelte van de tour aan Australië. De tour in Australië is in tweeën opgesplitst, in verband met de Invictus Games, die in Australië plaatsvinden.

Dag 1 - Sydney

Outfit 16 oktober: Meghan ging gekleed in een witte mouwloze jurk van een lokale ontwerper, Karen Gee. Haar zwarte flatjes, die ze tijdens een deel van het programma droeg, zijn van Rothy's. Meghans pumps komen van Stuart Weitzman. Haar trenchcoat is van Martin Grant uit de SS 2019 collectie. Daarnaast droeg ze vlinderoorbellen en een armband die van Prinses Diana geweest zijn.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Outfit 16 oktober receptie: Tijdens een receptie droeg Meghan een groene maxi japon van Maxwell Brandon.

Foto

Dag 2 - Dubbo

Outfit 17 oktober: Meghan droeg een geruite blazer van Serena (Williams), zwarte skinny jeans van het Australische merk Outland Denim en een witte blouse van Maison Kitsune. Meghans enkellaarsjes komen van J. Crew. Qua sierraden draagt ze een collier van Natalie Marie, een collier van Pascale Monvoisin en eerder gedragen oorhangers van Adina Reyter.

Foto

Foto

Dag 3 - Melbourne

Outfit 1 - 18 oktober: Meghan ging gekleed in een zwarte jurk met knopenrij over de hele zijkant van de jurk. De jurk komt van Club Monaco. Haar zwarte flatjes zijn van Rothy's en ze draagt opnieuw haar camelkleurige trenchcoat van Martin Grant.

Foto

Outfit 2 - 18 oktober: Meghan droeg een donkerblauwe japon van het Australische merk Dion Lee, haar donkerblauwe pumps van Manolo Blahnik en een nieuwe tas van Gucci.

Foto

Dag 4 - Melbourne

Outfit 1 - 19 oktober: Tijdens het gedeelte op het strand droeg Meghan een bruin gestreepte maxi jurk van Martin Grant. Ze draagt Espadrilles van Castaner. Qua sieraden draagt ze een collier van Adina Reyter en kleine oorbellen van Karen Walker.

Foto

Foto

Foto

Outfit 2 - 19 oktober: Tijdens de rest van het programma draagt Meghan een donkerblauwe jurk met lichtblauwe strook van Roksanda. Haar camelkleurige pumps zagen we al eerder tijdens deze tour, ze zijn van Stuart Weitzman. Haar oorbellen en haar witgouden armband komen beide van Maison Birks.

Foto

Foto

Foto

Dag 5 - Anzac Memorial en opening Invictus Games

Outfit 1 - 20 oktober: Meghan draagt een zwarte jurk van Emilia Wickstead. Haar hoedje is van Philip Treacy. Deze heeft ze eerder gedragen tijdens haar aanwezigheid bij een huwelijk. Meghan draagt verder zwarte slingbacks van Tabitha Simmons, 2 ringen van Pippa Small en oorhangers van Pippa Small. 1 ring en de oorhangers zagen we eerder tijdens het huwelijk van Prinses Eugenie.

Foto

Foto

Foto

Outfit 2 -20 oktober: Tijdens een activiteit voor de Invictus Games, draagt Meghan een zwarte skinny broek, een witte blazer van Altuzarra en een Invictus Games shirt.

Outfit 3 - 20 oktober: Meghan droeg een donkerblauw jurk, gecombineerd met een donkerblauwe mantel van Gillian Anderson. Haar pumps zijn opnieuw van Stuart Weitzman. Daarnaast draagt ze nieuwe oorhangers van Birks en haar witgouden armband van Birks.

Foto

Foto

Dag 6 - Invictus Games

Outfits 21 oktober: Meghan droeg Invictus kleding op de boot. Tijdens de receptie droeg ze een wit gestreepte blazer van L'Agence en pumps van Aquazurra.


Foto

Dag 7 - Fraser Island

Outfit 1 - 22 oktober: Meghan sloeg het eerste gedeelte van het bezoek aan Fraser Island over, in verband met haar zwangerschap. Meghan droeg een jurk van Reformation, sandaletten van Sarah Flint en een zonnebril van Karen Walker.

Foto

Outfit 2 - 22 oktober: De hertogin was wel aanwezig bij een ander gedeelte van het programma op Fraser Island. Ze droeg hier een bordeauxrode jurk van stippen van & Other Stories.


