Gisteren schreven we over de eerste dag van het officiële bezoek van Kroonprinses Victoria en Prins Daniel aan Peru en Colombia. Aan het einde van de eerste dag waren Victoria en Daniel nog aanwezig bij een receptie, die hun werd aangeboden op het Zweedse consulaat in Peru. 

Kroonprinses Victoria droeg een zwart jurkje met een bijpassende mantel. De mantel komt uit de nieuwe zomercollectie van Baum und Pferdgarten (dank aan Kungliga Modebloggen voor de info!).

Vandaag was de tweede dag van het officiële bezoek van Kroonprinses Victoria en Prins Daniel aan Peru en Colombia. Het paar bracht onder andere een bezoek aan het hoofdkantoor van Volvo in Peru.

 

Kroonprinses Victoria droeg een jurk van Asos Maternity Exclusive. Van haar jurk is geen exact hetzelfde exemplaar op de website te vinden, maar wel een maxi positiejurk met dezelfde print! Als je goed kijkt, is deze jurk ook van boven met een touwtje dicht te knopen. Waarschijnlijk heeft Kroonprinses Victoria deze jurk dus korter laten maken, of mogelijk is de jurk in een kortere versie gemaakt! De stof van Victoria's jurk lijkt overigens wel wat donkerder rood te zijn dan van de maxi-jurk.


screenshots video ©Expressen, overige afbeeldingen ©Asos Maternity.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 21 okt 2015 - 21:07

Prachtig die zwarte jurk en jas! Grappig dat we juist bij Victoria het haar eens wat vaker los willen zien. :-DDD. Ik vind Victoria een prachtige vrouw en net als bij alle koninklijke hoofden: variatie in het kapsel vind ik het leukste.
De rode jurk is niet heel bijzonder, maar ook niets mis mee.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 21 okt 2015 - 22:36

Kareltje@ Inderdaad, want een kapsel kan je maken of breken. Je kleding kan nog zo mooi zijn maar als je haar niet goed zit.....

afbeelding van Els

Els

woensdag 21 okt 2015 - 14:19

De rode jurk is heel hip nu deze korter is dan maxi-model. Staat haar heel goed. En wat straalt ze nu ze weer in verwachting is.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 21 okt 2015 - 10:58

Omdat haar kin spits toeloopt brengt opgestoken haar haar gezicht meer in balans. :-)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 21 okt 2015 - 16:21

Henny@ Dat valt best mee hoor, Victoria krijgt een veel vrouwelijker en zachtere uitstraling met los haar en half lang, dat zou haar heel mooi staan, ik vind dat knotje oudbollig voor een vrouw van haar leeftijd. Waarom haar mooie haardos steeds verbergen in een knotje?

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 21 okt 2015 - 17:07

Toch vind ik net als Henny dat Victoria het mooiste gezicht heeft met haar donkere zware haar opgestoken
En juist zij kan het hebben vind ik ,juist omdat ze nog zo jeugdig is ....en nog zo'n heerlijk jong natuurlijk gezicht heeft .
Ik vind de M's moeten meer opletten wat ze met hun haar doen ,die zijn toch weer een stukje ouder en dan komt het toch wat anders over .
Eftichia@ hoe is het met jou ??

afbeelding van hendrikje

hendrikje

donderdag 22 okt 2015 - 09:26

Ben het met Henny en Kate eens dat Victoria beter haar haar kan opsteken vanwege haar nogal geprononceerde kin.Dan komt de nadruk vooral op haar sprankelende ogen te liggen.
Het viel mij bijvoorbeeld bij Sophia op dat haar langs het gezicht een kin heel spits en naar voren stekend doet lijken.

Haar vergelijken met haar zuster Madeleine vind ik onredelijk. Die heeft zo'n fraai uitgebalanceerd gezicht.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 21 okt 2015 - 22:35

Kate@ Bedankt dat je ernaar vraagt.! Het is moeilijk vooral nu het weer vochtiger wordt, ik heb het weer zo benauwd, morgen heb ik weer bloedonderzoek uitslagen en ga ik daarmee weer naar de oncoloog. Daar komt nog eens bij dat mijn lieve poes een kanker tumor had aan een van haar borstjes (zo moeder, zo dochter) en ze is maandag j.l. daar aan geholpen, gelukkig zijn er geen uitzaaiingen, ze komt waarschijnlijk komende maandag weer thuis, het is zo zielig, vanmorgen was ik nog bij haar en ze begon klaaglijk te miauwen. Ze is al 13 jaar maar nog zo levendig, ze hoort en ziet beter dan ik! Ik mis haar zo!

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 21 okt 2015 - 12:12

Dat kan wel zijn Henny, maar Madeleine heeft toch ook geen bolle toet. Wat meer variatie met dat prachtige haar zou ook wel eens leuk zijn. Kijk ook maar eens naar Mary, die wisselt ook met de haardracht. Zij heeft ook een strakke kin, vind ik. Maar goed , ieder wat wils, haha

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 22 okt 2015 - 11:27

Magda, klopt dat Madeleine ook een bolle toet heeft. Maar haar kin is rond en dat is het verschil :-)
Maar misschien zijn er nog andere kapsels die haar kin minder benadrukken.

Een kapsel met laagjes opzij of golven/krullen die volume toevoegen opzij zorgen voor evenwicht. Kapsels die naar buiten wippen aan de zijkanten verlenen een verzachtend effect aan de jukbeenderen. Lijkt me ook iets voor haar.:-)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 21 okt 2015 - 10:47

Zwarte jas is heel mooi als je de andere foto's bekijkt. Dan is ie dunner. Heel mooi.
De bloemetjesjurk is lief.... maar voor kroonprinses ook wat eenvoudig.
Ik hoop dat ze weer zo n leuk kindje krijgen als Estelle!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 21 okt 2015 - 00:25

Ik vind de zwarte jurk en mantel die Victoria bij de receptie draagt nogal donker over komen en ik vind het haar ouwelijk staan. De positie jurk die ze vandaag draagt is aardig. Jammer dat zij d'r haar altijd in een knot heeft dat komt ook tuttig en stijf over, lekker los, misschien de schaar erin, het zal haar veel vlotter staan en dan komt ze niet zo streng over. Ik zet nog even de links neer zodat jullie wat grotere foto's kunnen zien. http://www.newmyroyals.com/2015/10/at-reception-princess-victoria-and.html en http://www.newmyroyals.com/2015/10/princess-victoria-prince-daniel-visit...

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 20 okt 2015 - 23:19

Ik vind haar positiejurkjes tot nu toe mooi! Vooral met de tentjurken in gedachten die ze droeg bij Estelle: veel te kort en veel te wijd. Wat is dit dan mooi! Geweldig ook dat ze niet voor heel dure kleding kiest, want wat heb je daar aan, voor de korte periode dat je dat draagt! Hopelijk herdraagt ze het thuis heel veel (de jurkjes dan, en de mantel kan ze later ook nog dragen).

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 20 okt 2015 - 22:32

Het strakke kapsel geeft haar een wat strenge look. Idd zou een lossere look haar mooier staan. Haar zus Madeleine zou een goed voorbeeld voor haar zijn.
Van haar kledingkeuze ben ik niet zo weg.

afbeelding van Prinsesjes

Prinsesjes

dinsdag 20 okt 2015 - 22:27

Eh...wat zou ik Victoria graag zien met 'los' haar... Ik vind het best jammer dat ze het haar zo strak naar achteren trekt. Zwarte jurk met lange jas echt mooi, jurkje met sterren vind ik niet zo bijzonder, had zelfs verwacht dat 't een H&M- metje zou zijn.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?