Een deel van de Monegaskische Royals was afgelopen weekend aanwezig bij het Bal de la Rose in Monaco. Prinses Charlene ontbrak, evenals Andrea Casiraghi en zijn hoogzwangere vrouw Tatiana Santo Domingo. Tatiana zou officieel over enkele dagen moeten bevallen, en daarom afwezig zijn.

Charlotte Casiraghi, de dochter van Prinses Caroline van Hannover, was gekleed in een roze robe manteau met zwarte details. Deze is ontworpen door Chanel, en komt uit de voorjaarscollectie 2015. Pierre Casiraghi en Beatrice Borromeo zagen er stralend uit. Naar verluidt gaat het verloofde paar deze maand trouwen. Beatrice droeg een glamoureuze galajurk van (nog) onbekende ontwerper.


 Ook Carlos  en Camilla de Bourbon - Deux Siciliën waren aanwezig. Dit adellijke echtpaar woont al een hele tijd in Monaco, en is vaak aanwezig bij het Bal de la Rose. Camilla droeg een prachtige blauwe galajurk. Regelmatig is ze nogal extreem gekleed, maar deze jurk vind ik haar heel mooi staan.

 - advertentie -

 

- - - 

Afbeeldingen ©Chanel

 

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - [email protected].

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Els

Els

vrijdag 03 apr 2015 - 10:56

Caroline zal met haar bijna 60 jaar echt niet meer in verwachting zijn hoor Magda.
Ik vind op die leeftijd een japon in het wit eigenlijk niet meer kunnen en zeker niet zonder mouwen.
Het model, eigenlijk zit er geen model in, lijkt wel een hobbezak of nachtjapon. Sorry, Caroline heeft zo veel meer stijl.
Volgende keer hopelijk beter en Karl Lagerfeld zou misschien moeten stoppen als hij dit soort dingen ontwerpt voor een vrouw met zoveel klasse.
Charlotte lijkt zich ook wel veel ouwelijker te gaan kleden, jammer.

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 02 apr 2015 - 23:25

Prachtige jurk van Charlotte met leuke lengte. Zo komen haar schitterende enkels mooi uit.
De schoenen van het Chanelmodel hadden er nog leuker bij gestaan. Wat zien royals toch in pumps?

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 02 apr 2015 - 12:55

Ik had begrepen dat een van de kindjes niet zo lekker was en dat ze er daarom niet bij was. Daarnaast wordt het paleis verbouwd en daarom zitten zij in Frankrijk momenteel!

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 02 apr 2015 - 12:45

Ik had meer het gevoel bij prinses Caroline: het lijkt wel of ze in verwachting is. Is niet zo, maar de eerste aanblik op de foto.... Niet echt fraai. Charlotte ziet er leuk uit, maar geen jurk voor het bal. De andere dames erg mooi gekleed. Jammer dat Charlene er niet bij was, maar wellicht wil ze al haar aandacht aan haar kinderen geven. Of was ze ziek. Geeft wel weer stof voor roddels, jammer.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 02 apr 2015 - 09:17

De japon van Charlotte vind ik of te kort of te lang, maar deze lengte vind ik echt niet mooi.
Caroline ziet er in mijn ogen uit alsof ze net uit bed komt en vergeten heeft zich aan te kleden. Deze outfit vind ik echt niet bij haar passen.
De twee andere dames zien er prachtig uit.
Erg jammer dat Charlene er niet bij was.

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 01 apr 2015 - 16:27

Het is ook niet mijn favoriete vorstenhuis, maar ik vind het toch leuk om te zien hoe ze dit ieder jaar met (een groot deel van) de familie organiseren.
Qua kleding vind ik de jurk van Beatrice het mooist. Bij Caroline had ik liever een jurk gezien die meer bij haar leeftijd past en die van Charlotte vind ik niet erg geschikt voor een bal.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 01 apr 2015 - 14:54

Echt een plaatje van een jurk, leuk ook dat roze met zwart.
Deze lengte vind ik ook heel elegant staan.
Het is ook zeker niet mijn favoriete vorstenhuis, zie hen meer als jet set .
En als je zo rijk bent lijkt het mij niet moeilijk om goed gekleed te gaan.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 01 apr 2015 - 16:20

Eerlijk gezegd vind ik de kleding vaak niet zo geweldig, en het is ook niet mijn favoriete vorstenhuis. Maar ze horen er wel bij, en juist het Bal de la Rose is voor hen een belangrijke gelegenheid, en vond ik leuk om over te schrijven.

Charlene is vanaf 19 februari meen ik niet meer in het openbaar gezien. Begin maart werd de doop van de tweeling aangekondigd (op 10 mei). Ik weet het ook niet, maar wel jammer dat we haar zo weinig zien.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 01 apr 2015 - 16:43

Ik heb altijd medelijden met Charlene als ik haar zie, misschien onterecht, maar ze lijkt me niet echt gelukkig, ondanks de geboorte van de tweeling .
Maar ik hoop dat ik het mis heb..........

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 01 apr 2015 - 17:50

Ik vind haar ook niet erg gelukkig over komen, maar juist wel na de geboorte van de tweeling. Net of er tussen Albert en Charlene ook meer chemie was. Ach, misschien is ze gewoon niet zo'n stralend persoon. Laten we hopen dat er niets bijzonders aan de hand is.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 01 apr 2015 - 13:44

Niet mijn favoriete vorstenhuis maar wat zien ze er altijd mooi uit! Prinses Charlotte is een echte beauty en wat zou ik die prachtige Chanel jurk graag dragen... Mijn favoriet van het bal!
Prinses Caroline ziet er mooi en stijlvol uit maar had beter een jurk met mouwen kunnen kiezen. De jurk van Beatrice is echt fantastisch!
Jammer dat Charlene er niet bij was.. Zou het dan toch waar zijn dat ze niet meer samen is met Albert?

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 01 apr 2015 - 13:38

De robe manteau is mooi maar ik vind hem voor een gala niet geschikt.
Caroline is in de vijftig en een jurk zonder mouwen vind ik daarom minder mooi. De japon van Beatrice is heel mooi.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 01 apr 2015 - 13:33

Binnenkort hoop ik te schrijven over Laurentien, Margriet, Astrid en Lili bij de ECF Princess Margriet Award (gisteren). Het is echter nog even wachten op de foto's die ik hier kan plaatsen.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?