Outfit 3 - 22 oktober: Tijdens een prive receptie op Fraser Island droeg Meghan een zwarte japon van Jason Wu.

Foto

POLL:

Aan het einde van het eerste gedeelte van het officiele bezoek aan Australie een Poll, zodat jullie kunnen stemmen voor de mooiste outfit uit deze periode. De bedoeling is dat er nog meer polls volgen voor de rest van de reis. Wordt vervolgd!

 

screenshots video's ©The Royal Family Channel op youtube, ©Global News

Hartelijk dank aan de blog What Meghan Wore voor alle info

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Fina

Fina

woensdag 31 okt 2018 - 14:05

Wat een leuk blog zeg, dankjewel. Ik heb gekozen voor de groen maxi japon.
Ben blij dat ze gaande weg wat meer kleur gaat dragen.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 30 okt 2018 - 17:18

Ook van mij een dank je wel TWOR. Hopelijk krijgen we hier meer van haar te zien. Ik word er in ieder geval blij van.:-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 30 okt 2018 - 22:00

Bedankt, dames. Fijn om te horen.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

dinsdag 30 okt 2018 - 13:55

Dankjewel voor al het werk dat je hebt verzet voor deze bijzondere blog over de kleding van Meghan! De moeite waard om alle creaties rustig te bekijken want tjongejonge wat zijn het er veel! Ik kan het in bijna alle gevallen met je eens zijn. Ik heb gestemd op nummer 4 de blauwe jurk. Over de hele reis genomen vind ik dat zij er goed verzorgd uitziet. Niet té opvallend, maar wel toegankelijk in haar kleding en uitstraling.

afbeelding van Frederike

Frederike

dinsdag 30 okt 2018 - 21:20

Ik sluit me helemaal aan bij jouw woorden JokeGram.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 30 okt 2018 - 13:22

Ik wil overigens wel heel graag een keer een grotere hoed bij Meghan zien. Gewoon een Maxima-model (releve) of een fedora. Ze draagt vooral kleine hoedjes.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 30 okt 2018 - 13:14

De stand: Op dit moment is de bordeauxrode jurk met stippen de winnaar met 19% van de 518 stemmen. Een goede tweede plaats is voor de witte jurk van Karen Gee. Ik vind de winnaar eigenlijk wel verrassend, leuk is dat! Voel je overigens vrij om je stem alsnog uit te brengen, de poll blijft gewoon open. Ik hoop aan het eind van alle polls van deze tour een verzamel poll te maken van de winnende outfits. Ik ben heel benieuwd welke outfit er als uiteindelijke winnaar uit komt.

afbeelding van zara

zara

dinsdag 30 okt 2018 - 12:25

De simpele jurken van Roksanda, Wickstead en Dion Lee staan Meghan stuk voor stuk prachtig. Donkere kleuren als zwart en blauw flatteren haar. De trenchcoats met opgestroopte mouw en achter de rug geknoopte ceintuur staan lekker casual.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 30 okt 2018 - 17:15

@Zara, helemaal met je eens. Alleen vind ik de lengte van de rechte modellen vaak wat te lang. Dat maakt haar, gezien haar ranke figuur, Wat lijzig.

Verder volg ik haar graag. Ik vind haar inspirerend. :-)

afbeelding van zara

zara

woensdag 31 okt 2018 - 14:56

Ja, vind ik ook. De rechte witte jurk van Gee lijkt daardoor bij haar iets teveel op een nachtpon, niet echt sprankelend dus. Ik heb ook met bewondering naar Meghan's speeches gekeken/geluisterd. Zó zelfverzekerd en gemakkelijk als zij spreekt, gewoon jaloersmakend!

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 30 okt 2018 - 13:00

Oja, nog zoiets ze draagt zóveel zwart en donkerblauw, daar wordt ik écht niet vrolijk van om daar naar te kijken.
Trouwens, dat wordt in Engeland over het algemeen alleen gedragen bij rouw of herdenkingen.
Nu is die regel blijkbaar wel iets minder streng geworden want Kate heeft ook een paar keer een zwarte avondjurk gedragen.

Maar ik weet nog dat Diana bij haar eerste officiële bezoek met Charles na de verloving een zwarte avondjurk droeg,, daar waar prinses García ook was, nou daar is ze toch op afgerekend! Is zowat een rel geworden toen ómdat dat toen dus nog echt heel streng was, zwart was alleen voor rouw en herdenkingen.

