Kroonprinses Victoria en Prins Daniel zijn naar alle waarschijnlijkheid weer thuis bij hun Estelle. Toch wil ik nog even schrijven over het laatste onderdeel van hun officiele bezoek aan Peru en Colombia!

Op donderdagavond, de 2e dag in Colombia, is Kroonprinses Victoria gesignaleerd in onderstaande positiejurk van Asos Maternity. Helaas zijn er heel weinig foto's beschikbaar, en we zullen het dan ook met een linkje moeten doen!

Ook droeg Kroonprinses Victoria een clutch van Alexander McQueen (met dank aan The Royals and I), die ze eerder gedragen schijnt te hebben tijdens de zwangerschap van Prinses Estelle.

Gisteren was de laatste dag van het officiele bezoek aan Colombia. Het Kroonprinsesselijk paar bezocht een aantal vrouwenorganisaties en een museum. Kroonprinses Victoria ging gekleed in een zwart met wit geruit jurkje van onbekende ontwerper.

Haar korte witte jasje is van Seraphine. Prinses Madeleine heeft hetzelfde korte jasje in het zwart. Speciaal voor Victoria is er een wit strikje toegevoegd.

Victoria's grote witte clutch is van het Noorse merk Hippi Grace.

Afbeeldingen ©Asos Maternity, ©Kungahuset, ©Seraphine, ©Alexander McQueen, ©Hippi Grace.

Thanks Sarah for your help with some info!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 24 okt 2015 - 22:20

Wat een leuke jurken! Geweldige keuze! Ze is echt prachtig zwanger en kiest super mooie kleding.
Ik heb Blauw Bloed helaas gemist, maar kijk nu al uit naar alle mooie kleding van Máxima tijdens het staatsbezoek.

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 24 okt 2015 - 21:15

In Blauw Bloed vanavond veel aandacht voor de kleding voor Maxima in China, wat wel en wat juist niet..................
Ik ben nu nog meer benieuwd wat ze zal dragen, iig niet te veel bling bling wat dat zal niet worden gewaardeerd, net zo min als een diep decollete !!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zaterdag 24 okt 2015 - 20:28

Victoria heeft een mooie zwangerschaps garderobe! Ik vind beide outfits mooi!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 24 okt 2015 - 22:06

Ja mooie garderobe he, deze zwangerschap! Wat een verschil met de zwangerschap van Estelle. Ik ben dik tevreden! En ze lijkt zich er happy in te voelen, dat is nog belangrijker!

afbeelding van Merel

Merel

zondag 25 okt 2015 - 08:20

Helemaal eens. Dit zwart-witte pakje, en de donkere jurk met de grote bloem vond ik het allermooist.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?