Geef mij dan maar Kate die mééstal heel vrolijk gekleed gaat, en zelfs Maxima waarvan ik vind dat ze soms toch niet best gekleed gaat met te strakke kleding, maar dat zijn meestal wél vrolijke kleuren en daar wordt je dan tóch vrolijk van als je daar naar kijkt.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 30 okt 2018 - 01:21

Wat ontzettend leuk dat er een blog aan Meghan is gewijd. Ik ben fan van haar en ik verwacht niet dat ik Meghan moe zal gaan worden. Haar stijl spreekt me erg aan; eenvoudig met weinig opsmuk, kwalitatief ook erg mooi. Alleen vind ik haar jurken vaak te lang, en dat maakt haar, met haar postuur, te lijzig. De jurk met de lichtblauwe rand daarentegen weer niet. Ook in sportieve kleding ziet ze er geweldig uit.
Wat een leuk stel, Harry en Meghan. Ze passen goed bij elkaar. Meghan is een frisse en bijzondere aanwinst voor het Engelse koningshuis. Ze zullen zich gesloopt voelen bij thuiskomst van deze reis. Ik ben erg benieuwd naar de baby straks. Een bijzondere mix: roodharige blanke vader en een donkergetinte zwartharige moeder :-) Ik verwacht een heel mooi kindje.

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

dinsdag 30 okt 2018 - 10:38

Ben het helemaal met je eens!

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 30 okt 2018 - 09:52

Wat ik zo saai vind worden qua kleding met deze tour, ze had vandaag al voor de vijfde keer een regenjas aan en dan altijd met die revers zo naar voren geslagen terwijl dat naar de zijkant hoort, en als ze geen regenjas aan heeft dan heeft ze vaak weer een andere jas aan van vaak weer hetzelfde model als een regenjas en ook weer met die revers naar voren, zo naar binnen geslagen. Als je dat bij je eigen jas ziet, of bij een ander, zal je die gauw opzij doen zoals het hoort want dat staat lelijk.

En vaak heeft ze iets met een stoffen ceintuur en de uiteinden van de knoop worden dan achter die ceintuur weggestopt, dat staat zo lelijk en armoedig.
Lijkt er op dat dat standaard bij haar is, dat begon al met de jas bij de verlovingsaankondiging, die zat ook zo armoedig. Half dichtgeslagen scheefhangende jas, effe gauw naar buiten gerend en de ceintuur op een armoedige manier dichtgeknoopt.

Als je alle foto’s van de tour op een rijtje gaat zetten straks zal je niet precies meer kunnen zien welke dag het was en wat de gelegenheid was, want overal kom je die regenjas weer tegen, of heel vaak weer de zwarte spijkerbroek.
Bij Kate kan je altijd alleen aan de kleding al zien wat, waar en wanneer het was omdat daar per dag voldoende variatie in is.

“We” gaan Meghan maar de Duchess of RC noemen ;) Duchess of raincoat.

afbeelding van Christal

Christal

woensdag 31 okt 2018 - 14:28

Het is toch een trench coat Lina? Of vind jij dat een jas die alleen bij regen mag worden gedragen? Streng hoor. De revers moeten ook al opzij :), want 'zo hoort het' kennelijk.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 31 okt 2018 - 14:38

Christal, een “trenchcoat” schijnt tegenwoordig een modern (Engels) woord te zijn voor wat wij Nederlanders gewoon een regenjas noemen.
En ik heb altijd geleerd dat als je er netjes uit wilt zien revers gewoon moeten blijven zitten waar ze horen te zitten, sorry ;)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 30 okt 2018 - 13:21

Ik deel je mening niet. Meghan heeft een trenchcoat gekocht, mogelijk speciaal voor deze reis. Ze heeft meerdere mantels bij zich. Maar wat als ze nu bij ieder onderdeel waar ze een jas aan moest, naast al die nieuwe jurken, ook nog eens een nieuwe jas zou dragen? Dan zou de kritiek pas echt los gaan. Wat mij betreft doet ze dat heel goed. Ze draagt nl iedere keer dezelfde beige trenchcoat. Als we het dan mij Maxima over minder uitgeven hebben, dan zouden we toch eigenlijk blij moeten zijn dat Meghan dit steeds herdraagt? Ik zie ook verschillende keren dezelfde pumps, slingbacks en espadrilles en ze recycled (nu al, terwijl ze echt nog niet zoveel hoeden heeft!) een hoedje, tas, verschillende sieraden. Ik zeg: top gedaan!

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 30 okt 2018 - 18:33

Even eerst een korte versie als reactie ;)
Het doet er niet toe wat de reden is, het feit blijft, vind ik dan, dat het saai is geworden. De schoenen dat heb ik ook gezien maar die zijn niet beeldbepalend dus dat maakt niet veel uit.

De wat langere versie ;)
Wat ze ook zou kunnen doen is om vestjes te dragen over een jurk als het wat frisser is, die zijn niet duur (althans, als je niet bij de duurste modemerken ter wereld koopt) en geven steeds een ander beeld, dan hoeft daar niet persé een jas overheen als het niet écht koud is zoals tijdens die tour.
Beter dan met een regenjas op het strand lopen terwijl het niet regent.

Wat ze óók zou kunnen doen, om net zoals haar schoonzus Kate, eens wat goedkopere kleding te kopen. Het is me opgevallen dat de meeste van haar jurken (waarvan velen dan heel gewoontjes zijn) 1000 tot 1500 pond kosten, een enkele was 500 pond en eentje nog wat goedkoper.

Kate heeft af en toe ook wel wat jurken in die prijsklasse maar ze heeft aanzienlijk veel zo in de prijsklasse tussen de 125 en 250 pond en zelfs jurken van Zara (zoals bekend) van 35 pond en die er keurig uitzien en ze ook op officiële bezoeken draagt.
Dáárdoor kan Kate er steeds anders uitzien en heeft dan waarschijnlijk nog steeds minder uitgeven dan Meghan.
Dus, als Meghan dat ook zou doen in die goedkopere prijsklasse, nee dan zou ze geen (extra) kritiek krijgen als ze vaker wisselt van kleding.

P.S.
Ik had ook verwacht dat ze 1 regenjas zou hebben maar ik zie net dat ze vandaag een andere aanhad van een ander merk, een zijden regenjas, enige verschil met die andere zijn geloof ik de verlaagde mouwen.
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-6331999/New-Zealand-police-of...

Once again Meghan is wearing a classic trench coat, but this time has swapped her Martin Grant one for her treasured Burberry number, which she layered over a custom Brandon Maxwell shift dress

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

dinsdag 30 okt 2018 - 15:05

Eens met jou Lina! In het begin vond ik het nog wel leuk dat ze een hele andere stijl heeft dan bijvoorbeeld Kate.
Ik dacht toen nog: daar gaat een frisse wind waaien op modegebied:)
Maar het is allemaal zó veel van hetzelfde: modellen (clean en kuitlengte!), veel duurdere merken inderdaad en de kleuren (of non-kleuren? Ik zag ergens de opmerking '50 shades of blergh' voobijkomen. Treffend vind ik).

Voor wat betreft jouw eerdere opmerking hierboven dat je straks niet meer weet wat ze precies wanneer gedragen heeft omdat het zoveel hetzelfde is:
Ik weet nog dat Kate tijdens haar eerste bezoek aan Australië die fantastische wit/blauwe 'poppy' jurk van LK Bennett droeg.
Die vind ik nu nog steeds zó mooi.
Zo'n memorabele look heb ik nu voor Meghan helaas nog niet voorbij zien komen.

Ik word niet echt meer verrast door de kleding die ze draagt, het lijkt steeds meer een soort van uniform te worden.
Zou het leuk vinden als ze toch eens wat vaker voor iets héél anders zou kiezen.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 30 okt 2018 - 15:17

Sietske, in het begin vond ik Kate een beetje saai, maarja, dat komt natuurlijk omdat we, ook in 2011 al, Maxima gewend waren ;-)
Bij de tour van William en Kate in Australië, 2014 dacht ik, begon ik te merken dat ik elke dag met steeds meer spanning naar haar kleding begon uit te kijken en vaak werd ik blij verrast, werd er meestal vrolijk van.
Túúrlijk, haar kleding is conservatiever dan die van Maxima, maar ze is dan ook lid van het conservatieve Engelse koningshuis en zelf Brits.

En nu met Meghan besef ik helemaal dat als ik Meghan zie ik naar Kate verlang ;) en nú vind dat Kate best veel variatie in haar kleding heeft ten opzichte van Meghan.
Ja dat ben ik met je eens, de kleding van Meghan vind ik ook steeds meer een uniform worden.
We zullen de toekomst afwachten :)

Ohw hebt je reactie aangevuld.
Hahaha geweldig! Dat is de jurk die mij ook nog altijd op het netvlies staat gebrand, zó mooi.
En nou zeg je inderdaad wat ik nog niet besefte wat er niet “klopt” nu met de kleding van Meghan met deze tour, er zit geen “iconische” jurk bij die je nooit meer vergeet.
Deze bedoel je! :D
https://img1.static-smb.be/a/view/q75/w480/h/1940962/australia-jpg.jpg

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

dinsdag 30 okt 2018 - 18:50

Jááá die jurk bedoel ik inderdaad! Dat is toch een plaatje? Ik weet nog dat ik destijds bij de Bijenkorf met de oranje versie van deze jurk in mijn handen heb gestaan. Na lang twijfelen toch niet gekocht, vond de blauwe mooier. Die was helaas uitverkocht. Je snapt wel waarom ;)

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 30 okt 2018 - 19:27

Sietse Haha ja ik wist echt gelijk welke je bedoelde, kon niet missen ;) Ja dat is zéker een plaatje, zelfs nu loop ik er nog helemaal warm voor.
Ik geloof dat ik er ook nog wel naar gezocht heb maar dat hij al uitverkocht was.
Een oranje versie zou ik ook niet genomen hebben.

Ik had wel de LKbennet pumps gevonden, de huidkleurige, eigenlijk waren die bij redelijk veel winkels nog heel lang op voorraad, nou is het wel zo dat ik eigenlijk al helemaal niet op hakken kan lopen, krijg gelijk pijn in mijn rug, maar ik dacht, wil toch eens proberen of ze misschien toch wel redelijk zitten.
Nou, auwww, ik was best verbaasd, het leer voelde behoorlijk hard en stug aan (tja lakleer) dus heb het niet gedaan. Knap van Kate om daar op te lopen ;)

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 30 okt 2018 - 17:11

@LG, ik vind deze jurk prachtig. Het heeft een vogeltjes patroon. Ik word hier echt vrolijk van;-)
Bedankt voor de link.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 30 okt 2018 - 16:31

Ja die had ik gezien die avond en in eerste instantie dacht ik, eindelijk een beetje een “prinsessen” jurk maar toen ik verder keek zag ik dat de rok niet mooi is, onderlagen lijken scheef te hangen, rok is behoorlijk doorzichtig. Dus nee, die is het toch ook niet voor mij,

afbeelding van Merel123

Merel123

maandag 29 okt 2018 - 20:03

TWOR, wat een werk heb je hier verricht, heel interessant deze blog!!

Fijn dat je gezondheid het toelaat zoveel tijd in deze blog te steken.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 29 okt 2018 - 21:03

Eerlijk gezegd ging er heel veel tijd in zitten, omdat ik ook op mijn eigen site blog en ook nog geblogd heb over het Belgische staatsbezoek.. En ja, ik had 's avonds zere handen en knieën van het lange typen/zoeken/zitten. Dus in de volgende blogs ga ik er wat minder lang achter zitten en verdeel ik het in etappes. Ik ga het achter de schermen meer in gedeeltes doen. Want pijn krijgen is het me ook weer niet helemaal waard. Maar ik waardeer het heel erg dat je daar aan dacht! Het is zeker een van de redenen waarom ik behoorlijk minder blog, maar een andere reden is dat de kids groter worden, en ik vind het belangrijker om er te zijn voor hen, we zijn inmiddels in de huiswerkfase belandt, waar ze zeker aandacht bij nodig hebben. Ook weer een mooie nieuwe fase. De jongste is bovendien bijna 2, en dat betekent van alles overhoop halen (door haar dan haha), maar vooral heel erg genieten en alle tijd nemen. Daarbij: ik geniet nog steeds van het bloggen, en binnenkort volgt meer over Meghan! Ik geniet er van en vindt het fijn om te lezen dat anderen mee kunnen genieten!

afbeelding van Frederike

Frederike

maandag 29 okt 2018 - 21:35

Respect en compliment voor alle tijd en aandacht die je aan dit blog hebt besteed TWOR. Het is heel leuk om van alle kleding en accessoires ook al meteen de merken te weten, hoe weet je of achterhaal je dat toch allemaal?
Ook als je Meagan en haar kledingstijl niet zo interessant vind om te volgen is dit blog toch de moeite waard om te lezen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 29 okt 2018 - 21:49

Dank je wel! Voor wat betreft Meghan is het niet zo moeilijk, twitter staat er vol mee, met kledingweetjes over Meghan en Catherine. In dit geval gaan de credits naar What Meghan Wore, een fantastische blog! Had het nog willen vermelden, maar ben dat vergeten. Ga het nog even aanpassen, want vind dat wel zo netjes!

afbeelding van Doro

Doro

maandag 29 okt 2018 - 16:38

TWOR, klopt het dat dat daar waar Melbourne staat, Sydney had moeten staan (Bondi Beach).

vind je ook je ook niet dat de 2e helft van de tour tot nu toe gevarieerdere dingen laat zien in de kleding, super leuk dat je dit overzicht maakt en dan ook nog in verschillende blogs; verheugen

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 29 okt 2018 - 21:07

Hoi Doro. Eerlijk gezegd weet ik dat niet zeker. Ik neem de info over van de site van het Koningshuis, maar qua data ed is het af en toe wat verwarrend, wat denk ik door het tijdsverschil komt. Ik laat het daarom maar gewoon staan, en sorry als er dan iets niet klopt. Voel je vrij om het in een reactie hieronder te vermelden (zoals je ook gedaan hebt), geen probleem ;) !

afbeelding van Els

Els

maandag 29 okt 2018 - 15:41

Zo in het overzicht valt het eigenlijk wat tegen. Hoewel altijd eenvoud en veel één kleur, heeft ze altijd aparte details in haar kleding. Vindt alleen de rode jurk met stippen erg leuk en fris.
Zelfs als Royal is het dus moeilijk je te kleden als je zwanger bent.
Wens haar nog veel sterkte tijdens de rest van de zwangerschap.
En ben met Doro eens, dat ze beiden wel heel veel uithoudingsvermogen hebben gedurende deze reis.
Niet gek dat Meghan af en toe wat overslaat om het rustig aan te doen.

afbeelding van gambetta

gambetta

maandag 29 okt 2018 - 15:58

Maar ik denk ook: ik zou maar een beetje voorzichtig zijn in de zwangerschap. Vraag me af of al dat reizen en trekken wel zo goed is voor haarzelf en de baby die eraan komt. Ze is tenslotte ook niet meer de allerjongste wat dat betreft.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 31 okt 2018 - 00:00

Ik vind Meghan erg mooi en simpel gekleed. Soms een misser zoals die bloemenjurk. Dat was vreselijk. Maar iedereen heeft wel is een misser. Maar over het algemeen vind ik haar prachtig gekleed. Ik denk dat veel van haar kleding Maxima ook prachtig zal staan. ( Bloemenjurk staat hier niet bij)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 29 okt 2018 - 14:01

Dat klopt, die dat er nog niet bij staat. Komt in een van de volgende logs. Het zijn teveel outfits voor 1 log, vandaar dat ik Meghans kleding tijdens de tour heb opgesplitst.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 28 okt 2018 - 23:31

Vandaag heeft ze een weergaloze bordeaux jurk aan!! Die staat echt fantastisch! Evenals de jurk die ze vanavond droeg in Nieuw Zeeland! Heel mooi
Heb veel bewondering voor het enorme uithoudingsvermogen van beiden; geen dag vrij! Die zijn vast gesloopt als ze terug zijn.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 28 okt 2018 - 22:55

Mooi overzicht TWOR.
Ik vind het leuk om haar te volgen. Het duizelt outfits deze afgelopen week. Ongelofelijk, en blijven lachen bij dit lange staatsbezoek.
Ja ik ben het eens met Doro haar waarnemingen. Meghan was zo superslank dat alles haar stond, en nu gaat het overal wat uitdijen. Ik zag één groene outfit met een blote bovenrug, was ook uitgedijd, stond niet meer vlot. Maar fantastisch hoe ze doorgaat. Veel lange jurken, die zijn overvallen door de zwangerschap. Ik denk dat de witte jurk van het begin mijn favoriet is. En die Oscar de la Renta cocktailjurk (die in dit overzicht nog niet is opgenomen). Heel mooi!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 29 okt 2018 - 14:00

Dank voor jullie complimenten dames! Wordt gewaardeerd! Binnenkort volgt het tweede gedeelte van de tour.

afbeelding van Lina

Lina

maandag 29 okt 2018 - 15:51

Maar de poll doet het niet

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 29 okt 2018 - 20:59

Bij mij wel, en bij de meeste mensen ook. Dat is te zien aan het aantal stemmen. Waarom de poll het bij jou niet doet, ik heb echt geen idee helaas!

afbeelding van Lina

Lina

maandag 29 okt 2018 - 22:23

Ohw maar er zijn meer reacties die zeggen dat de poll het niet doet.
Ik zie alleen de tekst picture polls staan en als ik daar dan op klik kom ik hier terecht https://www.easypolls.net

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 29 okt 2018 - 22:32

Ik dat bij 2 mensen staan. Het spijt me voor jullie, maar ik kan er niets aan doen. Als ik inlog bij Easypolls zie ik dat er 462 mensen gestemd hebben, vandaar dat ik zeg: de meesten zien hem wel (anders kunnen ze ook niet stemmen). Ik zie de poll nu ook even niet staan, maar het kan best zijn dat het er straks wel weer staat. En anders kan ik het ook niet helpen, ik heb geen idee hoe het komt. Sorry!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 28 okt 2018 - 20:04

Wat een prachtug uitgebreid blog. Helaas werkt de poll niet...

Moi klassiek, maar weinig verrassende outfits dit eerste deel van het bezoek. Ik moet steeds aan Audrey Hepburn denken als ik haar zie. Ook dat strakke silhouet, weinig kleurrijk. De groene jurk , de rood met witte stippen jurk en de zwarte jurk van Jason Wu vind ik het leukste. Maar ook de witte juli van de eerste dag en de zwarte jurk / trenchcoat die ze in Melbourne droeg zijn echte klassiekers en staan haar geweldig.

afbeelding van Maaike

Maaike

zondag 28 okt 2018 - 17:49

Compliment voor dit uitgebreide overzicht TWOR ! Je hebt er veel tijd in gestoken, denk ik. Ik ben ook niet zo'n Meghanfan. Haar jurken vind ik vaak te lang. De leukste vind ik de donkerblauwe met lichtblauwe rand van Roksanda. Door de wijde rok staat deze minder lijzig dan de strakkere jurken. Accessoires en schoenen vind ik wel mooi.

afbeelding van elise1

elise1

zondag 28 okt 2018 - 16:35

Ik houd er wel van. Mooi, eenvoudig en basic. Ze kiest er kennelijk voor om niet al te veel op te vallen qua kleding.

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 28 okt 2018 - 16:09

k vind haar kleding heel wisselend. Soms erg mooi, soms echt niet mooi.

afbeelding van Catharina Afra

Catharina Afra

zondag 28 okt 2018 - 14:45

Mooie kleding! Mag ik het koloniaal noemen? Druk programma voor het
overigens stralend paar. Bewondering voor hun inzet en enthousiasme!
De gelegenheden die bezocht worden vragen ook niet om bijzondere kleding denk ik :)

afbeelding van Doro

Doro

zondag 28 okt 2018 - 14:36

wat denk ik een beetje moeilijk is bij het beoordelen van haar outfits deze reis is dat ze in verwachting is en dat haar buikje en overige delen van haar lichaam wat sneller groeien dan misschien voorzien waardoor alle kleding trekt en niets meer echt lekker past. dat is ook het lastige van die middelste maanden van de zwangerschap. je zou eigenlijk al een beetje richting posititie kleding modellen moeten gaan of in elk geval minder getailleerd. Van Meghan zijn we gewend dat ze superfitted jurkjes draagt en dat is nu niet het model dat goed gaat. begrijp me niet verkeerd, ik wil niet zeggen dat ze wijde jurken moet dragen om haar buikje te verhullen maar bijvoorbeeld de jurk van otherstories is gewoon te klein en zo waren er meer voorbeelden (de rode jurk van Portrait bijvoorbeeld, de blauwe jurk hierboven) het zijn allemaal jurken gemaakt voor iemand met heel kleine cupmaat en hyperplatje buikje

afbeelding van Luisje61

Luisje61

zondag 28 okt 2018 - 13:22

Persoonlijk vind ik haar kleding ook niet zo bijzonder, er was wel een mooie blauwe jurk bij. Dit stond haar ook mooi, soort overhemdjurk was dat.

afbeelding van Lina

Lina

zondag 28 okt 2018 - 10:51

Ik ben ook al Meghan moe en vind haar kleding ook niet echt interresant helaas.
(De pol is niet te zien trouwens)

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?